Wikipedia:Landsbybrønden/Oprettelse af global bruger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Global bruger[rediger kildetekst]

Jeg har lavet et par småret på den engelske wiki som IP-bruger, og tænkte at jeg lige så godt kunne få oprettet en global bruger. Men der er tilsyneladende en eller anden lusket type som allerede har oprettet et bruger med mit brugernavn. Hvad gør man så? Er det et krav at man bruger samme brugernavn alle steder, eller kan man bare finde på noget andet, og merge alligevel? På forhånd tak.Toxophilus (diskussion) 16. maj 2012, 20:26 (CEST)[svar]

Iflg. en:Special:Contributions/Toxophilus ser det ikke ud til, at brugeren på engelsk Wikipedia har nogle redigeringer, så du kan prøve at gå ind på en:Wikipedia:Changing username, hvor du kan bede om at få navnet. Men læs lige vejledningen. Den tyske konto ser ud til at have foretaget én redigering - se evt. de:Spezial:Beiträge/Toxophilus. Omdøbning på tysk Wikipedia foretages på de:Wikipedia:Benutzernamen ändern, men læs lige vejledningen der også. Iflg. http://toolserver.org/~quentinv57/sulinfo/Toxophilus er der ingen global konto, så der skulle ikke være noget i vejen for at du opretter den globale konto. Dog evt. uden den tyske og engelske Wikipedia. Men der er i øvrigt ikke noget krav om samme brugernavn alle steder, det er bare en fordel, at man ikke behøver logge ind flere gange, samt at man kan se, at der er er tale om samme person på alle projekter. (Skrev Sarrus (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Da der ikke er en global konto i forvejen, kan du, som Sarrus skriver, godt oprette en selv, men hvis den skal dække engelsk Wikipedia, skal der foretages en såkaldt "usurpation", hvor en bureaukrat ændrer den gamle kontos navn, hvorefter du overtager det gamle navn. På engelsk Wikipedia ansøger man på en:Wikipedia:Changing username/Usurpations, hvor der er en vejledning, du skal følge. --Inc (diskussion) 1. jul 2012, 15:47 (CEST)
Det var jo sådan set også det, jeg skrev. Bare på en anden måde :-).
- Sarrus (db) d. 1. jul 2012, 15:55 (CEST)
Ja, det var også bare for at forklare proceduren for "usurpation", som ikke var blevet nævnt direkte :). --Inc (diskussion) 1. jul 2012, 16:00 (CEST)