Wikipedia:Landsbybrønden/Syrienskriger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Syrienskriger[rediger kildetekst]

Dags dato 15.01. 2015 har Politiken et tema om "Syrienskrigere". Ved søgning på Google ser det ud til, at udtrykket er almindeligt benyttet i medierne. Er det tilstrækkeligt grundlag for at anerkende begrebet og skrive en artikel om det?--Ramloser (diskussion) 15. jan 2015, 09:46 (CET)

Mon ikke det vil give mest mening at udbygge artiklerne om Borgerkrigen i Syrien og Islamisk Stat først? Når/hvis den ene eller den anden af artiklerne bliver skæv, kan vi se, hvad der giver mening at trække ud i separat artikel. --Palnatoke (diskussion) 15. jan 2015, 10:15 (CET)
Jeg har opdaget, at artiklen Dansk deltagelse i den syriske borgerkrig handler om Syrienskrigerne, hvilket vel er misvisende, da Danmark jo officielt deltager med fly i kampen mod Islamisk Stat ?--Ramloser (diskussion) 15. jan 2015, 10:48 (CET)
Kan artiklen så ikke bare udvides med tekst om den anden side? --Palnatoke (diskussion) 15. jan 2015, 11:06 (CET)
Joh, måske er det et forsøg værd. Jeg kigger på det.--- Ramloser (diskussion) 15. jan 2015, 15:45 (CET)
Det bliver mere og mere mudret. Artiklen Borgerkrigen i Syrien har et afsnit med overskriften Dansk deltagelse i den syriske borgerkrig. Her er der en "se også: Danske Syrien-krigere, men denne artikel er omdirigeret til Dansk deltagelse i den syriske borgerkrig. Artiklen om "dansk deltagelse" omhandler ,den officielle danske deltagelse, mens artiklen, der er omdirigeret handler om syrienskrigerne. Et eller andet er gået galt, så der må nok tages en afgørelse om, hvad der skal omdirigeres og hvad de forskellige artikler bør have som overskrift.--Ramloser (diskussion) 15. jan 2015, 15:56 (CET)