Wikipedia:Sammenskrivningsforslag/Copenhagen Lads

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Augst måneds fokus om gamle artikler har kastet en række sammenskrivningsforslag af sig. Jeg foreslår at støtteklubben Copenhagen Lads skrives ind i F.C. København. Toxophilus (diskussion) 17. aug 2020, 08:03 (CEST)

  • Sammenskriv - Der skal en del til før støtteklubber til fodboldklubber bliver notable. Det vil i reglen altid være fodboldklubben, som er den interessante, og som har en historie, der er værd at beskrive. Der er ingen kilder i artiklen, og den har ikke været redigeret i over 10 år. Toxophilus (diskussion) 17. aug 2020, 08:01 (CEST)
  • Sammenskriv - Fanklubbens gimmick med at søge om anerkendelse som trossamfund har sikret den en vis omtale også adskillige år siden hændelsen, og dens angivelige omtale i en roman af en ganske kendt forfatter er også nævneværdig, så egentlig mener jeg, at en selvstændig lille artikel kunne være berettiget. Men manglen på kilder til oplysninger om klubben udover trossamfunds-påhittet gør det meget svært at skrive en sådan, der lever op til dawp's regler. Det meste af den eksisterende tekst lader til at være inside-viden. En sammenskrivning virker derfor som en rimelig løsning, forudsat at sammenskrivningen faktisk bibeholder det interessante om klubben og ikke bare de facto bliver en omdirigering. Det kræver vel, at FCK-artiklen udvides med et afsnit om fankultur. Økonom (diskussion) 28. jan. 2024, 09:55 (CET)[svar]
Konklusion:
Konsensus om sammenskrivning. Økonom (diskussion) 31. jan. 2024, 21:16 (CET)[svar]