Wikipedia:Sammenskrivningsforslag/Grundstoffer efter atomnummer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Som beskrevet i Landsbybrønden ønskes Grundstoffer efter atomnummer at blive skrevet ind i Grundstof.--Kjeldjoh (diskussion) 15. nov 2018, 16:18 (CET)

  • Sammenskriv ikke. Jeg har sat {{eftersyn}} på Grundstoffer efter atomnummer med redigeringskommentaren "For mange fejl og uklarheder". Dette må løses først. Men jeg synes ikke at så lange, uinteressante lister har noget at gøre i en brødtekstartikel. Lad den forblive en listeartikel. --Madglad (diskussion) 16. nov 2018, 03:12 (CET)
Personligt synes jeg, at den mere detaljere skal stå på artiklen specielt dedikeret til listen. Så kan vi måske lave en redirect på Grundstof til denne liste. --Biscuit-in-Chief (diskussion) 22. nov 2018, 09:50 (CET)
  • Sammenskriv ikke - I stedet bør listen på Grundstof sammenskrives med Grundstoffer efter atomnummer, men som en mere generel liste over grundstoffer der kan sorteres efter diverse egenskaber, ligesom en:List of chemical elements. Når en liste bliver lang nok bør den være en særskilt side, og det er mere hensigtsmæssigt at have en samleliste der tager højde for alle egenskaber, og ikke "Grundstoffer efter atomnummer", "Grundstoffer efter vægt", "Grundstoffer efter masse" osv. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 22. nov 2018, 10:49 (CET)
  • Sammenskriv ikke - Jeg er enig med InsaneHacker – det var egentlig også det, jeg originalt mente, vi skulle gøre. --Biscuit-in-Chief (diskussion) 31. dec 2018, 17:23 (CET)
Konklusion:
Der er ikke opbakning til en sammenskrivning.--Kjeldjoh (diskussion) 4. jan 2019, 09:56 (CET)