Wikipedia:Sammenskrivningsforslag/Kategori:Pages with reference errors

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Se også Wikipedia:Sammenskrivningsforslag/Kategori:Sider med fejl i referencer, der handler om et parallelt forslag

Handler disse to kategorier ikke om det samme? Arbejdet med sammenskrivningen er i øvrigt ikke så meget reel sammenskrivning, som det er at finde ud af hvilke skabeloner kategorierne kommer fra, og rette dem.

  • Sammenskriv --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 5. apr 2016, 12:50 (CEST)
  • Sammenskriv --Honymand (diskussion) 16. apr 2016, 08:50 (CEST)
  • Kommentar: Det nytter ikke bare at sammenskrive kategorierne. Det er teksten i et eller flere modul der må oversættes til den danske kategori. Hvis I sletter kategien, så vil de sider, der har fejl i referencer og hvor modulerne ikke har fået oversat kategorien til dansk, så vil de sider få den engelske kategori, men bare med rødt link, efter at kategorien med den engelske titel er blevet slettet. Men hvis det kan blive oversat i modulerne, så vil den engelske kategori være overflødig og kan slettes, men som det er nu, så synes jeg at den skal bevares og ligge i skjult kategori, hvor de almindelige læsere ikke vil se den. --EileenSanda (diskussion) 21. apr 2016, 10:03 (CEST)
  • Sammenskriv Nu har jeg set efter, om der er nogle sider i kategorien, det er der ikke, det vil sige, at teksten i modulerne er blevet oversat til dansk, så jeg er enig, sammenflet endelig, dvs. slet den engelske, der nu er overflødig.--EileenSanda (diskussion) 21. apr 2016, 10:06 (CEST)
  •  Kommentar Det er en system opsætning, som skal findes. Det er flere steder, hvor det sættes efter, hvad for en fejltype det er. Det kunne en ide at tjekke hvad fejltypen er. Og jeg har tjekket. Der er ingen kode i et databasedump om det. --Steen Th (diskussion) 21. apr 2016, 10:21 (CEST)
  •  Kommentar Ok, jeg tænkte at problemet med kategorier på engelsk kom fra modulerne (det er i hvert fald en af årsagerne). Her er et eksempel: Modul:Citation/CS1/Configuration, se under afsnittet "E R R O R _ C O N D I T I O N S", der nævnes flere vedligeholdelseskategorier - på engelsk - f.eks. [[Kategori:Pages using citations with accessdate and no URL]] som godt nok ikke er oprettet endnu, men den kan f.eks. ses neders i artiklen The Dubliners som en rød ikke-oprettet kategori, [[Kategori:Pages with archiveurl citation errors]] er heller ikke oprettet men kan f.eks. ses som en rød ikke-oprettet kategori i artiklen Stjerne. Jeg har oprettet modulet, men aner ikke, hvad disse kategorier skulle hedde på dansk og om de evt. allerede er oprettet på dansk? Er de mon det? Mvh. EileenSanda (diskussion) 21. apr 2016, 11:10 (CEST)
Konklusion:
Kategori:Pages with reference errors anvendes tilsyneladende ikke længere og kan slettes.--Weblars (diskussion) 20. maj 2016, 13:06 (CEST)[svar]