Wikipedia:Sletningsforslag/Den Censurerede Kunstudstilling

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det hjælper på sagen at en jury skal vurdere ansøgninger om at udstille, men hvor betydningsfuld er denne udstilling i Danmark? --|EPO| COM: 14. apr 2014, 10:43 (CEST)

  • Behold -- Er en velkendt og respekteret udstilling i Danmark, der bidrager med kunstværker i adskillige genre. --Kontoreg(Henvendelse) 21. apr 2014, 17:26 (CEST)
  •  Kommentar - At en kunstudstilling er censureret er ikke noget bemærkelsesværdigt. Artiklen bør - hvis den overlever - flyttes til DCK#, der er udstillingens navn. Jeg kan ikke lige umiddelbart finde noget, der indikerer, at DCK# er speciel i forhold til så mange andre censurerede kunstudstillinger i Danmark. DCK#'s hjemmeside viser, at der har været indkaldt værker til en udstilling i 2011, men det ser ikke ud som om, at der herefer er sket noget. Jeg kan finde lidt anmeldelser af udstillingen i '08 og '09, men ellers ikke noget. Det er muligt, at det er en velkendt og respekteret udstilling i Danmark (eller på Fyn), men det er ikke umiddelbart noget, der giver sig udslag på en Google-søgning. Jeg kan se, at udstillingen tilsyneladende er oprettet som en slags protest i anledning af uroen på Charlottenborgs Forårsudstilling, men uroen er vist gået i sig selv, hvilket muligvis også gør sig gældende for DCK#. Det er muligt, at det er en velkendt og respekteret udstilling, men der bør vel lidt kilder på. Pugilist (diskussion) 21. apr 2014, 17:52 (CEST)

[redigeringskonflikt

  •  Kommentar Det havde været en fordel ikke hele tiden at få svaret
"The page you are looking for cannot be found." − Prøv denne side: http://dckinfo.dk/
Har der mon været nogen aktivitet siden 2011? -- Mvh PHansen (diskussion) 21. apr 2014, 17:55 (CEST)
Konklusion:
Bred enighed om at slette artiklen. --|EPO| COM: 2. maj 2014, 10:17 (CEST)[svar]