Wikipedia:Sletningsforslag/Eckersberg Friskole

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Symbol delete vote.svg Slet - Jeg ved godt, at jeg har modstandere på synspunktet, men jeg synes altså, at en skole skal have meriteret sig lidt mere end bare ved at lave en friskole på en nedlagt folkeskole. --Arne (Amjaabc) 26. jan 2010, 23:59 (CET)

  • Symbol delete vote.svg Slet - En skole er i mine øjne ikke notabel per definition. Og slet ikke, når (efter dansk målestok ihvertfald) har relativt få elever. Masser af helt almindelige lokale (offentlige) skoler har flere elever. --|EPO| COM: 29. jan 2010, 00:15 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Der hersker en forholdsvis liberal holdning mht optagelse af skoler, men jeg er enig i, at en almindelig grundskole ikke i sig selv er notabel. Dertil kommer at artiklen forekommer at være temmelig reklamerende. --Pugilist 14. feb 2010, 12:38 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold Jeg mener personligt at barren for den slags bør være relativt lav. --Henrik 14. feb 2010, 20:40 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Jeg har også tidligere tilhørt den gruppe, der ønsker artikler som denne slettet, men jeg synes ærlig talt ikke der er nogen grund til at slette. Det er da fint, at få den information om hvornår kommunen ville nedlægge skolen og bevæggrunden for at starte en friskole. Dog kunne artiklen bruge nogle kilder og afsnittet om skolens værdigrundlag er klart uencyklopædisk. --Sabbe 21. feb 2010, 08:47 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Jeg ser ingen problemer med notabiliteten. Værdigrundlaget skal nok omskrives. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 21. feb 2010, 12:20 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Da argumenterne ovenfor synes at være af temmelig generel karakter, har jeg oprettet et indlæg på Brønden om skolers notabilitet generelt. --Pugilist 23. feb 2010, 11:19 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Beholdes
- Sarrus (db) d. 20. mar 2010, 13:11 (CET)