Wikipedia:Sletningsforslag/Hirtshals-Skagen Jernbane

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Artiklen er gået hen og er blevet irrelevant. Nordjyske Jernbaner kørte i sommeren 2008 og 2009 direkte tog mellem Hirtshals og Skagen, men dette er ikke relevant mere, da de i sommeren 2010 vælger at køre Hirtshals-Aalborg istedet. Hvem ved hvad de finder på til næste år? Nevertheless, har denne artikel været kritiseret siden oprettelsen, og nu må tiden være kommet for en sletning. kalaha 30. maj 2010, 15:55 (CEST)

Sammen med artiklen foreslås også den tilhørende skabelon {{HS-kort}} slettet. kalaha 30. maj 2010, 15:58 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet - At noget er forældet er ikke i sig selv sletningsbegrundelse - vi har jo f.eks. massevis af artikler om forlængst afdøde personer. Til gengæld bør kortvarige fænomener ikke have egne artikler. Det kan nævnes i overordnede artikler, i det her tilfælde Nordjyske Jernbaner. Det vil samtidig også løse den her artikels grundlæggende problem med sammenrodning af begreberne jernbanestrækning og togforbindelse. --Dannebrog Spy 30. maj 2010, 17:03 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Grundlæggeren af artiklen har virkelig misforstået noget. En direkte togforbindelse betyder ikke at der findes en ny jernbane. Navne af typen "Pærekøbing-Fjordby Jernbane" var almindelige for danske privatbaner. Det er navn på selskabet, ikke på enhver jernbanestrækning. Der skulle i øvrigt have været bygget en bane Hjørring-Ålbæk, som er det nærmeste man kommer på "Hirtshals-Skagen Jernbane". --Casper 31. maj 2010, 04:35 (CEST)
    • Symbol comment vote.svg Kommentar Så kan jeg da lige tilføje, at artiklen oprindeligt blot hed "Hirtshals-Skagen", men jeg mente det var for intetsigende og flyttede artiklen til den nuværende placering - velvidende at det ikke var helt korrekt, hvilket også blev nævnt på sidens diskussionsside. kalaha 31. maj 2010, 22:01 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Artikel og tilhørende skabelon er nu slettet. --|EPO| COM: 13. jun 2010, 16:19 (CEST)