Wikipedia:Sletningsforslag/Jade Summers

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:Medic har markeret artiklen med {{Notabilitet}}, men har glemt at oprette sletningsforslaget. --Henrik (heb) 11. jan 2011, 16:33 (CET)

  • Behold - Et lille behold, der er mange film og en smule beskrivelse. --Arne (Amjaabc) 11. jan 2011, 18:47 (CET)
  • Behold - Mange film, international karriere. --Fyldepennen 13. jan 2011, 20:30 (CET)
  •  Kommentar - Sletteforslaget er oprettet på baggrund af en meget kort artikel, der ikke forventes at kunne udviddes nævneværdigt. Tillige er der ingen indikation af, at denne skuespiller har gjort andet end at passe sit arbejde. Derfor mener jeg fortsat (jf. Kriterier for biografier) at artiklen ikke er notabel, og bør slettes. --Medic (Lindblad) 14. jan 2011, 19:50 (CET)
  •  Kommentar - Medic, du skriver ordret den samme smøre alle steder; det virker ærligt talt, som om du intet ved om emnet, intet ønsker at vide, og bare kører derudad på autopilot for at få opmærksomhed! --Fyldepennen 16. jan 2011, 15:00 (CET)
Konklusion:
Der er ikke en majoritet af tilhængere for sletning. Beholdt. --Henrik (heb) 19. jan 2011, 12:25 (CET)

Anden omgang 2013[rediger kildetekst]

Den eneste grund til den blev beholdt var de sædvanlige væselord og personfornærmelser fyldepennen indsatte i samtlige sletningsforslag medic og heb lavede om emnet, samt en enkelt behold fra amjaabc fordi der er lidt mere indhold her. Ellers er der ingne faktuelle grunde for behold hvis man ser på de 2 behold-stemmer samt medics kommentar hvorfor jeg mener diskussionen bør genoptages. Artiklen har tidligere været udsat for spam. Vh. --Trade (diskussion) 25. jun 2013, 14:49 (CEST)

  • Behold/ Kommentar - Jeg har for så vidt ikke noget imod, at der også på Wikipedia kan findes artikler over optrædende i pornofilm, og ser egentlig ikke nogen grund til at få genoptaget de mange tidligere afgjorte sletteforslag 'en bloc'. I de artikler, hvor skuespillerne er angivet med kunstnernavn, anser jeg det for harmløst at have informationen. Jeg har støttet slet i situationer, hvor brugere har oplagt information under skuespillernes borgerlige navn, og hvor skuespilleren ikke har tilrettelagt sin karriere under det borgerlige navn. Da jeg formoder, at Jade Summers er et kunstnernavn, kan artiklen godt blive stående for min skyld. Tilsvarende gør sig gældende for de øvrigt oprettede tidligere afgjorte sletteforslag. Pugilist (diskussion) 28. jun 2013, 11:15 (CEST)
  • Behold js. ovenfor --Simeondahl (diskussion) 1. jul 2013, 22:58 (CEST)
Konklusion:
ikke støtte til sletning i anden omgang. Artiklen beholdes (igen). Pugilist (diskussion) 7. jul 2013, 12:13 (CEST)