Wikipedia:Sletningsforslag/Kategori:Nabolag

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Efter at kigget på interwiki-links og import til wikidata kan jeg ikke se formålet med den fordanske Kategori:Nabolag af det engelske Neighborhoods - indholdet bør kunne flyttes ind i Kategori:Bydele og forstæder som er en generelt dækkede.

 • Symbol delete vote.svg Slet - så min indstilling af denne kategori slettes og indhold flyttes til Kategori:Bydele og forstæder. --Steen Th (diskussion) 26. apr 2013, 11:24 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet – Enig med Steen -- Byrial (diskussion) 26. apr 2013, 11:42 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet - Ikke den store forskel her, enig med Steenth. --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 27. apr 2013, 00:09 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet - En fjollet anglocisme. Et nabolag er på dansk noget andet. Pugilist (diskussion) 27. apr 2013, 11:52 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet - enig i ovenstående. Rmir2 (diskussion) 27. apr 2013, 16:36 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Inden vi beslutter noget bør vi lige tænke over helheden og hvordan vi vil kategorisere neigbourhoods, se mit diskussionsoplæg af ældre dato her: Kategoridiskussion:Nabolag i New York City. --Patchfinder (diskussion) 28. apr 2013, 15:22 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar – Jeg vil kalde neighbourhood for bydele. Det er svært at overføre disse begreber, speciel når de ikke er veldefineret. --Steen Th (diskussion) 28. apr 2013, 18:36 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar – Jeg er enig i, at neighbourhood (bedst) kan oversættes med bydel. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 28. apr 2013, 19:24 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar – Enig i, at "bydel" nok er den bedste oversættelse. Men jeg mener fortsat at flytning af kategorien bør ske til Kategori:Bydele og forstæder Pugilist (diskussion) 28. apr 2013, 19:44 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Andre vil kalde indholdet i Kategori:Bydistrikter i New York City for bydele, men jeg har så valgt at kalde dem bydistrikter. Man bør være opmærksomme på at hvis neighbourhoods kaldes bydele, så omfatter begrebet også helt små og overlappende enheder. Kategori:Bydele og forstæder er jeg ikke vild med, fordi byer sagtens kan være forstæder også, det virker derfor misvisende at gruppere dem samlet. Måske burde den deles i to bydele og forstæder?. --Patchfinder (diskussion) 28. apr 2013, 20:38 (CEST)
 • Symbol question green.svg Spørgsmål - Er Chinatown, SoHo eller Harlem distrikter? (det mener jeg ikke, derfor støtter jeg bydel) Rmir2 (diskussion) 28. apr 2013, 20:43 (CEST)
 • Svar: - Nej, New York har en anden administrativ struktur med lokalråd/ community boards. Det er nogle andre administrative enheder. Jeg er nu heller ikke modstander til det konkrete sletningsforslag, men jeg vil gerne have jer til at reflektere over den bredere kategorisering, således at den også fungerer i internationalt regi. Så længe de præcise lokale/nationale betegnelser fremgår af artikelteksterne, synes jeg at er det ok at kategorisere dem som bydele. Kategori:Bydele og forstæder indeholder dog både bydele og byer i dag, dette synes jeg er uhensigtsmæssigt, da vi også har en kategori for byer. --Patchfinder (diskussion) 28. apr 2013, 21:12 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Kategorien er blevet næsten tømt, og der synes at være enighed om sletning. Det står så tilbage, hvad der skal ske med underkategorien Kategori:Nabolag i New York City, men det berører for så vidt ikke dette konkrete sletteforslag. Flytteforslag oprettes for underkategorien. Pugilist (diskussion) 14. maj 2013, 10:08 (CEST)