Brugerdiskussion:Biscuit-in-Chief/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Biscuit-in-Chief.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Biscuit-in-Chief! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 15. maj 2018, 19:21 (CEST)[svar]

Hvorfor slettede du mit sletningsforslag? Lionbird (diskussion) 24. okt 2018, 10:31 (CEST)

@Lionbird: Halløj.
Det må du meget undskylde, at jeg har gjort, det var ikke med vilje. Jeg lagde faktisk ikke engang mærke til, at jeg gjorde det. Du kan vel bare oprette den igen. Igen undskyld. --Biscuit-in-Chief (diskussion) 24. okt 2018, 11:13 (CEST)
Hej Biscuit-In-Chief. Det er helt okay ;). Der var alligevel faktisk en administrator der ville have den slettet.Lionbird (diskussion) 24. okt 2018, 11:18 (CEST)
Men så er det jo ordnet :) --Biscuit-in-Chief (diskussion) 24. okt 2018, 11:19 (CEST)
Jeps :)Lionbird (diskussion) 28. okt 2018, 15:20 (CET)


Kaldt eller kaldet[rediger kildetekst]

Du har i artiklen Sukrose rettet "kaldet" til "kaldt" med henvisning til Den Danske Ordbog, men det er ikke ukorrekt dansk at skrive "kaldet". Thomas Vedelsbøl (diskussion) 19. nov 2018, 17:36 (CET)

Davs, jeg undskylder, jeg burde have checket definitionerne lidt bedre igennem (i definition 2 og 3 står der, at den bliver bøjet "kaldet". Mange tak, og godt nyår. --Biscuit-in-Chief (diskussion) 31. dec 2018, 23:58 (CET)


Sletteforslag[rediger kildetekst]

Hej Biscuit-in-Chief,

Det er bare fordi artiklen Venstreradikal er flyttet til Venstreradikalisme i mellemtiden. Det er en fornuftig flytning, men har det problem, som du selv påpeger, at linket til slettediskussionen forsvinder i skabelonen.

Jeg har sat skabelonen tilbage. Du kan se sletteforslaget på artiklens diskussionsside. --Pugilist (diskussion) 18. dec 2018, 18:21 (CET)

Ja, det var da irriterende, at den gør det. Mange tak for at sætte den tilbage og forklare hvorfor så hurtigt. --Biscuit-in-Chief (diskussion) 18. dec 2018, 18:33 (CET)
Problemet kan løses ved at tilføje en parameter med det gamle navn: |sletningsforslag=Venstreradikal. Vh. SorenRK (diskussion) 18. dec 2018, 18:37 (CET)
I' squ hurtige :D Mange tak :) --Biscuit-in-Chief (diskussion) 18. dec 2018, 18:41 (CET)


Tillykke med 1-års dagen på Wikipedia[rediger kildetekst]

Hej BiC! Jeg synes lige, at du skal få en lykønskning for at du nu har bidraget til Wikipedia - konstruktivt i 1 år! Du ser ud til at have styr på det hele, og dit aktivitetsniveau får mig til at overveje om at spørge en admin om at gøre dig autopatruljant - så slipper vi andre patruljanter og administratorer for at patruljere alle dine konstruktive bidrag. God vind fremover! Kærlig hilsen, EeveeSylveon 3. jan 2019, 18:47 (CET)

Halløj. Tusind, tusind tak, det betyder mere, end jeg selv vil indrømme at blive anerkendt af én i denne ret lille gruppe af mennesker, der nørder dette projekt lige så meget, som jeg gør! Det vil jeg rigtig gerne. —Biscuit-in-Chief. Godt nytår 3. jan 2019, 21:05 (CET)
@EeveeSylveon: Nogle opdateringer? —Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 8. jan 2019, 22:19 (CET)
Jeg synes også, at dine bidrag begynder at se rigtig fine ud. Jeg vil dog gerne se nogle større redigeringer med brug af de forskellige værktøjer, vi har, inden jeg giver autopatruljeret til dig. Blot for at udfordre dig en smule, uden udfordringer risikerer man t udvikle dovenskab.--Ramloser (diskussion) 12. jan 2019, 21:57 (CET)
Hej Steen, mange tak. Hvilke værktøjet er det præcis, du hentyder til? --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 12. jan 2019, 22:10 (CET)
Brug af de koder, som vi benytter til at optimere artiklerne er et eksempel på værktøjer.--Ramloser (diskussion) 12. jan 2019, 22:16 (CET)
Nu lyder jeg måske lidt dum, men hvilke "koder" er disse? Kan du ikke uddybe? --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 12. jan 2019, 22:17 (CET) noget, jeg har
Jeg er målløs over, at du kan stille dette spørgsmål efter et års arbejde på dawiki, det minder mig lidt for meget om noget jeg har oplevet før. For mit vedkommende er denne debat slut.--Ramloser (diskussion) 13. jan 2019, 19:19 (CET)
Du er målløs? Okay, det må du så undskylde, men hvilken bruger minder jeg dig så om? Og hvorfor kunne du ikke bare uddybe? Jeg tror, jeg har fundet hvad du mente, Hjælp:Værktøjer. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 13. jan 2019, 20:18 (CET)
Lad os stoppe nu. Du kan ikke overbevise mig om dine gode hensigter, og jeg kan ikke endegyldigt bevise, at du har i sinde at skade dawiki. Held og lykke, hvis du har gode hensigter, hvis ikke, så håber jeg da, at du bliver bremset.--Ramloser (diskussion) 13. jan 2019, 21:14 (CET)
Har du set mine bidrag? Hvad skulle fortælle dér, at jeg ikke har gode hensigter? Hvem ville bruge flere timer om dagen på Wikipedia, og have dårlige hensigter?—Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 13. jan 2019, 21:56 (CET)
@Ramloser: Jeg er heller ikke klar over, hvilke værktøjer du henviser til. Mener du velkomstskabeloner o.lign.? --Cgt (diskussion) 14. jan 2019, 08:45 (CET)
@Cgt: Som nævnt i mit seneste indlæg, så ser jeg ikke nogen grund til at fortsætte debatten ad det spor, den er endt i. Endvidere, som nævnt sammesteds, ser jeg ikke noget problem, hvis Biscuit-in-Chief bidrager positivt til vores projekt. Mønsteret i brugerens spørgsmål og kommentarer ligner som nævnt noget, jeg har set før, men jeg håber da, det er et tilfældigt sammentræf, og så er alt godt. Endelig: Jeg tilbød i positiv ånd at hjælpe brugeren med at udvide sit kendskab til koder og andre hjælpeværktøjer. Dette tilbud er åbenbart blevet misforstået. Men jeg vil understrege, at der ikke ligger bagtanker bag dette tilbud. Jeg bruger altid wikikoderne, når jeg redigerer, men det er da muligt at bruge den "visuelle" indfaldsvinkel. Så hvis brugeren er mest tryg ved det, so be it . De bedste hilsener Ramloser (diskussion) 14. jan 2019, 14:20 (CET)
@Cgt: Hvad mener han? (Skrev Biscuit-in-Chief (diskussion • bidrag) 14. jan 2019, 16:03. Husk at signere dine indlæg.)


Hej Biscuit-in-Chief. Vil du ikke være venlig at nedtone din signatur og brugerdiskussionsside? De mange farver og store skrifttyper er forstyrrende, ligeledes at indholdsfortegnelsen er lukket sammen. --Cgt (diskussion) 3. jan 2019, 21:51 (CET)

Halløj. Det må du meget undskylde, det var også lidt overdrevet af mig...Wikipedia er nok ikke liiiiige stedet at eksperimentere med fjollet og irrelevant kodning. Er det fint nu? --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 4. jan 2019, 20:51 (CET)
Tak, det er meget bedre. --Cgt (diskussion) 5. jan 2019, 13:20 (CET)


Velkomstskabelon[rediger kildetekst]

Hej Biscuit-in-Chief, et lille tip: Når du byder velkommen til en IP-bruger, kan du med fordel bruge skabelonen {{VelkommenIP}} i stedet for den almindelige {{Velkommen}}. På den måde tilskynder vi folk til at oprette en brugerkonto. (Når det drejer sig om test-skabeloner til hærværksfolk, er der derimod ingen særlig IP-version.) Vh. SorenRK (diskussion) 12. jan 2019, 16:29 (CET)

Hej Søren (går jeg ud fra du hedder?). Ja, det er jeg godt klar over. Hvilken velkomst, jeg har lavet, hentyder du til? --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 12. jan 2019, 16:31 (CET)
Det var denne, jeg tænkte på. Men jeg har lige set, at du allerede har fat i skabelonen, så ingen problemer. :-) Vh. SorenRK (diskussion) 12. jan 2019, 16:32 (CET)
Okay, jeg var faktisk lidt i tvivl om brugerne med alle de der koloner og tal (en normal IP ser jo typisk sådan ud: 96.194.204.314) overhovedet var anonyme brugere. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 12. jan 2019, 16:34 (CET)
Ah, derfor. Men jo, det er også en IP-bruger; det er bare en af de nye (og længere) IPv6-adresser, der desværre ser ret uoverskuelige ud, når de optræder her på Wikipedia. Vh. SorenRK (diskussion) 12. jan 2019, 16:38 (CET)
Okay, men der lærte jeg da bestemt noget nyt – mange tak. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 12. jan 2019, 16:41 (CET)
Og hvis jeg ny vil skrive en kommentar nedenunder skabelonen, skal jeg så både signere skabelonen og denne kommentar? --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 12. jan 2019, 16:45 (CET)
En signatur mere skader aldrig. :-) Vh. SorenRK (diskussion) 12. jan 2019, 16:47 (CET)


Mindre ændringer[rediger kildetekst]

Hej Biscuit-in-Chief, jeg kan se at du tit markerer dine redigeringer som en "mindre ændring". Det er meget betænksomt af dig, men jeg tror ikke det skal bruges så meget som du gør. F.eks. kom denne redigering ikke med på min overvågningsliste, fordi jeg har slået visning af "mindre ændringer" fra. Du kan se nogle eksempler på hvornår det bør bruges i Hjælp:Mindre ændringer.--Weblars (diskussion) 22. jan 2019, 17:15 (CET)

Hej Weblars, tak for kritikken, det skal jeg nok prøve at huske. —Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 22. jan 2019, 18:02 (CET)


Translitteration af kyrillisk[rediger kildetekst]

Hej Biscuit-in-Chief, fint arbejde du gør. :-) Et lille tip om translitteration af russisk og andre sprog, der bruger det kyrilliske alfabet: På dansk bruges ikke samme translitterationssystem som på engelsk, så det er (desværre) ikke nok at kopiere translitterationen fra engelsk. F.eks. bliver Российская республика på dansk til "Rossijskaja respublika" og ikke "Rossiyskaya respublika".

Er der tale om russisk, er det heldigvis nemt at lave en dansk translitteration: Gå ind på denne side, indsæt den russisk-kyrilliske tekst i boksen og vælg "Sprognævn" i feltet "vælg".

Desværre kan metoden ikke bruges til de andre slaviske sprog, så dér må man lave den manuelt som beskrevet på Hjælp:Translitteration. Vh. SorenRK (diskussion) 26. jan 2019, 13:10 (CET)

Dawiki følger ikke slavisk DSN, se Hjælp:Translitteration#Det_kyrilliske_alfabet. --Madglad (diskussion) 26. jan 2019, 13:52 (CET)
Hej Søren og Madglad. Tak for feedback, skal prøve at huske det. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 26. jan 2019, 17:41 (CET)


Nyheder for februar 2019[rediger kildetekst]


Dit rigtige navn[rediger kildetekst]

Burde der ikke stå

11000011101010101100001110010101

isf.

1100001110100000

i begyndelsen?

Og det andet

1100001110000101

lidt senere er vist til overs... --Madglad (diskussion) 2. feb 2019, 03:14 (CET)

Hej Madglad. Jeg tror ikke, jeg forstår. Kan du uddybe? —Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 2. feb 2019, 11:04 (CET)
Du starter med "liette", ikke "Juliett". --Madglad (diskussion) 2. feb 2019, 12:20 (CET)


Retstavning[rediger kildetekst]

Det er RO, ikke DDO, der er den autoritative kilde. --Madglad (diskussion) 3. feb 2019, 00:01 (CET)

Nå ja, det havde jeg helt glemt; jeg plejer bare at bruge DDO pga. antallet af ord. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 3. feb 2019, 00:03 (CET)


Hej, giv lige lidt tid før du går ind og retter i nyoprettede artikler, nogle gange gemmes de første gang, for at aktivere wikidata, og det giver uforholdsmæssig meget forstyrrelse med en redigeringskonflikt midt i et arbejde, hvis det ikke er meget vigtigt. - vh. Nico (diskussion) 3. feb 2019, 16:25 (CET)

Hej Nico, det er noteret. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 3. feb 2019, 16:26 (CET)
@Nico: Og lige et spørgsmål: Jeg har prøvet at kontakte Bruger:Krak0406 ved b.la. at pinge ham, hvor jeg siger, at han skal huske at formatere ting korrekt. Problemet er bare, at han fortsætter med ikke at wikificere, så andre brugere bliver nødt til at komme og 'feje op efter ham'. Taler fx om her. Er der en mere effektiv måde at få kontaktet ham? --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 3. feb 2019, 16:33 (CET)

For mig at se har han reageret på det, hans redigeringer på Mikkel Fønsskov var efter du kontaktede ham i nat. Han er en ikke så erfaren bruger, men ser ikke ud til at lave hærværk. - Endnu en gang Givtid :-) - Nico (diskussion) 3. feb 2019, 16:43 (CET)

Ej, pis os'...undskyld :O --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 3. feb 2019, 16:47 (CET)

Rykker “En Værdig Mand” til “En Værdig Mand:film”[rediger kildetekst]

Hey

Jeg lagde lige mærke til at du rykkede “En Værdig Mand” til “En Værdig Mand:film”, så jeg ville bare gerne vide hvad det gør for wikipediasiden, for når jeg kigger på det ser jeg ikke at det har gjort nogen stor forskel. Og ved du om man kan fjerne “Omdirigeret fra En Værdig Mand” fordi når man søger på “En Værdig Mand” så kommer det frem der hvor kategorien skal stå, så ser det rimelig irriterende ud at der står “omdirigeret fra En Værdig Mand” haha :D.

Med venlig hilsen +J+J+H+G C +J+J+H+G C (diskussion) 16. feb 2019, 00:09 (CET)

Den forskel flytningen har medført er, at alle ordene starter med stort begyndelsesbogstav i titlen "En Værdig Mand" fremfor "En værdig mand". Med venlig hilsen Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 16. feb 2019, 01:18 (CET)

Super! tak for svaret :) +J+J+H+G C (diskussion) 16. feb 2019, 02:05 (CET)

Retskrivningsreglerne[rediger kildetekst]

Retskrivningsreglerne § 12. Store og små bogstaver i proprier

(9) Bøger, kunstværker, love mv.

"Navne på bøger, film, teaterstykker, malerier, skulpturer, kompositioner, sange og lign. skrives altid med stort begyndelsesbogstav i det første ord. Det gælder også selvom det første ord er en artikel. Desuden kan alle mere betydningsfulde ord i sådanne titler mv. skrives med stort"

Så ingen grund til at begynde en systematisk omskrivning til engelske retskrivningsregler. Brug de danske. --Madglad (diskussion) 16. feb 2019, 03:37 (CET)

Davs Madglad, mange tak for at gøre mig opmærksom på dette. Efter at have kigget på kilderne (IMDb, DFI osv.), kan jeg se, at de kun har stort begyndelsesbogstav. Jeg har nu rykket siden tilbage. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 16. feb 2019, 11:55 (CET)

Kilder på artiklen Telefonkiosk[rediger kildetekst]

Hej. Kan jeg få dig til at gennemgå kilderne på Telefonboks? Flere af dem er enten ude af drift eller misvisende. Jeg trykkede på en tilfældig og fik "fejl 404". Vh --Wilfred Jensen (diskussion) 17. feb 2019, 00:29 (CET)

Hvis det er et “dødt link”, skal du ikke fjerne det, men skrive {{dødt link}}. Prøv Wayback Machine, inden du gør dette. —Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 17. feb 2019, 00:35 (CET)
Det vil jeg prøve fremover, tak for rådet. :-) Vh --Wilfred Jensen (diskussion) 17. feb 2019, 11:10 (CET)

ang. Referencer[rediger kildetekst]

Dav. Tak fordi du minder mig om referencer til den artikel som jeg skriver på, Lipopolysaccharid. Som du kan se arbejder jeg på det. Hvis du specielt er interesseret i lipopolysaccharid, vil jeg bare henvise dig til Wikipedia på andre sprog. Men ellers må du gerne give en hjælpende hånd til de artikler som jeg skriver på eller har skrevet. Mvh Drlectin (diskussion) 23. feb 2019, 18:45 (CET)

Hvordan fjerner man nowiki ?[rediger kildetekst]

Hej Biscuit-in-Chef,

Tilgiv mig, hvis jeg ikke følger de regler, som wikipedia har opstillet for kontakt til en anden bruger. Men jeg er stadig nybegynder på wiki.

Du har bedt mig fjerne nowiki fra de URL'er, som findes i mine kilder (især om DR). Uden større held har jeg forsøgt at gennemgå de URL'er. Men jeg må give fortabt - i hvert fald på egen hånd.

Hvordan fjerner man nowiki fra en URL? Det vil glæde mig meget, hvis du kan anvise en simpel metode.

På forhånd mange tak for din hjælp! mange hilsner(Skrev MacApps (diskussion • bidrag) 21. feb 2019, 20:17‎. Husk at signere dine indlæg.)

Hej MacApps. Det er meget simpelt: Du skal simpelthen bare slette <nowiki>, når du indsætter en URL. Hvorfor nowiki'en overhovedet kommer frem, ved jeg ikke (jeg antager bestemt ikke, at det er med vilje, at du gør det – hvorfor skulle det være det?).
Én af dine referencer har set sådan her ud:
<ref>Videnskab.dk (2017): ''Derfor vil unge hellere se YouTube end DR'':

<nowiki>https://videnskab.dk/kultur-samfund/hvad-er-det-de-unge-vil-ha</ref></nowiki>
Kan du se, hvordan der er <nowiki> (starten på nowiki) og </nowiki> (enden af nowiki) omkring URL'en? Det skal du bare slette. Og ellers skal du tusinde tak for at bidrage til Wikipedia, trods fejlene, som man kan begå som nybegynder :-) Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 21. feb 2019, 20:25 (CET)
Og lige en ting til: Ved du godt, at du kan "forhåndsvise" dine ændringer ved at trykke "Vis forhåndsvisning"? Du har lavet 100 redigeringer til DR på mindre end to måneder, hvilket er lidt meget. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 21. feb 2019, 20:29 (CET)
@MacApps: Desuden: Kan du måske lige tage et kig på WP:CITE#Kildeskabeloner? Det er en lille ting – det vigtigste er jo, at der er kilder – men din nuværende formatering af kilder er ikke, som det anbefales. Jeg vil anbefale brugen at {{Cite web}} eller {{Kilde}} :-) --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 24. feb 2019, 16:42 (CET)

Patruljant[rediger kildetekst]

Hej Biscuit-in-Chief, jeg har nu aktiveret dine patruljantværktøjer, - Brug dem med omtanke, og spørg endelig, hvis du er i tvivl :-) - Nico (diskussion) 24. feb 2019, 11:13 (CET)

Mange tak, jeg prøver :-). Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 24. feb 2019, 11:33 (CET)
@Nico: Sprøgsmål: I WP:P#Hvordan markerer man en ændring som patruljeret? står der: "Bemærk at tilbagerulning kun må bruges til fjernelse af redigeringer, som tydeligvis er foretaget i ond tro." Men hvis nu det er noget som en uencyklopædisk ændring, som var i god tro, men som ikke hører hjemme på Wikipedia, hvad gør man så? Skal jeg så bare trykke (fjern redigering)? --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 24. feb 2019, 12:01 (CET)

Ved de upatruljerede redigeringer er der et rødt udråbstegn ud for, og ved dem er der i enden af linjen et link der siger marker som patruljeret som du trykker på. Se iøvrigt: Wikipedia:Patruljanter#Vejledning_for_patruljanter . - Nico (diskussion) 24. feb 2019, 13:42 (CET)

PS Jeg kommer i tanke om at forudsætningen for ovenstående er at man indsætter : mw.loader.load( 'https://www.wikidata.org/w/load.php?modules=ext.gadget.Mark_as_patrolled&only=scripts' ); i sin bruger:.../common.js . Ellers skal man trykke på forskel, og patruljere der. - Nico (diskussion) 24. feb 2019, 14:34 (CET)
Hej Biscuit-in-Chief. Tillykke med dine nye værktøjer. Selv om jeg ikke har skrevet noget under din ansøgning har du min opbakning. Rul tilbage værktøjet er rigtig nyttigt fordi man i en omgang fjerner en uvelkommen redigering og samtidig patruljerer den. Men det er også nemt at komme til at bruge forkert fordi det er så bekvemt, og man bør hellere bruge det en gang for lidt, end en gang for meget. Hvis man er i tvivl, bør man bruge fjern redigering og sætte en kommentar ind (husk at patruljere den fjernede redigering). Hvis man bruger rul tilbage overfor en bruger som er i god tro, risikerer vi at skræmme vedkommende væk. I forvejen mangler vi seriøse brugere, men de skal jo starte et sted, og hvis vi kommer til at skræmme dem væk, når de foretager de første skridt, vil det være ret uheldigt. Men klø på og prøv at gøre det så godt du kan. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 25. feb 2019, 19:27 (CET)
Hej Savfisk, tak for ris og ros. Hvordan kan det være, at vi skræmmer nye brugere væk med 'rul tilbage', men ikke med 'fjern redigering'? --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 25. feb 2019, 20:02 (CET)
Det var meningen kun at rose dig, så hvis du opfatter noget at det jeg har skrevet som ris, er det ikke min mening. Selvfølgelig vil en bruger undre sig og måske endda blive irriteret hvis vedkommendes redigering bliver fjernet, men hvis det sker uden nogen som helst forklaring, står vedkommende tilbage med en fornemmelse af at være uønsket. Sådan er det jo i mange andre situationer i livet. Hvis man prøver at bidrage med noget og andre så laver det om uden nogen forklaring, så mister man hurtigt motivationen, bl.a. fordi man jo ikke er blevet klogere på, hvad hvad man skulle have gjort anderledes. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 25. feb 2019, 20:17 (CET)
Nu, hvor jeg kigger din besked igennem, kan jeg godt se, at det kun var ros. Det, jeg (fejlagtigt) betegnede som 'ris', var det, du sagde om at skræmme nye brugere væk. Nu forstår jeg. Jeg finder det personligt også i irriterende, at der er nogle patruljanter, der bare tilbageruller en god tro-redigering, uden nogen forklaring.--Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 25. feb 2019, 20:23 (CET)

Agatha Christie[rediger kildetekst]

I artiklen Agatha Christie har du tilføjet "Kilder" som overskrift over "referencer". Det er ikke en wikinorm. Artiklen var opsat efter seneste diskussion herom på brønden (jeg kan ikke lige grave den frem nu). Der er klart flertal for, at referencer ikke er kilder. Noter og referencer er derimod begge "henvisninger", men der var ikke flertal for, at denne suborden skulle være en norm.--Ramloser (diskussion) 27. feb 2019, 19:30 (CET)
Undskyld. Jeg ser nu, at det faktisk er kommet ind ved en tidligere rettelse. Jeg overså det, fordi den også i mellemtiden har været udsat for hærværk---Ramloser (diskussion) 27. feb 2019, 19:42 (CET)
Vil det sige, at overskriften burde være "Henvisninger", eller...? --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 27. feb 2019, 19:46 (CET)
@Ramloser: Var det Wikipedia:Landsbybrønden/Referencer/Henvisninger/Kilder. Hvad skal det hedde?, du talte om? Den læser jeg i hvert fald igennem på et tidspunkt. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 27. feb 2019, 19:48 (CET)
Ja. Da det ikke var dig, der havde indføjet kilder, har jeg selv rettet til en af de accepterede normer (der er flere sidestillede).--Ramloser (diskussion) 27. feb 2019, 19:50 (CET)
Det ser også bedre ud. Det dér med, at henvisninger skal være halvdelen af en artikels overskrifter, er lidt for meget, synes jeg selv. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 27. feb 2019, 20:14 (CET)

wikipedia er for vanskelig for mig[rediger kildetekst]

Hej B-i-C,

Jeg takker for dine mange gode råd, men jeg må erkende, at Wiki er for svær for mig. Wiki er tydeligvis for personer, som kender til koding, men som desværre ikke bruger tiden på at fremstille software. Der mangler ellers meget gratis software, så det er en skam, at dygtige personer ikke fremstiller mere software.

Selv er jeg blot en uduelig amatør, hvis evner ikke rækker. Jeg beklager og beder om tilgivelse.(Skrev MacApps (diskussion • bidrag) 1. mar 2019, 20:09. Husk at signere dine indlæg.)

MacApps! Det skal du ikke sige. Det er helt okay. Det vigtige er, at du prøver på at forbedre Wikipedia, ikke, at du kan finde ud af at formatere referencer o.lign. Det er helt fint. Men at trykke på "Forhåndsvisning" har ikke noget med kodning at gøre. Det er bare en knap. Se Hjælp:Forhåndsvisning.
P.S. Husk din signatur ;-)--Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 1. mar 2019, 21:37 (CET)

Uenighed med din tilbagerrulning af min ændring på Daniel Ek[rediger kildetekst]

Hej Biscuit-in-Chief. Jeg må erkende, at jeg er uenig med din tilbagerulning af min ændring. Spotify er et luxembourgsk firma med hovedkontor i USA[1].

Spotify-tjenesten er svensk, men virksomheden, som Daniel Ek ejer er luxembourgsk. Derfor mener jeg, at vi burde fokusere på fakta i stedet for subjektiv skandinavisk stolthed.

TheRealMangoDK (diskussion) 2. mar 2019, 20:42 (CET)

Dette har intet at gøre med min skandinaviske stolthed.. Iflg. denne kilde: [2] blev Spotify etableret i Sverige i 2006. Desuden er hovedkvarteret i Sverige. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 2. mar 2019, 20:53 (CET)

Referencer

  1. ^ Den officielle kontaktside for Spotify (Spotify.com viser Spotify AB-kontoret som hovedkontor, da vi er i Danmark, hvor at Spotify USA Inc. er det officielle hovedkontor)
  2. ^ http://whois.domaintools.com/spotify.com


Nyheder for marts 2019[rediger kildetekst]

Annoncer
Flere kvinder på Wiki



Nyheder for marts 2019 (beklager fejlen første gang)[rediger kildetekst]

Er vist alt for uerfaren til dette forum[rediger kildetekst]

Jeg er uretmæssigt kommet til at oprette et indlæg om min arbejdsgiver, og jeg vil meget gerne undskylde. Jeg har ikke handlet i ond tro, men er meget uerfaren bruger. I første omgang kunne jeg kun se en kommentar om at wiki ikke godkende kvinden som jeg oprettede (og som er nævnt i en anden artikel på wiki). Efterfølgende er jeg blevet gjort opmærksom på at det drejer sig om min inhabilitet. Jeg undskylder og håber meget at en erfaren vil tage et kig på min artikel og rette den til så den følger reglerne... Mvh E Askholm (diskussion) 9. mar 2019, 00:42 (CET)

Hej E Askholm. Det er helt fint. Nu har jeg faktisk ikke rørt nogen af dine artikler, så måske du vil spørge på nybegynderforummet. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 9. mar 2019, 12:14 (CET)