Brugerdiskussion:Sorenhk/arkiv 3

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Sorenhk.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Medic (Lindblad) (diskussion) 2. mar 2013, 10:08 (CET)

Bruger:Medic jeg har været på Wikipedia i snart 3 år så jeg ved godt at jeg skal bruge forhåndsvisning. Jeg var i gang med at flytte om på teksten på Bernadottegården da den stod helt forkert. --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 2. mar 2013, 13:17 (CET)

Alle kan begå fejl. Også selvom du har været på wikipedia i tre år. Første del af er meget flabet kommentar til det venlige tip - sådan én kommentar, er noget man får tæsk for, hvis du engang kommer til Aarhus. Sorry to say it. --Mvh Jonas Søby 3. mar 2013, 16:02 (CET)
Er det en trussel? --Cgtdk (diskussionbidrag) 3. mar 2013, 16:53 (CET)
Virkede det som det? Så må I undskylde min dårlige humor :( --Mvh Jonas Søby 3. mar 2013, 16:58 (CET)
Det går nok, men pas på: TCP opfanger ikke ansigtsudtryk eller tonefald. --Cgtdk (diskussionbidrag) 3. mar 2013, 17:03 (CET)
TCP lyder som en hyggelig fætter..... Der går nok ikke længe før Google opfinder et værktøj til at genkende ansigtsudtryk og tonefald, når der skrives :-) --Mvh Jonas Søby 3. mar 2013, 17:36 (CET)
Nu vil jeg så ikke sige at jeg har lavet en fejl Jonas bare fordi du ikke interesserer dei for gader så må andre godt interesserer sig for det. --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 3. mar 2013, 18:03 (CET)
Hej Søren. Her fandt vi endnu endnu et eksempel på en fjendtlig tilgang til andre brugere. I forbindelse med din redigering af Bernadottegården (Versionshistorik), optræder dit brugernavn ni ud af 11 gange, hvilket berettiger Bruger:Medic til at give dig et tip.
Mht. diskussionen om Himmerlandsgade, er det en principiel diskussion om notabilitet - som jeg helt ærligt synes du skulle smide et indlæg ind i diskussionen, som vi også kan få din holdning med i sagen. Som sagt er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt jeg interesserer mig for veje/gader generelt (Trafik/Vejanlægs-ingeniør), handler det om, at du skal kigge på den almene interesse - det vil sige at du skal kigge ud over din egen næsetip (samt naboens), og foretage en objektiv vurdering af situationen, inden du tilføjer en artikel. Også sagt på en anden måde; Vil det interessere dig at læse om Mejlbyvej nord for Aarhus, der ikke andet er end en obskur vej, som forbinder to byer? Det er selvfølgelig et spørgsmål om hvad den kan indeholde og især hvad historien er bag den, hvilket jeg dog først mener er notabel, når den er gennemarbejdet (eller som min redigering viste, kortet ned). --Mvh Jonas Søby 3. mar 2013, 19:06 (CET)
Og når vi i forvejen er ved det, har jeg et lille tip. Prøv at skriv din artikel i word (så bliver stavefejl også fanget) eller brug en sandkasse. Jeg har en række eksempler, hvor dit navn fremgår mange gange af historikken. Jacob Møllers Gård A/S, Mariagerfjord Rensningsanlæg og Hadsund. (Den tredje er Hadsund-artiklen, hvor jeg anbefaler dig at have en plan, med hvad du vil tilføje i løbet af en dag - så undgår vi alle "fix"'ene o.l..) --Mvh Jonas Søby 3. mar 2013, 19:43 (CET)
Jeg skriver altid mine nye artikler i en sandkasse. Jeg lægger ikke planer for hvad jeg skal lave i løbet af en dag og det kommer heller ikke til at ske. De eneste planer jeg har er dem der står her Bruger:Søren1997/projekter. --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 3. mar 2013, 19:53 (CET)
Jeg stiller bestemt heller ikke krav om, at du skal lægge en plan. Dog bør der ikke herske tvivl om, at tippet ovenfor var begrundet - og derfor var dit svar ikke under kategorien "pænt sprogbrug". Ovenfor er nogle konstruktive kommentarer og forslag, som jeg synes du skal tage til eftertanke - eller diskutere dem her. --Mvh Jonas Søby 3. mar 2013, 19:58 (CET)
Jeg skal nok bruge det jeg har fået af vide i dag :) --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 3. mar 2013, 20:00 (CET)
Jeg har tidligere anbefalet dig at bruge stavekontrol, dengang strandede det ved, at du benytter Internet Explorer. Så her får du lige en henvisning til, hvordan man får stavekontrol i Internet Explorer [1]. Dvs. nu har du ikke længere nogle undskyldninger for ikke at bruge den :-) --Patchfinder (diskussion) 5. mar 2013, 16:12 (CET)
Mange tak :). Siden sidst er jeg begyndt at skrive nye artikler i Word først :-D --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 5. mar 2013, 18:43 (CET)


Infoboks vej[rediger kildetekst]

Hej Søren. Jeg kan se du har lagt en masse arbejde i at oprette skabelonen {{Infoboks vej}}; derfor synes jeg også, det er lidt synd, at man som "almindelig" bruger ikke får nogen vejledning til, hvordan skabelonen skal anvendes, eller hvilke parametre, boksen kan håndtere. Jeg vil derfor opfordre dig til at lægge lidt energi i også at lave en vejledning til, hvordan skabelonen skal anvendes. Der er flere måder at gøre noget sådant på; til inspiration kan du f.eks. kigge på {{Infoboks skuespiller}} (samt den tilhørende {{Infoboks skuespiller/doc}}, der måske ikke er blandt de mest uddybende vejledninger, men som i det mindste giver en oversigt over boksens muligheder for at angive parametre. Ellers blot "godt arbejde" herfra. Hygge, --Medic (Lindblad) (diskussion) 6. mar 2013, 15:14 (CET)

Jeg er i nu gang med at tilføje information om infoboksen :-D --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 6. mar 2013, 15:31 (CET)
Hej Søren. Jeg synes det er lidt ærgeligt at du vælger at flytte skabelonen til dens nye placering, før den er færdigudviklet. Vi er igang med at finde ud af, hvad den skal indeholde. Se venligst: Wikipedia:Landsbybrønden/Hvad_bør_vejartikler_indeholde? --Mvh Jonas Søby 6. mar 2013, 16:37 (CET)


En sandkasse er ikke et helt almindeligt sted[rediger kildetekst]

Hej Søren. Jeg har ikke kunne undgå at bemærke, at du har taget skabelonen fra min sandkasse [2], og flyttet den til [3].
Generelt er sandkassen et sted, hvor arbejde testes og rettes til, hvilket betyder at du ikke bør kopirer indholdet uden at have undersøgt det hos sandkassens ejer.

Jeg anbefaler at du lader [4] ligge, også skal jeg nok tage mig af den, når diskussionen på Landsbybrønden er færdig. --Mvh Jonas Søby 6. mar 2013, 17:05 (CET)


Nu må i selv finde de sidste 150 års historie for Randers Skyttekreds - God fornøjelse, der er ingen uden for klubben der besidder denne viden![rediger kildetekst]

God fornøjelse - tak for kampen (Skrev Randers Skyttekreds (diskussion • bidrag) 11. apr 2013, 00:10. Husk at signere dine indlæg.)


Skabeloner[rediger kildetekst]

Søren, du har fået indsat et på nonsens-skabeloner på et par nye artikler, hvor det efter min opfattelse er helt åbenbart, at indholdet ikke var nonsens. Der var tale om ganske korte artikler, der kunne (og kan) forbedres, men valget af skabelon "nonsens" bør forbeholdes artikler, der vitterlig er nonsens, og bør ikke indsættes i artikler, der har andre mangler, men som kan forbedres. Det kan virke hårdt for en ny bidragsyder at få stemplet "nonsens" på måske den første artikel. Overvej om du i stedet med simple midler kan afhjælpe de værste mangler ved artiklen, og hvis ikke så overvej at indsætte en anden skabelon i stedet.

Jeg prøvede på de konkrete artikler at omskrive ganske få ting blot for at illustrere, hvor lidt der skal til for at gøre de korte artikler brugbare. Jeg noterede så at du umiddelbart efter brugte energi på at plastre nye skabeloner på om manglende kilder og substub. For så vidt angår kilder kan vi jo være enige om, at der da gerne bør være kilder på alle udsagn i artikler, men er der tale om helt ukontroversielle udsagn, plejer vi sjældent at kræve kilder. At Sergio Pérez er racerkører er ikke kontroversielt (og underbygges af de 31 iw-links), ligesom det er helt ukontroversielt, at Cinecittà er et filmstudie (som det fremgår af de 23 iw'ere). Man kunne få det indtryk, at du fik trang til at indsætte skabeloner blot for at retfærdiggøre den første indsættelse af skabeloner ....

Jeg studsede også over "substub" i artiklen om racerkøreren. Det er tale om en artikel, som jeg normalt vil anse som værende langt over substubniveau. Kan du ikke lige forklare, hvad der gør artiklen til en substub ? Pugilist (diskussion) 16. mar 2013, 16:42 (CET)


Hvordan laver man henvisninger fra andet navn?[rediger kildetekst]

Hej Søren

Jeg kan se at du har været inde og rette i til bidrag om Kolding Bypark.

Det er sådan at Koldng Bypark er det gamle navn for stedet, de idag hedder Kolding Legepark. Men navnet bruges i flæng. Hvordan laver man en henvisning fra begge navn til den sammen side (istedet for at oprette to sider)?


--Winbladh (diskussion) 17. mar 2013, 08:30 (CET)

Hej Winbladh

Jeg har nu lavet så Kolding Legepark fører hen til Kolding Bypark :) --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 17. mar 2013, 08:59 (CET)


Randers Skyttekreds[rediger kildetekst]

Hej Søren - Jeg mener, at de "Røde hænder", som ikke længere er aktuelle bør fjernes i takt med at artiklen redigeres og forbedres, så vi kan følge med i hvilke punkter der menes at være "misvisende" i em eller anden form.

jeg har skrevet til dig på Brugerdiskussion:Randers Skyttekreds --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 17. mar 2013, 21:55 (CET)

Hej Søren - Jeg her forsøgt at lægge nogle fotos ind i artiklen, men de er fjernet igen - kan det ikke lade sig gøre, eller må man ikke det?? Historie er også væk, hvorfor er den det?? (Skrev Randers Skyttekreds (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

I forhold til upload af billeder skal man især være opmærksom på, om billederne er udgivet under den rigtige licens; det er uddybende beskrevet her. Resten af dine spørgsmål kan du få besvaret ved at kigge i artiklens historik, der findes ved at klikke på fanen "se historik", der findes lige ved siden af "redigér"-fanen. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 18. mar 2013, 11:02 (CET)
De billeder du har lagt op er reklame billeder og den slags vil vi ikke have på Wikipedia. Røde hænder som de kalder det er nu fjernet da artiklen er blevet rettet til --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 18. mar 2013, 15:39 (CET)

Randers SK / Randers Skyttekreds[rediger kildetekst]

Randers SK er Randers Skyttekreds. på lige fod med, at Randers SK Freja er Randers Sportsklub Freja. Søger man på Randers SK på Wikimedia, kommer Randers SK Freja frem, og Randers SK (Randers Skyttekreds) bør vel også komme frem under søgeresultaterne.(Skrev Randers Skyttekreds (diskussion • bidrag) 19. mar 2013, 14:16. Husk at signere dine indlæg.)


Randers Skyttekreds[rediger kildetekst]

Hej Søren. Kan artiklen accepteres i sin nuværende form? eller skal der redigeres yderligere?(Skrev Randers Skyttekreds (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Randers Skyttekreds.

Artiklen kan godt accepteres nu da den er blevet rette til :) --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 19. mar 2013, 15:16 (CET)


For det. Grunden til misforståelsen var, at artiklens forfatter tilfældigvis hedder det samme. Brugeren havde henvendt sig til supportteamet og jeg kommunikerer i øjeblikket med ham/hende vedr. vores Wikipedia:Selvbiografier. Nillerdk (diskussion) 19. mar 2013, 15:49 (CET)

Det kan også være ledt forvirrende når de hedder det samme som en artikel :) --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 19. mar 2013, 15:56 (CET)


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du gendanner efter hærværk, så er det vigtigt at huske at tilføje de rette test-skabeloner til hærværksmandens brugerdiskussionsside. Med dette kan man nemlig sidenhen se, at denne bruger allerede har fået en advarsel, næste gang samme bruger laver hærværk, og dermed kan vandaler blive behørigt blokeret. Og i større tilfælde af hærværk, kan registrering af brugerens IP og den tilhørende institution komme på tale, så institutionen ved gentagelser kan blive kontaktet. Med venlig hilsen Pelle Hansen 19. mar 2013, 21:13 (CET)

Ja :) --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 19. mar 2013, 21:21 (CET)

Men omvendt plejer vi for anonyme brugere lige at se tiden an: Hvis de bare laver nogle enkelte fjollerier kort efter hinanden, sætter vi typisk ikke nogen test-skabelon på - det er spild af energi, for hvis de alligevel ikke dukker op igen, ser de det jo ikke. Hvis de så kommer igen senere og fortsætter, så kan vi begynde at sætte skabelonerne på. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. mar 2013, 10:40 (CET)
Okay :) (Skrev Søren1997 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Og så giver man i øvrigt kun én skabelon ad gangen. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. mar 2013, 12:56 (CET)
Tak for tippet Arne :) --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 20. mar 2013, 16:12 (CET)


Hejsa Søren. Jeg kan se du gav en test-skabelon til Brugerdiskussion:212.98.90.210. Jeg kan ikke se hvad han/hun har gjort? --Simeondahl (diskussion) 20. mar 2013, 17:50 (CET)

Han/hun har givet forkerte oplysninger til nogle artikler --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 20. mar 2013, 17:53 (CET)
Så vær vennelig at skriv en besked til IP'en. Så længe den ikke laver "hærværk" så behøves de ikke. Du kan give IP'en besked, og hvis den bliver ved, så giv skabelonerene. --Simeondahl (diskussion) 20. mar 2013, 17:55 (CET)
Okay :)--Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 20. mar 2013, 17:56 (CET)


På internettjenesten Wikipedia kan man finde frem til en række oplysninger om Nabiha - men de er ikke alle til at stole på. 24timer fik Nabiha til at kommentere et par af de fejlagtige oplysninger. Ifølge wikipedia er Nabiha født i 1986. Jeg er født i 1983. Jeg oplever heletiden at man skriver fejl omkring min alder. Det yngste jeg har hørt var 22 ha-ha Ifølge Wikipedia har Nabiha to søskende. Jeg har seks. Jeg er den ældste Ifølge Wikipedia er Nabihas mor fra Marokko. Min mor er fra Mali og Danmark. Min far er fra Gambia og Marokko. Jeg er opvokset på Vesterbro. --Trade (diskussion) 21. mar 2013, 09:28 (CET) Tak Trade. Jeg kommer på chatten i aften :) --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 21. mar 2013, 09:34 (CET)

Hej Søren

Kan man komme i kontakt med dig på nogen måde ang noget rådgivning, Jeg (denice klarskov) har netop i mange år været plaget af ukorrekte oplysninger her på wikipidia, og hvergang vi forsøger at rette det til sandheden så kommer en af jer og siger det må vi ikke? men hvem andre end mig Denice Klarskov kender sandheden om mig?? kan ikke forstå hvorfor andre skaal bestemme hvad sandheden om mig er ?

Jeg er IKKE vært på ANR f.eks jeg havde et vikariat på 1 uge og det var det, det kan umuligt gøre det til mit arbejde, jeg har min virksomhed som jeg driver til daglig, det er mit arbejde ved siden af mit arbejde som skuespiller

At young harlots skal fremhæves hele tiden går mig på, specielt da den "pris" den vandt var aftalt og ham der producerede filmen selv stod bag pris uddelingen på sexmessen! filmen fremhæves også fuldstændigt ukorrekt andre steder som min største og bedste film til dato( not true) derfor har jeg selv smidt noget af de langt større film som er dem der sælger bedst og er lavet af nogen af de bedste i branchen

Hvis man ikke selv må ændre herinde og folk bliver ved med at flyde ukorrekte info ind om mig hvad skal jeg så gøre ?

Kan du ringe til mig ? du kan slå mit nummer op ved at søge på mit firma, høre meget gerne fra dig :)

Mvh Denice Klarskov (Skrev 109.202.130.14 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Denice Klarskov, Jeg vil foreslå at du kantakter Bruger:Trade eller Bruger:Knud Winckelmann :) du kan møde os alle på http://webchat.freenode.net/ det kræver bare at du har en bruger på Wikipedia :D --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 21. mar 2013, 11:43 (CET)

@Søren1997: Man behøver ikke en brugerkonto på Wikipedia, for at kunne bruge chatten :-).
- Sarrus (db) d. 21. mar 2013, 17:44 (CET)
Hvordan kan man da brugen den uden at have et login? --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 21. mar 2013, 17:46 (CET)
Prøv, at log af og tjek. Der, er ingen forskel. --Trade (diskussion) 21. mar 2013, 17:52 (CET)
@Søren1997: Det irc-netværk, #wikipedia-da ligger på (Freenode), har ikke noget med Wikipedia at gøre. Man kan således have et andet navn på chatten end man har på Wikipedia, da man kan kalde sig (næsten) hvad som helst, som ikke på indlogningstidspunktet er optaget af en anden bruger på Freenode. Der er således også chatkanaler på Freenode, der ikke har noget med Wikipedia at gøre.
- Sarrus (db) d. 21. mar 2013, 19:58 (CET)
Tak for informationen Sarrus :) --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 21. mar 2013, 20:22 (CET)


Maskinoversættelse[rediger kildetekst]

Hej Søren! Jeg har rettet og slettet i din oprindelige udgave af IE5-artiklen. Hvis du bruger maskinoversættelse (hvilket jeg fraråder), bør du som minimum læse resultatet grundigt igennem og rette maskinvrøvl til rigtigt dansk. Jeg tror ikke, at det er først gang, at du har fået kritiske kommentarer om brug af oversættelsesprogrammer. Skriv hellere selv - hellere lidt, men godt! I artiklen har jeg rettet noget af maskinvrøvlet for dig. Resten har jeg slettet. Venlig hilsen Nillerdk (diskussion) 22. mar 2013, 10:51 (CET)

Tak fordi du har gjort mig opmærksom på det Nillerdk, jeg vil nu lige gennem gå de andre sider om Internet Explorer :) --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 22. mar 2013, 11:27 (CET)


62.107.225.169[rediger kildetekst]

Hejsa. Hvorfor en Test til 62.107.225.169? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 24. mar 2013, 10:44 (CET)

Belkager det skulle have været en Velkommen --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 24. mar 2013, 10:59 (CET)


Hvad er der galt med min opdatering af John Hatting?[rediger kildetekst]

Kan se at du beskriver at jeg har anført urigtige oplysninger i min opdatering omkring John Hatting. Kan du evt. begrunde, hvad du mener at jeg har gjor forkert, idet jeg har anført bøhørig kildeanvisning på opdateringen ? - Mvh Brian Olesen (Skrev 62.107.225.169 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg baklager det var min fejl, der er ingen ting i vejen med oplysninger du har givet :) --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 24. mar 2013, 11:01 (CET)


Vedtagelse af lovende artikler[rediger kildetekst]

Hej Søren. Godt arbejde med at vedtage lovende artikler! Vi er efterhånden kommet godt i bund med dem. Fra 40 kandidater og op til ½ års ventetid til nu ca. 10 kandidater og en ventetid på maks. en måned. Det er meget tilfredsstillende. Lige et par tip: Husk også at opdatere 'forside fremhævede' [5]. Jeg har opdateret de seneste. Jeg har endvidere flyttet IC4 fra 'Politik og lovgivning' til 'Transport'. 'Kystbanen' har jeg flyttet fra 'Arkitektur og bygninger' til 'Transport'. Hvor har du placeret Christiansborg? Det er ikke et krav, men hvis du orker, er det også fint lige at skrive et par punkter på de pågældende artiklers diskussionsside i en huskeliste [6]. Det giver brugerne et pejlemærke i processen henimod God artikel. De bedste hilsner --Morten Haagensen (diskussion) 25. mar 2013, 07:53 (CET)

Det er lige med at huske alle se steder man skal skrive, man skal skrive dem ind på, jag skal nok huske at skrive dem ind på "forside fremhævede" næste gang :)

Tak fordi de har du har flyttet dem det rigtige steder, det er ikke lige det jeg er bedst til men jer gjort et forsøg :D Jeg skal gerne skrive et par punkter ind Christiansborg og også nogle af de andre. --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 25. mar 2013, 09:06 (CET)

Nyheder for marts 2013[rediger kildetekst]


Skabelon:Dansk Kommune[rediger kildetekst]

Hej Søren. Jeg synes ikke du skal bruge alt for lang tid på din nye infoboks om danske kommuner. Jeg har udarbejdet en, som du finder her: Skabelon:Infoboks dansk kommune. Venligst ikke rod for meget rundt med redigeringer, da det allerede har det endelige resultat. Kontakt mig venligst, hvis der mangler en information, inden du selv redigere. Kodningen for denne type infobokse er lidt nemmere at lave fejl i, end den gamle kodnings form. --Mvh Jonas Søby 25. mar 2013, 11:05 (CET)

Rigtig godt arbejde med med den infoboks det ser rigtig godt ud :). Jeg vil gerne hjælpe med at indsætte dem på kommunerne :). Det her kort over den nedlagte han du lave sådan et kort over Hadsund Kommune?--Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 25. mar 2013, 11:37 (CET)
Kort over Hadsten Kommune
Det kan jeg godt - men det bliver ikke lige nu. Tag fat i mig, hvis jeg glemmer det. --Mvh Jonas Søby 25. mar 2013, 11:54 (CET)
Det skal bare være en dag du har tid :) --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 25. mar 2013, 12:02 (CET)
Er nu tilføjet Hadsund Kommune. Filen er i Fireworks-format (.PNG) med lag, så du kan finpudse den, hvis du har lyst til at forsøge. (Fireworks er lettere indviklet de første gange og pokkers dyrt.) Det er gået lidt stærkt - men det skulle kunne illustrere kommunen. --Mvh Jonas Søby 28. mar 2013, 17:28 (CET)
Hej, Sorenhk. Du har nye beskederJonassoebys diskussionsside.
Du kan fjerne denne besked når som helst ved at fjerne {{Svar}}-skabelonen.


Kategori:Ladepladser[rediger kildetekst]

Hvorfor skal indholdet i Kategori:Ladepladser flyttes til Kategori:Ladepladser i Danmark? Jeg synes der er nogen god grund til at gøre kategorien national. Derudover, hvis der findes en Kategori:xx i Danmark, gør der også være en Kategori:xx, da Kategori:xx fra Danmark er en uddybning af Kategori:xx --Steen Th (diskussion) 25. mar 2013, 19:44 (CET)

Okay jeg har nu fjernet hurtigslet fra Kategori:Ladeplads. så skal vi bare finde nogen lade pladser i udlandet --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 25. mar 2013, 19:51 (CET)
Diskussion:Ladepladser i Danmark giver Bruger:Krg sin grund til at det kunne være en idé - fænomenet findes i flere lande, og uanset at man kalder det lidt forskelligt (ladeplads, ladested), er det samme fænomen: havnebyer med visse rettigheder, som ellers var forbeholdt købstæder. Den svenske artikel Stapelstad lader til at handle om noget lidt andet, nemlig købstæder med udenrigshandelsrettigheder. Der skal nok udredes en del på wikidata.. --Palnatoke (diskussion) 25. mar 2013, 20:00 (CET)
Det lyder som en god ide Palnatoke :) --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 25. mar 2013, 20:51 (CET)


Rettelser i diskussioner[rediger kildetekst]

Hej Søren. Jeg har netop tilbageført din ændring af slettediskussionen om Morten Nissen Nielsen, fordi det på dansk Wikipedia ikke er tilladt at redigere i diskussioner. Bordet fanger, især når andre har svaret på dit indlæg. Hvis din ændring havde fået lov til at blive stående ser det ud som om, Nico svarede på noget helt andet, end det der ville komme til at stå, hvorfor diskussionen bliver umulig at forstå. Det er selvfølgelig fuldt forståeligt at du gerne vil rette din fejl, men det er desværre ikke tilladt at ændre i diskussioner; i stedet kan du skrive en ny kommentar neden under de andre, hvor du gør opmærksom på at du er klar over fejlen, og forklarer hvad du i virkeligheden mener i stedet. Alternativt kan du overstrege den forkerte tekst, inden du skriver en ny kommentar der forklarer hvorfor. Sådanne overstregninger laves ved at skrive <s> foran det stykke, der skal overstreges, og </s> der hvor overstregningen skal slutte. Det vil så komme til at se sådan her ud. Håber, det hjælper dig fremover. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 27. mar 2013, 16:07 (CET)


Wikidata weekly summary #66[rediger kildetekst]

Here's your quick overview of what has been happening around Wikidata over the last week.
Read the full report · Unsubscribe · Global message delivery 12. jul 2013, 16:36 (CEST)


Kan du komme på chatten nu? --80.62.116.228 15. jul 2013, 23:06 (CEST)

Jeg er på nu :) --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 15. jul 2013, 23:10 (CEST)