Diskussion:BETA2300

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tilretning[rediger kildetekst]

Jeg har forsøgt at rette siden til ud fra de gældende kriterier. Angående sidens relevans vil jeg bestemt argumentere for dens eksistens, da BETA er et af få spillesteder på Amager, og ligeledes et af de få spillesteder i København og omegn, hvor der er fokus på undergrundsmusik og de knap så etablerede bands, som spiller på eksempelvis storebroren Amager Bio eller steder som VEGA, Pumpehuset etc. Endvidere er der plads til 150 publikummer, samt der afholdes cirka 90 koncerter årligt, hvilket i sig selv må berettige sidens eksistens. Og nej, jeg er hverken frivillig eller ansat, men jeg kommer dog ofte på stedet :-)Morten Bo Jakobsen (diskussion) 17. mar 2015, 11:35 (CET)

Skriv det ind i Amager Kulturpunkt. Når/hvis dén artikel bliver for kompleks og/eller "skæv", kan det give mening at splitte et eller flere underemner ud. --Palnatoke (diskussion) 17. mar 2015, 11:39 (CET)

Jeg vil i så fald hellere skrive det ind under Amager Bio, hvor det har mere relevans (synes jeg :-)). De beskriver trods alt selv BETA som Amager Bios lillebror, og de er begge i samme kategori: spillesteder.Morten Bo Jakobsen (diskussion) 17. mar 2015, 12:02 (CET)

Hvis det er en del af kulturpunktet, er det vel dér, det hører til. Vi skriver jo heller ikke alle kulturhuse ind i artiklen om Huset i Magstræde :) --Palnatoke (diskussion) 17. mar 2015, 13:31 (CET)

Meget go' pointe. Jeg sætter det ind under Amager Kulturpunkt :-)Morten Bo Jakobsen (diskussion) 17. mar 2015, 13:59 (CET)

Sletteforslag[rediger kildetekst]

Sletningsforslag: BETA2300

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

BETA2300 har sat {{notabilitet}}, {{SammenskrivTil}} og {{tætpå}} af en ip-bruger - se også Huset - Øresundsvej 6, som ret oprettet af samme bruger og også indstillet til sletning. Se også diskussionssiden --Steen Th (diskussion) 25. mar 2015, 15:50 (CET)

  • Slet - det er skrevet ind i artiklen her Amager Kulturpunkt --Zoizit (diskussion) 25. mar 2015, 16:56 (CET)
  • Slet - Man kunne tillige sagtens tilføje en reklame skabelon. Jeg kunne godt tænke mig at der var mere fokus på {{tæt på}} skablonerne, da mange artikler vedr. firmaer, personer, begivenheder og samlingspunkter (ved ikke helt, hvad jeg skal kalde dette spillested) oprettes af en person med nær tilknutning eller af ejeren/personen selv. Hvis man læser vores regler, så kan en artikel alene slettes pga. tæt på, men i sletningsdikussioner vægtes dette ikke særlig højt. Hvis det ikke vægtes i sletningsdikussionerne, så bør vi ændre vores regler. Denne artikel mener jeg bør slettes alene ud fra overvejelser vedr. tæt på og reklame. --Savfisk (diskussion) 25. mar 2015, 17:27 (CET)
  • Slet - Zoizits løsning er ganske udmærket. Og jeg er langt hen ad vejen enig med Savfisk, at man kan slette tæt-på-artiklerne og så i øvrigt svare så pædagogisk som Knud, når artikelopretterne henvender sig. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. mar 2015, 18:14 (CET)
  •  Kommentar - Jeg mener faktisk der giver mening, og er tilhænger af, at en artikel kan slettes, hvis den er oprettet af {{tæt på}} eller {{reklame}}. Det, at en uafhængig person har fattet interesse for en person, firma osv. medfører jo, at vi får artikler som har almen interesse. Men hvis stemninger er, at vi hellere vil beholde en artikel, selv om den er vurderet til {{tæt på}} eller {{reklame}}, fordi artiklen generelt er notabel, så bør skabelonen udelukkende bruges som advarsel og ikke indeholde muligheden for at slette. Jeg kan ikke huske, jeg har set en artikel blive slettet ud fra argumenter om {{tæt på}} og {{reklame}}, men det kan være at jeg har taget fejl af stemningen på wikipedia. --Savfisk (diskussion) 25. mar 2015, 19:17 (CET)
Konklusion:
Hermed slettet.
- Sarrus (db) d. 5. apr 2015, 14:34 (CEST)