Diskussion:Michael Fisker

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Michael Fisker

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Michael Fisker ser ud til at være en person, der kortvarigt spillede fodbold på et højt plan i DK, men der er ingen info at finde om ham, efter han kom til Kolding i 2009 som 19-årig. Jeg vil gætte på, at han har indstillet karrieren.

  • Slet - Per ovenstående. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. apr 2016, 18:15 (CEST)
  • Slet - Enig. --Honymand (diskussion) 19. apr 2016, 19:39 (CEST)
  • Slet - Vi har rigeligt med artikler om stort set ukendte fodboldspillere. Toxophilus (diskussion) 19. apr 2016, 20:15 (CEST)
  •  Kommentar - Det er da glædeligt at vi har rigeligt med artikler om fodboldspillere. Fodboldrelaterede artikler er løbende blandt de mest læste af vore artikler, særlig i forbindelse med afviklingen af fodboldkampe. Så det er dejligt, at interesserede kan finde information om noget, der optager dem, og det er fint, at de mennesker, der har brugt energi på at oprette og udbygge artiklerne ikke har gjort det forgæves. Jeg har ingen holdning til den konkrete artikel, da det ikke er til at se, om spilleren rent faktisk har spillet som senior i en førstedivisionsklub. Hvis han har, er han notabel, men i givet fald bør artiklen strammes gevaldigt op. --Pugilist (diskussion) 19. apr 2016, 20:49 (CEST)
Har udbygget artiklen lidt. Han har tilsyneladende spillet for en 1. divisionsklub som senior og har oven i købet scoret flere mål for dem. Det plejer efter sædvanlige kriterier at være nok. --Pugilist (diskussion) 19. apr 2016, 22:02 (CEST)
Konklusion:
Overvejende stemning for at beholde artiklen (efter tilføjelse af ny info).
--Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. apr 2016, 10:30 (CEST)
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.