Andrew Koenig

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Andrew Koenig
Koenig falstaff 1982 1.jpg
Personlig information
Fulde navn Joshua Andrew Koenig
Født 17. august 1968(1968-08-17)
Los Angeles, Californien, USA
Død februar, 2010 (41 år)[1]
Vancouver, Britisk Columbia, Canada Rediger på Wikidata
Dødsårsag Hængning Rediger på Wikidata
Gravsted Hollywood Forever Cemetery Rediger på Wikidata
Nationalitet USA
Forældre Walter Koenig
Uddannelses­sted North Hollywood High School Rediger på Wikidata
Beskæftigelse skuespiller, filminstruktør, redaktør og forfatter
Aktive år 19732010
Eksterne henvisninger
Andrew KoenigMyspace
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Joshua Andrew Koenig (17. august 1968februar 2010[1]) var en amerikansk skuespiller, filminstruktør, redaktør og forfatter, som var søn af skuespiller Walter Koenig, der var kendt for sin rolle som Pavel Chekov i Star Trek.

Fra 1985 til 1989 spillede han en tilbagevendende rolle som Richard "Boner" Stabone, i de første fire sæsoner af Growing Pains. I samme periode, var han gæstestjerne i episoder af My Sister Sam og My Two Dads og 21 Jump Street. I begyndelsen af 1990'erne, lagde han stemme til den animerede serie GI Joe.

I februar 2010 blev han meldt savnet af venner og familie. Han blev sidst set i nærheden af en bagerbutik i Vancouver, Canada den 14. februar. Ifølge hans forældre, bortgik han som bevis for, at han var deprimeret. Den 25. februar 2010, blev det rapporteret af CNN, at hans lig blev fundet af venner i Stanley Park i Vancouver. Politiet bekræftede senere at det var hans lig som blev fundet tidligere på dagen, Andrew Koenigs far fortalte ved en pressekonference, at hans søn begik selvmord.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ a b Andrew KoenigFind a Grave (engelsk)

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

USASpire
Denne biografi om en amerikaner er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
SkuespillerSpire
Denne amerikanske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Andrew Koenig kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.