Andrew Koenig

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen.
Andrew Koenig
Personlig information
Fulde navn Joshua Andrew Koenig
Født 17. august 1968(1968-08-17)
Los Angeles, Californien, USA
Død februar, 2010 (41 år)[1]
VancouverRediger på Wikidata
Nationalitet USA
Forældre Walter Koenig
Beskæftigelse skuespiller, filminstruktør, redaktør og forfatter
Aktive år 19732010
Eksterne links
Andrew KoenigMyspace
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Joshua Andrew Koenig (17. august 1968februar 2010[1]) var en amerikansk skuespiller, filminstruktør, redaktør og forfatter, som var søn af skuespiller Walter Koenig, der var kendt for sin rolle som Pavel Chekov i Star Trek.

Fra 1985 til 1989 spillede han en tilbagevendende rolle som Richard "Boner" Stabone, i de første fire sæsoner af Growing Pains. I samme periode, var han gæstestjerne i episoder af My Sister Sam og My Two Dads og 21 Jump Street. I begyndelsen af 1990'erne, lagde han stemme til den animerede serie GI Joe.

I februar 2010 blev han meldt savnet af venner og familie. Han blev sidst set i nærheden af en bagerbutik i Vancouver, Canada den 14. februar. Ifølge hans forældre, bortgik han som bevis for, at han var deprimeret. Den 25. februar 2010, blev det rapporteret af CNN, at hans lig blev fundet af venner i Stanley Park i Vancouver. Politiet bekræftede senere at det var hans lig som blev fundet tidligere på dagen, Andrew Koenigs far fortalte ved en pressekonference, at hans søn begik selvmord.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ a b Andrew KoenigFind a Grave (Engelsk)

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

USA Stub
Denne biografi om en amerikaner er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi
Skuespiller Stub
Denne amerikanske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi
Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpg Artiklen om skuespilleren Andrew Koenig kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.