Arden-Hallerne

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Arden-Hallerne
Generelle informationer
Type Selvejende institution
Interesse Drift af idrætsanlæg
Hjemsted Arden, Danmark
Grundlagt 1965; 58 år siden (1965)
Eksterne henvisninger
www.arden-hallerne.dk
CVR-nummer 50429814 Rediger på Wikidata
Oversigtskort

Arden-Hallerne er et dansk idrætscenter beliggende i Arden i Mariagerfjord Kommune. Der findes to idrætshaller, en svømmehal, fitnessfaciliteter et fodboldstadion samt flere fodboldbaner.

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister. Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness får man fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har de også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.

Mange af faciliteterne benyttes også af Idrætsforeningen Jarl Arden.

Fodboldstadion[redigér | rediger kildetekst]

Arden Stadion har en tilskuerkapacitet på 5.000 (kun ståpladser) og er hjemmebane for fodboldklubben Idrætsforeningen Jarl Arden.

Historie[redigér | rediger kildetekst]

Frivillige borgere fra Arden opførte i 1965 den første hal. Den blev fra 2005 til 2007 totalrenoveret, samtidig med at man opførte hal 2. Foyer, café og fitnesscenter blev også indviet i 2007.

Arden Svømmehal blev indviet i 1974, og havde indtil 2005 egen ledelse og bestyrelsen, hvor man lavede en sammenlægning af hallernes og svømmehallens bestyrelse og personale. Svømmehallen blev også totalrenoveret i 2007, og rummer i dag ét børnebassin, varmtvandsbassin og et stort bassin.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]


Awatcornertower01.JPGDenne artikel om en bygning eller et bygningsværk kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller lægge et op på Wikimedia Commons med en af de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.