Brugerdiskussion:LouisCle

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Brugerdiskussion:2002loucle)

Dette er LouisCles diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til LouisCle.

Om smårettelser[rediger kildetekst]

Hej, jeg kan se at du er kommet godt igang med at oprette nye artilker. Det er godt for der mangler bidragsydere på wikipedia. Jeg har lavet nogle smårettelser i Paweł Adamowicz og Salvinorin A. I den første har jeg tilføjet en ekstra kilde, men det var egentlig bare fordi jeg ikke havde set at der allerede var en kilde under "Eksterne henvisninger". Vi plejer at bruge overskriften "Referencer" eller "Kilder", se Wikipedia:Stilmanual#Henvisninger. I den anden skal man i infoboksen bare skrive sidste del af url'en, så sørger skabelon:stofboks (der desværre mangler forklaring i brugen) for resten, men CAS_number var åbenbart ikke med på hjemmesiden, så det har jeg fjernet. God arbejdslyst fremover!--Weblars (diskussion) 15. jan 2019, 11:42 (CET)

Når du opdager hærværk[rediger kildetekst]

Hej 2002loucle. Jeg nåede ikke at skrive til dig på IRC-kanalen tidligere, fordi du loggede af. Du skrev om du skal slette hærværk, hvis du opdager noget. Hvis du ser noget hærværk, så skal du fjerne det med det samme, medmindre hvis du er i tvivl. Så lad en af os andre brugere tage sig af det. Jeg vil råde dig til at få flere råd på WP:Hærværk. Mvh. EeveeSylveon 17. jan 2019, 21:16 (CET)

Overskrifter[rediger kildetekst]

Husk at sætte overskrifter på nye emner på diskussionssider, også steder som her: Brugerdiskussion:80.197.108.211. Man ved aldrig, hvor længe diskussionssider lever videre. --Madglad (diskussion) 18. jan 2019, 22:44 (CET)

@Madglad: Tak for tippet. Har ændret det nu! vh 2002loucle (diskussion) 18. jan 2019, 22:55 (CET)

Godt arbejde[rediger kildetekst]

Hej. Godt at se endnu en hærværksbekæmper! - Keep up the good work. --SimmeD (diskussion, bidrag) 13. aug 2019, 11:19 (CEST)

Velkomster, tip[rediger kildetekst]

Hej 2002loucle,

Jeg kan se, at du er aktiv med at sætte velkomster på nye brugeres diskussionssider. Det er fint, at du tager fat i det, da det er vigtigt, at nye brugere bliver budt pænt velkommen, ligesom de får en kort introduktion til Wikipedia.

Du bør dog vente indtil du ved, om det er en seriøs bidragsyder, der skal have den pæne velkomst, eller om det er en skoleelev, der keder sig i timen og som skal have den knap så pæne velkomst. Så se, hvilken type bidrag, der kommer før end velkomsten sættes på. --Pugilist (diskussion) 13. aug 2019, 13:08 (CEST)

Haha jo! God pointe, det vil jeg gøre :-)! vh. 2002loucle (diskussion) 13. aug 2019, 13:23 (CEST)

Godmorgen LouisCle. Jeg kan se, at du gerne vil have en mentor. Hvilke kompetencer drejer det sig om, siden du gerne vil have en mentor? Jeg vil ellers gerne melde mig frivilligt som mentor. Du er velkommen til at svare tilbage på IRC. Mvh. EeveeSylveon 17. aug 2019, 09:53 (CEST)

WikiProjekt Fysik[rediger kildetekst]

Hej LouisCle!

Jeg kan se, at du er interesseret i fysik, så har du lyst til at være med i WikiProjekt Fysik? Som et WikiProjekt er det ikke forpligtende og går mest ud på at få en mere fokuseret indsats og mulighed for at samarbejde med andre wikipedianere. Hvis du har lyst, kan du tilføje dig selv på deltagerlisten her. :) --Inc (diskussion) 24. jan 2020, 17:11 (CET)

Det ser interessant ud. Jeg kigger på det :) --LouisCle (diskussion) 28. jan 2020, 17:55 (CET)