Brugerdiskussion:Abc~dawiki

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 31. mar 2006 kl. 20:25 (CEST)

Om at tømme sider for gammelt indhold[rediger kildetekst]

Du skulle ikke lægge dig efter at tømme sider for indhold - ud over måske din egen Bruger:Abc, hvis du fik lyst til det. (Det gælder også denne din egen diskussionsside når den bliver for stor. Metoden til disse brugerdiskussionssider er at arkivere, se hertil fx Hjælp:Arkivering )
Anledningen er din tømning af Diskussion:Psykometri (psykologi):

9. apr 2007 kl. 20:18 Abc (Diskussion | bidrag) m (fjernelse af ikke længere aktuel diskussion)

Det kan meget vel være at diskussionen ikke længere er aktuel, ikke desto mindre lader man den blot stå. Disse sider opfattes som dokumentation - så du kunne måske gendanne? -- Mvh PHansen 10. apr 2007 kl. 10:21 (CEST)

Der er allerede én, der har gendannet diskussionen kan jeg se. Jeg takker for oplysningen. --Anders (ABC) 10. apr 2007 kl. 16:05 (CEST)

Psykologi & videnskabsteori[rediger kildetekst]

Hejsa. Der mangler virkelig et ordentligt afsnit om videnskabsteori på psykologi. Da du har listet begge som interesseområder, tænkte jeg på, om det måske var noget du kunne bidrage med? Jeg er selv gået lidt i gang i min sandkasse, men kan ikke rigtig få det til at glide. Du er meget velkommen til at redigere i mit forslag i sandkassen, eller starte noget helt andet op, hvis du synes det er noget hø, jeg har fået brygget sammen. Den engelske artikel er ikke voldsomt informativ, synes jeg, så der er ikke megen hjælp at hente der. Anyways, det var bare en opfordring, hvis du stadig er aktiv herinde. mvh --Crimse 24. aug 2007, 01:47 (CEST)

Din konto vil blive omdøbt[rediger kildetekst]

17. mar 2015, 23:31 (CET)

19. apr 2015, 05:22 (CEST)