Brugerdiskussion:Erikhj

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Erikhj!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 9. mar 2010, 16:45 (CET)

Flytning af artikler[rediger kildetekst]

Hvis du vil flytte en artikel til et andet navn, må jeg bede dig bruge flytknappen, så man får historikken med. Se evt. Hjælp:Flytning. Spørg gerne, hvis du har nogle spørgsmål :-). Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en side bør flyttes, kan du bruge skabelonen {{flyt}}.
- Sarrus (db) d. 22. aug 2010, 15:45 (CEST)

Original Barnstar.png Den Originale Barnstar
Dejligt med alle dine nye oprettelser af artikler, godt arbejde! Med venlig hilsen Pacx 1. jun 2011, 23:06 (CEST)


Placering af koordinater[rediger kildetekst]

Hej Erik. Koordinater skal altid placeres i bunden af artiklen, lige over iw-links. Jeg annullere de fleste af dine ændringer i artikler om lufthavne i Tyskland, da der i forvejen er indsat koordinater i infoboksen, ligesom dem du har indsat er placeret forkert i teksten. Mvh. --Pixi Uno 8. jul 2011, 13:33 (CEST)

Koordinater i infobokse og artikler[rediger kildetekst]

Hej Erik, det er dejligt at du retter koordinater i byartiklerne:-) Imidlertid kan jeg ikke følge det system du retter efter, derfor vil jeg bede dig notere følgende inden du fortsætter koordinat-rettelserne. Koordinaterne bør se sådan ud i infobokserne:
|bredde_grad=55|bredde_min=26|bredde_sek=52|bredde_sek=N
|længde_grad=11|længde_min=18|længde_sek=|længde_sek=E
Desuden bør man bruge så lidt koordinater som muligt (_sek må gerne være =intet tal, når det giver bedre overblik). Målet er overblik, ikke præcision!. Der er ingen regel om at position skal være = right, nogle gange ser left bedst ud på kortet. Hvem har du koordineret rette-arbejdet med? Eksempelvis :Bruger:Hubertus har fornylig lavet nogle rettelser af koordinater, som du nu sletter. Det undrer mig! Mvh--Patchfinder 14. okt 2011, 23:22 (CEST)

Hej 'Patchfinder', Ja, jeg synes jo ikke om, når der enten helt mangler koordinater til en artikel eller hvis koordinaterne er 'helt ude i hampen'. Så retter jeg gerne helst således at byen er så tæt på som muligt. f.eks. rettede jeg de mønske byer til (ved at tilføje sekunder) så de ikke lå som perler på en (vandret) snor, men breder sig lidt mere rundt i landskabet.
Mht infoboksene håber jeg du mener :
|længde_ret=W - |bredde_ret=S
Mht position skal den pågældende tekst (bynavn) vel blot være indenfor kortets grænser.
Husker ikke lige, at jeg skulle have slettet koordinater ? Erikhj 15. okt 2011, 00:03 (CEST)
Det er godt koordinaterne får et eftersyn, nogle af dem er fra et tidspunkt (længe siden), hvor det ikke var muligt at angive _sek i infoboksen, det er heldigvis rettet nu, men mangler at blive tilføjet i en hel del artikler. I nogle byartikler er det dog ikke en mangel, men et bevidst valg (især de store byer), hvor det er præcist nok uden _sek.
Jeg mener selvfølgelig |længde_ret=N - |bredde_ret=S
Det var en fejl, men det er mest kosmetisk og for at give et bedre overblik.
Konkret ville jeg ikke angive _sek for artikel Skjern, foretrækker overblikket der. Specifikt var det artikel Havrebjerg, hvor jeg undrede mig over at du slettede Hubertus' rettelser og ændrede position til right. Men jeg ser nu også, at det var forkert, at der stod _sek der burde have stået _ret. Så Hubertus' rettelser var også forkerte. --Patchfinder 15. okt 2011, 00:38 (CEST)
OK, jeg kan godt se, at mht Skjern var det vist lige på bagatel-grænsen, hvor jeg blot har flyttet koordinaterne fra indenfor bygrænsen til indenfor bygrænsen....
Og, hvis blot positionen hentyder til et større oversigtskort eller et større sted (by, sø eller lign.), kan man jo også sagtens undvære _sek angivelsen, men ved mindre landsbyer skulle man gerne også på eks. Google-Map kunne komme i nærheden af byen og helst indenfor grænserne, når man klikker på linket. Erikhj 15. okt 2011, 11:12 (CEST)
Enig :-)--Patchfinder 15. okt 2011, 15:33 (CEST)

Svend Tveskæg - det gik lidt hurtigt, hva? ;) TherasTaneel (diskussion) 17. dec 2013, 03:44 (CET)

OK, ja der må være smuttet nogle år i langtidshukommelsem... :-) Jeg har nok set efter år 1011 i artiklen om kongerækken Erikhj (diskussion) 17. dec 2013, 20:45 (CET)
Ja, tænke det nok var sådan noget. :) TherasTaneel (diskussion) 17. dec 2013, 23:00 (CET)

Global account[rediger kildetekst]

Hi Erikhj! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (diskussion) 14. jan 2015, 19:13 (CET)

Hej, når du vil tilføje en nyoprettet artikel til andre sprogs artikler, kan det gøres ved at klikke under "På andre sprog" ude i venstre side af skærmen. Tilføjelse af manuelle links til andre sprog i artiklerne er erstattet af wikidata, desuden har du indtil videre henvist til det pågældende sprogs artikel om wiki. :) TherasTaneel (diskussion) 18. aug 2019, 14:55 (CEST)