Brugerdiskussion:Flemmingelimar

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Du får lige en meget forsinket velkomst, der kan du læse mere om at skrive artikler, kopiering af materiale og meget mere

Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Flemmingelimar!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 9. dec 2010, 15:06 (CET)

Billede:Bornholm flag.gif[rediger kildetekst]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --Pred (diskussion) 25. apr 2006 kl. 00:19 (CEST)

Links til no:Tater[rediger kildetekst]

Hej Flemming. Du behøver ikke indsætte links til den norske artikel om Tater, den ligger i forvejen ude i venstre side, sammen med de andre sprog.|Knud Winckelmann 27. jan 2009, 13:38 (CET)

Om ophavsret[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet dine redigeringer i Vor Frelsers Kirke (Horsens Kommune), da de virker til at være uretmæssigt kopieret fra denne side. Det er ikke tilladt. Læs venligst artiklen om ophavsret. --Medic (Lindblad) 9. dec 2010, 14:50 (CET)

Et par tips[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Knud Winckelmann 30. jan 2011, 22:30 (CET)

Vedr. Learnmark Horsens[rediger kildetekst]

Hejsa Flemmingelimar. Jeg har fjernet dit bidrag til Learnmark Horsens, da det umiddelbart virkede som noget reklamemateriale.

Brugen af "Vi" og udtryk som "Learnmark Horsens er dit pejlemærke" giver det indtryk, efter min mening, at teksten var kopieret et sted fra eller at du har en for nær tilknytning til Learnmark til at der kan skrives objektivt.

Vær derfor venligst opmærksom på de retningslinier for gode artikler, som du kan læse mere om i velkomsten øverst på siden. Mvh Knud Winckelmann 1. sep 2011, 16:16 (CEST)

Reklame[rediger kildetekst]

Dit afsnit om kalø runtur virkede meget som reklameParanoidLemmings (diskussion) 15. jun 2015, 00:14 (CEST)