Brugerdiskussion:Fuglesang

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Fuglesang!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Harthacnut 26. mar 2010, 16:51 (CET)

Ændringer på diskussionssider[rediger kildetekst]

Hej Fuglsang. Undlad venligst at rette i diskussionssiderne, da disse repræsenterer de enkelte skribenters synspunkter og derfor ikke skal rettes. Mvh Knud Winckelmann 4. jun 2010, 10:09 (CEST)


Hej Knud Winckelmann. Ok, det har du selvfølgelig ret i. Tænkete bare ikke stavefejl var et udtryk for et synspunkt, men sådan kan man jo godt se set.(Skrev Bruger:Fuglesang (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen --Palnatoke 11. jun 2010, 14:48 (CEST)

Mystisk oprettelse[rediger kildetekst]

Hej Fuglesang. Hvad er ideen med DNA-register? En omdirigering til en ikke-eksisterende flertydig artikel virker besynderlig. --Arne (Amjaabc) 23. nov 2010, 20:04 (CET)

Det har du helt ret i. Ved ikke lige hvorfor siden med flertydig ikke også kom med op. Det klare jeg senere. Godt set. Bruger:Fuglesang

Stemmeoptælling[rediger kildetekst]

SÅ vidt jeg kan se, er der ikke blevet indberettet 100 % endnu. Opstillingskreds Slagelse mangler. --|EPO| COM: 19. sep 2011, 11:38 (CEST)

Godt set! Den var jeg ikke opmærksom på. Så er jeg jo al for tidligt på den. Tak.

Kategori:Nuværende folketingsmedlemmer fra Det Radikale Venstre[rediger kildetekst]

Hej Fuglesang,

Jeg kan se at du flere steder har lavet kategorihenvisninger til kategorier hvor der blot anvendes Radikale Venstre og ikke Det Radikale Venstre. Det er fint nok, men opret først kategori-hierarkiet og fyld så i det. Som det er nu bliver der en masse døde kategorihenvisninger :( MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 19. sep 2011, 14:14 (CEST)

Tak for fifet. Det prøver jeg at kaste mig over.

Og hvorfor retter du også alle forekomster af "Det Radikale Venstre" til "Radikale Venstre"? Ikke at det er forbudt, men det er hverken mere korrekt eller bedre. Det er i mine øjne lidt af et tidsspild... eller? --Masz
"Hvis et træ vælter i skoven, og ingen hører det, laver det så en lyd?" Det har vores navngivningsregler svaret på: "artiklerne skal hedde det som de fleste dansktalende vil finde naturligt" - med andre ord: Hvis ingen har opdaget at Det Radikale Venstre har smidt "Det" væk, vil de fleste dansktalende nok finde det naturligt at omtale partiet som "Det Radikale Venstre". --Palnatoke 19. sep 2011, 15:04 (CEST)
Jeg har annulleret 99 % af ændringerne, da navnet ikke er ændret med tilbagevirkende kraft. --Pixi Uno 19. sep 2011, 18:44 (CEST)
Jeg kan godt forstå, hvis du synes, at det er forvirrende. For i fx artikelen om Mogens Lykketoft står der "Folketingsmedlem for Københavns Amtskreds fra 8. dec. 1981 for Socialdemokraterne..." selvom partiet i 1981 hed Socialdemokratiet. --MGA73 19. sep 2011, 19:16 (CEST)