Brugerdiskussion:Hemmje

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Hemmje! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pelle Hansen 21. sep 2011, 23:38 (CEST)

Eksterne henvisninger[rediger kildetekst]

Det forekommer mig at korridoren.tv ikke opfylder Wikipedia:Eksterne henvisninger. Med denne begrundelse vil jeg nu fjerne de henvisninger, du har sat ind i artiklerne. --|EPO| COM: 30. sep 2011, 11:44 (CEST)

Som en naturlig konsekvens af ovenstående, vil jeg også fjerne de henvisninger, du fremefter indsætter i artiklerne. --|EPO| COM: 30. sep 2011, 11:48 (CEST)
Hvis du er uenig, er det meget lidt konstruktivt at fortsætte din adfærd. Giv venligst lyd fra dig, så jeg ved, om du læser de her beskeder. I modsat fald kan du risikere at blive blokeret. --|EPO| COM: 30. sep 2011, 11:56 (CEST)
Du er blevet blokeret i 2 timer på grund af linkspam.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. |EPO| COM: 30. sep 2011, 12:02 (CEST)


Hej EPO Jeg er rimelig ny i hele dette forum og håber at denne besked er skrevet det rigtige sted så du kan læse den. Jeg har nu kort læst retningslinjer for eksterne henvisninger og beder dig overveje om du ikke lige er lovligt hurtig på aftrækkeren iht at biografierne absolut har relevans for de prfiler som der er oprettet artikel på, her på wikipedia. Korridoren.tv mission er at lave webtv biografier og jeg ser de interviews som vigtige for yderligere oplysninger om personerne. Jeg kunne aldrig finde på eks at lave en ekstern henvisning til Niels Bjørn Christiansen - Adm. direktør, Danfoss A/S på Danfoss artikel. Der er ingen som har skrevet om selve Niels Bjørn Christiansen så derfor ser jeg ikk emulighed for at benytte Wikipedia. Jeg håber du medgiver at vores personbiografier er absolut nyttig og til faktuel brug. Måske skulle links hellere være opsat som kilder. Er det måske mere rigtigt end eksterne links? (Skrev Hemmje (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Du har skrevet det rette sted. Jeg har bare overset dit svar. Men det giver mig anledning til at stille to spørgsmål:
  1. Er det korrekt opfattet at man skal betale for at få adgang til indholdet?
  2. Når du skriver "vores", må det vel betyde at du er involveret i projektet?
Jeg skal gerne genoverveje sagen, når du har besvaret disse to spørgsmål. --|EPO| COM: 4. okt 2011, 15:15 (CEST)
Ang betaling for indholdet, så både ja og nej. Det meste af indholdet er ganske gratis og så er der visse elementer eller tilkøb man kan gøre, så efter mit bedste vidende. Jeg ved at de får støtte fra Væksthus Nordjylland til selve projektet...
Jeg har selv benyttet korridoren.tv til at få gode informationer om bla lars larsen aka Dynelarsen og Søren Ejlersen, stifter af de fire årstider.
Jeg er ikke involveret i projektet dvs. jeg hverken har penge involveret eller modtager penge for de henvisninger jeg lavede. Jeg kender en af dem som laver biografierne og over et par pilsnere og et fremskredet Webergrill projekt kom vi til at snakke om korridoren.tv. Jeg tænker bare det er spændende at få et helt nyt format (videobiografi) med på wikipedia. Jeg har i hvert fald aldrig set sådan et format med mindre man taler om dokumentar eller noget i den dur. Og jeg synes det er et legitimt format - Jeg går ud fra Lars Larsen ikke ville bestride hvad han selv sidder og siger om bla sin egen barndom...
De videoer jeg tidligere forsøgte at afspille var alle nogen, der krævede betaling. Men nu ser jeg også at der er nogle tilgængelige uden betaling. Det gør unægtelig en forskel. Dog er jeg stadigvæk lunken overfor siden, da den netop skal få folk til købe deres produkter. Jeg har oprettet en diskussion her for at få fleres mening om sagen. --|EPO| COM: 4. okt 2011, 15:48 (CEST)