Brugerdiskussion:I My Me! Princess

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjertelig velkommen til den danske Wikipedia, I My Me! Princess!
Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere (se også den ultrakorte redigeringsvejledning), og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden, eller på IRC-kanalen.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Nico 2. sep 2007, 08:19 (CEST)

Forhåndsvisning[rediger kildetekst]

PS: Husk at bruge Forhåndsvisning når du redigerer; Man behøver ikke at gemme for at se hvordan hver ændringer ser ud, med forhåndsvisning kan se om en ændring virker efter hensigten, og så rette til, før man gemmer -- vh. Nico 2. sep 2007, 08:23 (CEST)

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Harne 3. apr 2009, 07:25 (CEST)

Gentager lige ovenstående, da dette vist er på sin plads. Venligst Harne 3. apr 2009, 07:25 (CEST)

Halli hallo, og lige et øjeblik. Er der overhovedet nogen hjemme? Giv gerne, bare et lille, tegn på tiltale. Venligst Harne 16. apr 2009, 23:47 (CEST)

Kategorier[rediger kildetekst]

Hej! Når du kategoriserer artikler, må du gerne lige tjekke, om kategorien findes i forvejen. Hvis den ikke gør (dvs. kategorilinket er rødt i bunden af artiklen), må du meget gerne oprette den, ellers er den jo ikke til megen hjælp. I øvrigt er det tidligere blevet vedtaget, at nationalitetsbetegnelser i kategorier skrives fx "Busselskaber fra Danmark" i stedet for "Danske busselskaber". --PhoenixV 2. sep 2007, 14:51 (CEST)

Men ingen regel uden undtagelser. 17 af de 19 kategorier, der pt. er tilmeldt Kategori:Danske virksomheder, hedder således "Danske dit" og "Danske dat". Så jeg har med sindsro oprettet Kategori:Danske busselskaber. --Dannebrog Spy 2. sep 2007, 15:46 (CEST)

Paradise Hotel[rediger kildetekst]

Hej, du skal ikke opfatte det her som skæld ud, for det er unfair, da du intet gjorde galt. Det er bare jeg har ændret Melissa til Line Sofie og hver gang jeg trykker så har du ændret noget. Så må vi se hvem der når at ændre hvem vinderen er først i morgen. Hver beredt!:D --Ainsha 27. maj 2009, 22:35 (CEST)[svar]