Brugerdiskussion:KF DS

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sett deg ned og prat her, eller kontakt meg på email.

Nordmannen som skriver på dansk!
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, KF DS!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 15. mar 2010, 17:55 (CET)

Admin-skabelon

Hejsa. Er der nogen grund til at du vil have admin-skabelonen på din side, når du ikke er admin? Selv om du måtte være admin andre steder, hvilket ikke lige fremgår, så er den kun beregnet til brugere, som er administratorer her på danske Wikipedia. Knud Winckelmann 15. mar 2010, 17:59 (CET)

Jeg er det! VERIFISER ADMINSTATUSEN SELV DU! Kongen 15. mar 2010, 18:00 (CET)
Det kan jeg ikke se nogen steder. Vær venlig at fjerne den, tak. Mvh Knud Winckelmann 15. mar 2010, 18:01 (CET)
Bare trykk på verifiser. Kongen 15. mar 2010, 18:03 (CET)
Sjovt, lige meget hvor mange gange jeg prøver, kan jeg ikke se at du er administrator. Vil du være venlig at úndlade at genindsætte den? Mvh. Knud Winckelmann 15. mar 2010, 18:06 (CET)
OK, så lyver jeg da. Jeg er faktisk ikke dt nei. Du hadde rett! Kongen 15. mar 2010, 18:07 (CET)

Bloggeringer

Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i et stykke tid på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.
Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i 1 uge på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side. Dette vil også blive betragtet som hærværk.
Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.
- Sarrus (db) d. 20. mar 2010, 17:50 (CET)
Hvad mener du med flydding som er fejl? Jeg er ikke så god i dansk, og visste ikke at det igge hedder "amerigansk", men "amerikansk" på dansk, siden jeg trodde at det hedde det, siden jeg har lært fra jeg var liden at dansk er norsg uden T, P, E og K. Men jeg toget fel: Du fed ad alle kan det. Kongen 20. mar 2010, 17:56 (CET)
Hvorfor, du igge zfare? Kongen 20. mar 2010
Okay, du har bare været blokeret før, men jeg ophæver blokeringen igen. Og så bør du måske undlade at flytte sider på sprog, du ikke kender ordentligt :-). Men jeg må beede om et ordenligt sprog, ellers kan du blive blokeret igen.
- Sarrus (db) d. 20. mar 2010, 18:05 (CET)
Ja. Tagg. Kongen 20. mar 2010, 18:06 (CET)
Men jeg klarer enda ikke å redigere, for når jeg redigerer - også innlogget - står det at jeg er automatisk blokkert. Jeg har tidligere hørt om dette, at det kan være en feil i systemet, som gjør at automatisk blokkerte brukere fremdeles er blokkerte, selv om de er avblokkert. Dette er dessverre alt for vanlig, og skjer vel rundt 20 % av gangene, og jeg har også hørt om dette i diskusjoner på andre språkversjoner. Derfor må blokkerings-ID'en avblokkeres. Håper at det er greit at jeg skriver norsk i diskusjoner.
Du er altså nødt til å oppheve blokkering på ID #18423 først. Det er ID'n min. Kongen 20. mar 2010, 18:15 (CET)
Så burde du være fri :-). Det er helt i orden at skrive på norsk på diskussionssider.
- Sarrus (db) d. 20. mar 2010, 18:16 (CET)
Godt. Kongen 20. mar 2010, 18:16 (CET)
Hvis dine danskkundskaber ikke er gode, vil jeg kraftigt opfordre dig kun at redigere de tekniske problemer. Senest har du lavet artiklen Pitbuller på norsk og så flyttet den til Pitbulle. Hverken det ene eller det andet er korrekt, og artikeloprettelse på andre sprog betegnes af mange (inklusive mig) som hærværk; så lad være med det. --Masz 20. mar 2010, 18:25 (CET)

Eksterne henvisninger

Links til YouTube hører ikke til i artikler. Læs også Wikipedia:Eksterne henvisninger. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 21. mar 2010, 10:46 (CET)

De er nok til å vise at en hund kan brukes som terapihund, tjenestehund og politihund. Du ser at de bruker de til dette i videoen, og jeg tok også inn en fra en pitbull-forening. Kongen 21. mar 2010, 14:30 (CET)
I tillegg oppfyller den kravet angående slike linker, siden det også står om dette der. Kongen 21. mar 2010, 14:32 (CET)
Vi tager den lige igen: Links til Youtube opfylder sjældent de krav der normalt stilles til kildehenvisninger. Dine indsættelse af youtube-links som kilder til påstande om Pitbull terrierers karakteristika opfylder ikke kildekravet, og er fjernet. Undlad venligst at indsætte dem igen. --Pugilist 21. mar 2010, 14:44 (CET)
Hvis du ikke lytter til advarsler, så må mine nævnte trusler om blokering udføres. Næste gang prøv at indgå civiliserede konversationer i stedet for skænderier og redigeringskrige. Du er nu blokeret i en uge. --Masz 21. mar 2010, 14:45 (CET)
Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i 1 uge på grund af det som står overfor.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side. Dette vil også blive betragtet som hærværk.
Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. Masz 21. mar 2010, 14:45 (CET)