Brugerdiskussion:Kemp

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:


Dejlig med alle dine artikler om militære slag. Så vidt jeg kan, så er vi jo ved at få dækket treårskrigen temmelig godt:) Jeg tror dog, at de ville blive endnu bedre, hvis du ville bruge lidt tid på at kigge på Wikipedia:Stilmanual. Vi plejer fx ikke at indlede artiklerne med en gentagelse af artiklens titel som en overskrift. Nogle links til andre artikler (laves ved at sætte [[ og ]] omkring relevante ord i artiklen) ville også være godt - fx til treårskrigen. Endelig ville det være superlækkert, hvis du også ville placere artiklerne i en eller flere kategorier (oversigt over kategorier: Kategorier).

Der skal såmænd nok være nogen, der går ind og retter det med tiden, men det er nu engang nemmere at få det på plads med det samme:).--Heelgrasper 2. maj 2005 kl. 17:56 (CEST)


Er det dig, der kalder sig Kemp ? Vær venlig at logge ind, så dit brugernavn kommer med i loggen. De andre fordele ved at være logget ind har andre vist nævnt :-) --Rune Magnussen 2. maj 2005 kl. 19:53 (CEST)


Hejsa 83.72.32.131, whoever you are.
Du har rettet et par forekomster af "Det Gamle Testamente" til "Det gamle Testamente". Det var ganske vist den korrekte stavemåde engang (før '82, om jeg husker ret), men per gældende Retskrivningsordbog er det forkert. Den korrekte stavemåde er "Det Gamle Testamente" eller "Det gamle testamente" - og tilsvarende med NT, jvf. evt. Retskrivningsordbogens §12, stk. 9 eller se Diskussion:Det Gamle Testamente. /Vice 15. maj 2005 kl. 17:28 (CEST)

Tak for korrektionen m.h.t. testamenterne. Kemp

Beskriv ændringer[rediger kildetekst]

Hej Kemp

Husk at beskrive dine ændringer.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 20. maj 2005 kl. 10:23 (CEST)

Og "Korrektion" er lige i underkanten - du må meget gerne skrive noget mere. --Palnatoke 5. jun 2005 kl. 16:37 (CEST)

Tak for hjælpen[rediger kildetekst]

-- på oversættelsen af Demonstrationerne på Den Himmelske freda plads. Det er altid velkomment med en gennemlæsning. --Martin 2. jun 2005 kl. 12:42 (CEST) (PS: RO specificerer "pga.", ikke "p.g.a.")

Tysklands nordligste by[rediger kildetekst]

Hej anonyme bruger

Hvorfor rettede du "Flensborg er en af Tysklands nordligste byer" til "Flensborg er Tysklands nordligste by" umiddelbart efter at jeg havde rettet den modsatte vej? Hvis du mener at jeg har uret i det er List som er Tysklands nordligste by, bedes du venligst hvorfor i diskussionen om emnet. Byrial 8. jun 2005 kl. 21:04 (CEST)

Hvad mener du er Tysklands nordligste by? Kemp --83.72.32.131 9. jun 2005 kl. 18:32 (CEST)

Hvis du læser Byrials indlæg en gang til eller diskussionssiden, som han linker til, vil du finde svaret på dit spørgsmål.--Heelgrasper 9. jun 2005 kl. 20:39 (CEST)

Hej Kemp!

Kan jeg lokke dig til at se på Sysler og dens diskussionsside? --Palnatoke 19. jun 2005 kl. 09:21 (CEST)

Mon ikke du mener syssel?--Heelgrasper 19. jun 2005 kl. 18:39 (CEST)

Mindre ændringer[rediger kildetekst]

Hej Kemp

Med stor respekt for din grundige gennemlæsning og korrektion af artiklerne, vil jeg be' dig om lige at markere i afkrydningsfeltet for mindre ændringer, når der kun er tale om enkelte stave- eller kommafejl . - vh. Nico 14. jul 2005 kl. 18:04 (CEST)
Det kan man ikke uden at være logget på; så hermed endnu en opfordring til at logge på, Kemp. :-) - Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. jul 2005 kl. 18:36 (CEST)

Hej Kaare. Jeg skulle nu være logget på. Hvad er det, du kalder for afkrydsningsfeltet? Kemp --kemp 14. jul 2005 kl. 19:09 (CEST)

Hej Kemp

Det er rigtig godt med dine kritiske rettelser.

Feltet som Kaare henviser til er lidt til venstre for "Gem side"-knappen.

mvh --Glenn 14. jul 2005 kl. 19:22 (CEST)

Hej Glenn. Jeg er nok lidt langsomt opfattende, men er det dér, hvor der står "Vis ændringer"? vh --83.72.32.131 14. jul 2005 kl. 19:29 (CEST)

Hej Kemp, fint at du var logget på, selvom du nu er logget ud igen?

Afkrydsningsfeltet hedder helt præcist "Dette er en mindre ændring", og det befinder sig i min browser, åbenbart i modsætning til Glenns, lige over knappen "Gem side". Tip: Brug kun afkrydsningsfeltet som Nico indledte med at beskrive det, altså når der er tale om små/mindre ændringer. Tilføjer du nyt indhold i form af fx en ny sætning, er der ikke tale om en mindre ændring.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. jul 2005 kl. 19:33 (CEST)

Hej Kemp

Det kan være at du skal afkrydse "Husk min adgangskode til næste gang" når du logger på. --Glenn 14. jul 2005 kl. 19:38 (CEST)

Og du skal stadig bruge beskrivelsesfeltet. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 19. jul 2005 kl. 22:02 (CEST)
Du har vist overset min ovenstående kommentar; brug også beskrivelsesfeltet. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 2. aug 2005 kl. 01:32 (CEST)


Ødekirker[rediger kildetekst]

Hej Kemp,

Det er fint at du retter stavefejl, men skabelonen til manglende billeder hedder "Billedesavnes". Hvis du retter det til "Billede savnes", så virker det ikke efter hensigten. --IbRas 2. aug 2006 kl. 23:29 (CEST)

Hej, hvad mener du forksellen er på nationalisme og nationalfølelse? --Morten LJ 30. dec 2006 kl. 14:17 (CET)

Det er følgende ændring jeg refererer til: http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Borgerlig&diff=1061019&oldid=1060909 --Morten LJ 30. dec 2006 kl. 14:45 (CET)

Billedforvirring[rediger kildetekst]

Hej Kemp!

I Kongeskibet Norge ændrede du et p til et b, hvad der gjorde at artiklen havde Image:Kongeskibet.jpg i stedet for Image:Kongeskipet.jpg. Fejlen er nu rettet. --Palnatoke 28. nov 2007, 14:16 (CET)

Mojn mojn Kemp! Fint arbejde med at rette småfejl på Jutlandia - siden! Det trængte lidt til en kærlig hånd - og du må meget gerne gi' siden en tur mere ved lejlighed - der er kommet en del mere materiale. Og der kommer mere endnu...

Jeg har kun været uenig i en enkelt rettelse: '2.rejse', tredje afsnit 'belastning af patienter' er ikke helt det samme som 'lastning af patienter' - så jeg har valgt en anden formulering, for at undgå misforståelser. Jeg håber det er formuleret mere klart nu?

Ha' det sjovt - The_Pirate 5. dec 2007, 21:52 (CET)

Takker :)[rediger kildetekst]

Hej Kemp! Lige lidt ros til dine rettelser :) Det er dejligt at der er nogen som gider rette artikler :) Især mine, da det ikke altid lige er at jeg får dem læst igennem 2. gang ;) Keep up the good work :P --Seekers 14. jan 2008, 16:13 (CET)

Også tak herfra for at rette Den danske guldalder. --Villy Fink Isaksen 15. mar 2009, 22:33 (CET)

Kunne du gøre os en kort tjeneste[rediger kildetekst]

Hej!

Man har henvist til dig som en af de bedste korrekturlæsere på den danske Wikipedia. Kunne jeg interessere dig i at læse og korrigere artiklen islandsk? Det synes at være svært at opdrive en der gider. Artiklen er næsten udelukkende skrevet af mig og selv om jeg nok kan stå for indeholdet er jeg nu engang ikke dansk og som en bruger har peget på, er den er behæftet med talrige danskfejl (dog uden at den samme gad gøre noget ved det). Jeg ville være taknemmelig. Som den er, er artiklen ved at blive et langtidsprojekt og det ville være en lettelse, hvis jeg ikke tillige behøver at bekymre mig for meget om danske sprogfejl. Alt det bedste Io 23. maj 2009, 20:58 (CEST)[svar]

Hej Kemp. Som Io skriver ovenfor, har der været noget skriveri, om det har været muligt at finde en, eller flere, der kunne læse korektur på ovennævnte artikkel. Så på forhånd tak for hjælpen! ;-) Harne 23. maj 2009, 21:50 (CEST)[svar]
Tak for det. Alt det bedste. Io 25. maj 2009, 18:00 (CEST)[svar]

Tusind tak for korekturlæsningen af Storfyrstendømmet Litauen[rediger kildetekst]

Jeg vil MEGET gerne have at du også læser resten, når jeg er færdig med artiklen.
Jeg giver dig et praj!
Men undland lige nu at rette i afsnittet om Demografi og Sprog, jeg regner med at skrive det afsnit helt om, det er "direkte" oversat fra enWiki, og er fuld af gentagelser og indeholder en del subjektivismer!
I øvrigt vil jeg også "tigge" dig om at læse Ypatingasis Būrys og Kuppet i Litauen i 1926 igennem, de artikeler har jeg "afleveret", så pls. hvis du kan afse tid!
--mvh Per (PerV) 15. okt 2009, 14:53 (CEST)

Tusind tak for korekturlæsningen[rediger kildetekst]

Det er lækkert når et andet sæt øjne ser på artiklerne, jeg tenderer til at blive blind overfor mine fejl, når jeg selv læser artiklerne igennem!
Jeg har kigget på dine rettelser og én af dem i Ypatingasis Būrys er forkert, du har rettet til:
"Nogle YB-medlemmer havde held med at flygte til Tyskland, mens andre i zonen blev befriet af Den Røde Hær."
tidligere stod der:
"Nogle YB-medlemmer lykkedes at flygte til Tyskland, mens andre blev i zonen befriet af Den røde hær."
Sætningen, der stod er sikkert forvrøvlet, men meningen var noget i retning af:
Nogle flygtede [...] mens andre blev [og gik under jorden], da Den Røde Hær befriede zonen!
Den Røde Hær befriede IKKE YB-medlemmer, men fængslede og henrettede dem de kunne få fat i!
Vil du hjælpe mig med at få omformuleret sætningen så meningen fremgår korrekt?
Hvis jeg skal gøre det, er jeg bange for, at den bliver FOR knudret!
--mvh Per (PerV) 16. okt 2009, 16:52 (CEST)

Global konto[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kan se du ikke har fået en global konto - se Speciel:CentralAuth/Kemp. Du kan aktivere det i Indstillinger. Bagefter kan du hængte de konti, som er dine, fra andre wiki'er sammen, så det bliver samme konto. Du kan tjekke status med Speciel:MergeAccount. Fordelen er du kan komme til andre wiki'er, herunder Wikidata og Commons, uden at skal logge ind igen. Og på tidspunkt skal alle konti være globale. Hvis du vil være sikker på at du beholder samme brugernavn, så gør det nu. --Steen Th (diskussion) 22. sep 2014, 17:41 (CEST)

Fornemt når nogen kan stave, tak for det. Imidlertid var der en enkelt af dine rettelser, der var forkert, se her. Jeg har rettet, til det jeg tror er korrekt genitivform. mvh Per (PerV) (diskussion) 2. jan 2017, 20:42 (CET)

Kære Per. Du har naturligvis ret. Helt undgå smuttere kan man ikke, når der er aå uhyggeligt mange ting at rette. En ældre herre som jeg (83) kan godt blive lidt forstemt på sprogets vegne. Venlig hilsen Kemp.

Jeg vil gerne tilslutte mig takken, - du finder mange af mine smuttere når det går lidt for hurtigt. - Nico (diskussion) 3. jan 2017, 16:45 (CET)

Er det mig der er tosset? Du rettede "af juridisk vej, kun (af til) ad frivillighedens vej" skal det förste "af" ikke også rette? Altså "ad juridisk vej, kun af frivillighedens vej" ??? Jeg retter ikke, du er garanteret bedre til ad/af end jeg! mvh Per (PerV) (diskussion) 3. jul 2018, 22:35 (CEST)

Naturligvis. Tak for påpegningen. Kemp.