Brugerdiskussion:KnudW/Arkiv 13

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Fejl på siden om Lån & Spar Bank[rediger kildetekst]

Hej Knud og Pixi Uno

Jeg kan se, at I ikke ønsker, at vi retter siden om Lån & Spar Bank. Det er bare sådan, er der en del fejl i teksten. I har gjort det meget klart for os, at vi ikke må reklamere for os selv på Wikipedia, og det er vi helt indforstået med. Men der er altså en del fejl i teksten.

Kortet, I ser til højre på siden, har vi fx slet ikke mere. Vi har heller ikke noget, der hedder systembanker, og vi samarbejder ikke længere med Team Danmark og Ældre Sagen.

Den 29. juli var vi inde og rette i teksten. Et stort arbejde, hvor vi gjorde os meget umage med ikke at lave reklame, men rette de ting som er forkerte. Men jeg kan se, at I har valgt fuldstændig at slette vores redigering.

Vi er ikke interesseret i en såkaldt redigeringskrig, men vi kunne godt tænke os, at I ser på de rettelser, vi har lavet med friske øjne, så vi kan få bugt med de fejl, der er på siden.

Hvordan lyder det?

Venlig hilsen

Tina Larsen(Skrev Lsb (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Tina. Hvis der er fejl skal de selvfølgelig rettes, men problemet er at din kollega Bruger:Lde omskrev artiklen i så høj en grad at den fremstod for reklamerende. Det er derfor at man ikke bør skrive om sin arbejdsplads, da det er meget svært at skrive neutralt, selv når man prøver.
Jeg vil foreslå at I opretter et punkt på artiklens diskussionside (Diskussion:Lån & Spar Bank), hvor I nævner de punkter, som er forkerte og så tager vi den derfra. Mvh Knud Winckelmann 5. aug 2011, 11:17 (CEST)


Hej Knud

Tak for dit svar. Min kollega brugte meget tid på det sidste indlæg, som du slettede. Kan du sende det til os? Det vil spare meget tid, at vi ikke skal til at skrive det hele igen, men kan tage udgangspunkt i det arbejde, vi allerede har lavet.

En anden mulighed er, at du gendanner den sidste version og så retter der, hvor du synes, at det er for reklameagtigt. Jeg kan læse i jeres retningslinjer, at man som udgangspunkt ikke sletter redigeringer, men retter dem til, der hvor man mener, at de er forkert. Det er jo også en mulighed her. Så kan vi sammen nå frem til en version, der passer alle.

Venlig hilsen

Tina Larsen(Skrev 62.243.4.35 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Tina. Jeres sidste version kan ses her, i artiklens historik.
Grunden til at artiklen blev tilbageført til den foregående version var at denne var et bedre udgangspunkt at arbejde videre med, da den grundlæggende er neutral.
Jeg vil stadigt opfordre til at I tager diskussionen på artiklens diskussionsside, så vi kan fået opdateret artiklen på en hensigtsmæssig måde. I kunne, som sagt, liste de punkter, som I mener skal opdateres. Mvh Knud Winckelmann

Esben Kjeldbæk[rediger kildetekst]

Hej Knud Winckelmann Esben Kjeldbæk, er nuværende overinspektør på Frihedsmusset, og museumsleder. Det vilæ være fint hvis du har noget at tilføje. (Skrev 87.53.199.215 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bjørnen. Det ville være fint, hvis du oprettede en ordentlig artikel. Du kan ikke forvente at andre gider følge op på fire ord og skrive en artikel på baggrund af det. Mvh Knud Winckelmann 8. aug 2011, 17:53 (CEST)
Knud har vist tilføjet det der skal tilføjes på din diskussionsside. I øvrigt er det nonsens at der hver evig eneste gang skal tages denne ligegyldige snak med dig. Du kan indordne dig under fællesskabet eller holde dig væk. Der er i øvrigt svar til dig her. --Pixi Uno 8. aug 2011, 17:56 (CEST)

Kilder vedr. kongemødet[rediger kildetekst]

Det er omtalt i alle historiebøger, men jeg prøver at finde henv. på nettet.94.145.53.152 9. aug 2011, 21:42 (CEST)

Hejsa. Bøger er også kilder, hvis du har relevant en for hånden, så er det en gyldig kilde. Bare der er et eller andet, som interesserede læsere kan gå videre med. Mvh Knud Winckelmann 9. aug 2011, 21:46 (CEST)


bloddonorerne.dk[rediger kildetekst]

Ej! My name is Marco and I´m working at Bloddonorerne i Danmark in København. I tried to put a page where we explain who are we and how we do thinks but has been erased. As you can imagine our association has social purposes and my boss asked to copy and paste that page, how can I bypass the problem? Thanks a lot for your help and have a nice day

Marco De Angelis Bloddonorerne i Danmark(Skrev Pidemath (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hi. The main reason for the deletion was that it is in violation of the copyright laws to copy materiale from the net to Wikipedia.
Since it's your workplace's own material, that's not at problem, but it's a policy on Wikipedia that you don't write about yourself, as you can't be neutral.
Furthermore, material from the websites of organizations is very selldom, if it all, suitable for use on Wikipedia, as it's biased and more aimed against advertising, that regardless the organizations purpose.
An article has to be written by a neutral, independent wikipedia user, with no connection to the organization. So I'm afraid that you'll have to wait untill a such creates an article about you. Regards Knud Winckelmann

Kære Knud Winckelmann,

Jeg søgte ordet "Lægdommer" på Wikipedia men det fandtes ikke. Det er en ny fællesbetegnelse inden for dansk retsvæsen af en nævning og domsmand, som begge findes her. I stedet for at forfatte en beskrivelse selv - med risiko for en fejlfortolkning - fandt jeg en fin beskrivelse på [Lægdommer] , som jeg tillod mig, delvis, at kopiere.

1. Har Wikipedia sine egne love for gengivelse - for iflg. ophavsretslovens § 9 er min kopiering tilladt. 2. Er det i stedet tilladt, bare at skrive ordet "Lægdommer" og linke til omtalte URL?

Med venlig hilsen Torkild Falstrup (Skrev Torkild48 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Mener du at teksten fra domstol.dk falder under "Love, administrative forskrifter, retsafgørelser og lignende offentlige aktstykker..." ?
Umiddelbart er jeg ikke enig, men det kan jo være at min definition er for snæver? Jeg opretter lige en diskussion, så andre brugere kan komme med indspark.
En side med udelukkende et link til donmstol.dk falder ikke ind under reglerne for gode artikler, så det kan desværre ikke lade sig gøre. Jeg vil dog foreslå at du evt. opretter artiklen igen, men formulerer det med dine egne ord og anvende domstol.dk som kilde. Så er vi ude over alle problemer. Mvh Knud Winckelmann 15. aug 2011, 13:41 (CEST)
Jeg har oprettet en diskussion på Wikipedia:Landsbybrønden/Ophavsret og det offentlige? Mvh Knud Winckelmann 15. aug 2011, 13:57 (CEST)


Kludder med brønden[rediger kildetekst]

Hej Knud. For nogle timer siden oprettede du Wikipedia:Landsbybrønden/Ophavsret og det offentlige? og satte den på brønden. Der er tilsyneladende noget kuk, for det ser ud for mig som om den stadig er ved at blive oprettet. --Arne (Amjaabc) 15. aug 2011, 15:48 (CEST)

Så skulle den være på plads. Dummefejl fra min side... Mvh Knud Winckelmann 15. aug 2011, 15:54 (CEST)
Selvfølgelig! Jeg kiggede (ganske kort) på det uden at opdage problemet. Mvh. Arne (Amjaabc) 15. aug 2011, 17:55 (CEST)

Ophavsret (Farming Simulator)[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg har fået tilladelse fra ophavsmanden. --Mvh. Mads698h 15. aug 201, 14:27 (CEST)

Hej Mads. I så fald vil jeg gerne bede dig om at sende en kopi af tilladelsen til info-da@wikimedia.org, så vi lige kan være sikre på at han har forstået hvad det betyder at give lov til at bruge billedet på Wikipedia. Mvh Knud Winckelmann


Selena Gomez[rediger kildetekst]

Hej, Knud Winckelmann tror du ikke snart vi skal skrivebeskytte Selena Gomez for en længere periode igen? (evt. permanent da hun er et kendt hærværksmål på grund af forholdet med Justin Bieber)? synes at der på de seneste har været en del hærværk på siden.

Mvh. --Trade 16. aug 2011, 17:42 (CEST)

Jeg vil også mene det er tid til en beskyttelse. --Pacx 16. aug 2011, 19:31 (CEST)
Njah, bortset fra i går har det faktiskt ikke været så slemt. Hvis der kommer noget over de næste par dage, så kan vi lige se på det igen. Mvh Knud Winckelmann 17. aug 2011, 09:41 (CEST)


Hej Knud

Tak for din velkomst. Jeg har været tilmeldt i et stykke tid, men har ikke rigtigt redigeret. Faldt lige over denne artikel om Kongernes Dal, og den var desværre meget forkert. Der er også fejl i en billedtekst, hvordan retter jeg det?

Mange hilsner

Anukis(Skrev Anukis (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa og velkommen til. Er det billedet med Kongernes Dal du tænker på? Denne ligger i Skabelon:Kongernes_Dal og lader til at være en solid omgang koordinater, som jeg ikke har forstand på. Men prøv at kigge på det, alt kan rettes, hvis der går noget galt. Mvh Knud Winckelmann 17. aug 2011, 23:06 (CEST)

Nej, det er billedet af træstolen. Herunder står der, at det er Tutankhamons guldtronstol (eller noget i den retning). Det er forkert. Stolen stammer ganske rigtigt fra hans grav, men det er ikke tronstolen. Jeg er slet ikke inde i de tekniske ting her på siderne, så jeg sidder og kigger lidt rundt for at finde ud af hvordan og hvorledes, men fandt ikke lige noget om hvordan man retter billedtekster :-)

Ok, det er bare at rette teksten i [[Fil:Silla cedro Tutankhamon.jpg|thumb|200px|right|Tutankhamons guldbelagte trone.]]

Argh. Og jeg ved heller ikke hvordan jeg får signeret indlæg... (Skrev Anukis (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

4 tilder ~~~~, så indsættes det hele automatiskt. Mvh Knud Winckelmann 17. aug 2011, 23:20 (CEST)
Alternativt kan du trykke på knappen "signatur og tidsstempel" i bjælken lige over redigeringsvinduet; det er 4. knap fra venstre. --Medic (Lindblad) 18. aug 2011, 00:06 (CEST)


Hello! Could you write an article about my town - Żagań on Danish Wikipedia? Only 3-4 sentences enough. I would be thankful. Saganum 18. aug 2011, 00:12 (CEST)

Ingen botter-skabelonen[rediger kildetekst]

Hej Knud Winckelmann, kan ud huske hvad den der skabelon der får iw-botterne til at holde sig fra en artikel hedder? Mvh. --Trade 20. aug 2011, 23:37 (CEST)

Det var vist {{nobots}}. Knud Winckelmann 21. aug 2011, 00:02 (CEST)

har du lige skrevet til mig ang. at jeg har redigeret noget her på wiki?


Jeg ville rette en stavefejl, og så kom jeg til at trykke på noget, så det hele blev slettet. Det var slet ikke min mening. Undskyld mange gange.(Skrev 94.191.231.231 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Ja, det gjorde jeg. Det gør ikke noget, det kan være lidt uoverskueligt til at starte med. Mvh Knud Winckelmann 25. aug 2011, 16:58 (CEST)

Hej Knud

Ja, det har du ret i. Det er ikke en del af min jobbeskrivelse, men jeg faldt bare tilfældigt over siden her til aften og syntes, at det, der stod, ikke var præcist nok, så jeg tillod mig at rette lidt i det.

Jeg har taget din opfordring til efterretning og har nu ændret det tilbage - samt tilføjet lidt mere information.

Mvh. Stemann


Chelsea Support Danmark[rediger kildetekst]

Hej Knud. Jeg er lidt vred over, at man ikke kan se min artikel om CSD længere. Hvad skyldes det??(Skrev BenjaTerzic96 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej. Det er fordi at jeg umiddelbart slettede den, da den først så ud til at være en artikel om en lille fanklub. Jeg kan nu se at den er noget større end antaget og jeg har gendannet artiklen, men jeg er stadigt ikke helt overbevist om at den er notabel nok til en artikel.
Vær dog desuden også opmærksom på at du, som skribent, ikke er neutral nok til at skrive om den. Mvh Knud Winckelmann 28. aug 2011, 21:45 (CEST)

Allright.. Men det er en stor fan klub, med mere end 6800 fans på facebook(Skrev BenjaTerzic96 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Nu er antallet af fans på Facebook desværre ikke nok til at vurdere relevansen. Der skal "rigtige" kilder til, dvs. artikler om klubben, der fortæller om den og hjælper til med at fastslå at det er en "rigtig" fanklub, der betyder noget og f.eks. ikke bare en lille hyggeklub. Mvh Knud Winckelmann 28. aug 2011, 22:03 (CEST)

Nu må du sku´ stoppe. Det er en officiel fanklub, vi har parpire fra Chelsea FC, en af verdens største fodbold klubber. Og som sagt tidligere, har vi en over 6800 fans på facebook. Du skal ikke fortælle mig, at mængden af fans ikke er relevant. For jo flere fans vi har, jo flere læser har vi, jo flere ture har vi til stamford bridge, og jo større bliver fan klubben. Fanklubben er desuden også, en af de største i Danmark. Så ned Knud, det er ikke bare en lille hyggeklub som du går og tror. Du kan klikke dig ind på vores hjemmeside, twitter eller facebook side og finde ud af, at det er en meget seriøs side. Jeg tar som en fornærmelse, at du siger at vores fanklub bare er en lille hyggeklub. Det er da slet slet ikke okay. Og jeg vil bruge et nordjysk ord, det er rigtig "trælst".

Synes faktisk, du skylder mig og CSD en undskyldning. (Skrev BenjaTerzic96 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Læg venligst mærke til at jeg ikke skriver at det er en hyggeklub, men at jeg ikke umiddelbart kan se det ud af artiklen. Der mangler nogle uafhængige kilder i artiklen, som kan underbygge klubbens størrelse.
Hvis man læser artiklen lige nu, så kunne man altså godt forledes til at tro at det er en klub, der er oprettet af tre venner og som har 14 medlemmer.
Så hvis der kommer nogle kilder på, samt en bedre beskrivelse, så begynder det at ligne noget.
Men som før nævnt, så bør du, som skribent, ikke skrive om klubben, da erfaringen viser at man ikke kan være objektiv vedr. emner, som man har et tæt forhold til. Mvh Knud Winckelmann 28. aug 2011, 22:33 (CEST)

Hvad er det så, du mener helt konkret der skal gøres? Og hvad mener du med, at der skal nogle kilder på. Kan du komme med et ex?(Skrev BenjaTerzic96 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Knud,

kan se du har lynredigeret hvad jeg har skrevet om QXL, herunder fjernet noget beskrivende indhold. Jeg har to spørgsmål: hvorfor fjerne noget af det jeg har skrevet om forskellen mellem QXL og rubrikmarkederne, og hvordan laver jeg kildeangivelse hvis en sådan skal ind?

mvh/Steen (fra QXL)(Skrev steentrier (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Steen. Det var en smutter med sammenligningen, jeg har sat det ind igen.
Hvis du kigger på artiklen nu, kan du se de kilder, som jeg har sat ind og hvordan de er opbygget.
Hurtigt eksempel
<ref>[http://link.til.kilde Beskrivende tekst] Hentet dato for hvornår kilden er oprettet</ref>
Dette indsættes, hvor kilden skal dokumentere en påstand opg så dukker den automatiskt op nede i bunden.
Hvis du kan finde nogle neutrale kilder (medlemstal og den slags kender I jo dog nok bedst) vil det være helt fint.
Mvh. Knud Winckelmann 1. sep 2011, 17:18 (CEST)


Sandkasser[rediger kildetekst]

Hej Knud, Tak for at dirigere mig hen til sandkassen. - Ved du om wiki har en open peer-review side? Hilsen Ivar(Skrev Native (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Nej, det mener jeg ikke, for Wikipedia er ikke beregnet til det der kaldes førstehåndsforskning og er derfor mere gearet til at beskrive allerede reviewet viden. Mvh Knud Winckelmann 2. sep 2011, 16:16 (CEST)


Undskyld jeg vidste ikke at man ikke måtte skrive sådan noget :)(Skrev 2.111.51.182 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Så siger vi bare det... Knud Winckelmann 2. sep 2011, 17:10 (CEST)

Sletningsforslag Vdr Kajsa Paludan bedes slettes[rediger kildetekst]

Hej Knud,

Jeg kan se at der er kommet et sletningsforslag på en side skrevet om mig. I det sletningsforslag ligger der en del ikke flatterende oplysninger, som ikke stemmer. Bla at I påstår jeg ikke er blevet tildelt et legat hvilket jeg er, samt andre ting. Og jeg beder jer derfor om at slette det indlæg.

Mvh. Kajsa Paludan

Vi kan evt. flytte siden til Wikipedia:Sletningsforslag/K**** P****** (Jeg går ud fra, du taler om Wikipedia:Sletningsforslag/Kajsa Paludan) ligesom Wikipedia:Anmodning om administratorstatus/S***** N*** A*******?
- Sarrus (db) d. 3. sep 2011, 12:13 (CEST)
Det var en mulighed. Knud Winckelmann 3. sep 2011, 13:26 (CEST)
Det er hermed gjort. Knud Winckelmann 3. sep 2011, 13:42 (CEST)

Hej Knud.

Når der som på denne side står: Nedenstående fotos af busser er til fri afbenyttelse for presse og Midttrafiks samarbejdspartnere med kreditering: "Foto: Midttrafik".".
Vil det så betyde at, man også må bruge dem på wikipedia?

Mvh Jonas Søby - --jonassoeby 4. sep 2011, 17:43 (CEST)

Jeg tillader mig at svare på Knuds vegne:
Wikipedia er hverken en del af pressen eller Midttrafiks samarbejdspartnere. Og hvor "fri" er deres tolkning af "fri"? --|EPO| COM: 4. sep 2011, 18:02 (CEST)

Administratorstatus[rediger kildetekst]

Hej Knud Winckelmann, kan jeg ikke få dig til at deltage lidt i denne her -

Wikipedia:Anmodning om administratorstatus/Pelle Hansen

Med venlig hilsen --Pelle Hansen 31. aug 2011, 19:44 (CEST)

Copy-paste ... ;-) --Arne (Amjaabc) 31. aug 2011, 20:33 (CEST)
Da du nok er en af de mest aktive og erfaren administrator her, sætter jeg pris på at du deltager i min anmodning. --Pelle Hansen 1. sep 2011, 13:49 (CEST)
Hej Pelle. Jeg ligger på det. Mvh. Knud Winckelmann 1. sep 2011, 15:52 (CEST)
Er du noget frem til en konklusion? --Pelle Hansen 13. sep 2011, 00:11 (CEST)


Landsbybrønden[rediger kildetekst]

Hej Knud, jeg kunne godt tænke mig at høre din mening ang. det her; Wikipedia:Landsbybrønden/Blokering. --Pelle Hansen 8. sep 2011, 11:59 (CEST)

Slettet artikel[rediger kildetekst]

Hej Knud,

Hvorfor er artiklen http://da.wikipedia.org/wiki/Niels_Henrik_Christensen blevet slettet?

Mvh Ratzai Yaghoub(Skrev 130.226.45.152 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Den blev slettet af to årsager: Indholdet var kopieret fra hans hjemmeside, hvilket betyder at materialet ikke kan bruges her på Wikipedia. Den anden årsag var at han ikke umiddelbart lod til at overholde kriterierne for biografier (Wikipedia:Kriterier_for_biografier). Håber det besvarer dit spørgsmål. Mvh Knud Winckelmann 13. sep 2011, 16:29 (CEST)


Hjælp til fjernelse af hærværk[rediger kildetekst]

Hej Knud Winckelmann vil du gøre mig en tjeneste? På artiklen om GoSupermodel er der kommet vildt meget hærværk, og jeg har svært ved at få overblik over historikken. Kan du fjerner hærværket? Mvh. --Trade 14. sep 2011, 18:26 (CEST)

Ligemeget sarrus har hjulpet mig. Mvh. --Trade 14. sep 2011, 18:48 (CEST)


Ang. Sletning af profil[rediger kildetekst]

Hvordan sletter jeg min profil helt ? :-)(Skrev Stadager (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Profiler kan desværre ikke slettes. Men brugersider og den slags bliver ikke optaget i Google, hvis det er det du tænker på? Mvh Knud Winckelmann 14. sep 2011, 20:44 (CEST)

Ja tak. Jeg vil IKKE vises i Google eller andre steder.

Jeg beklager min fejl. Jeg har nemlig misforstået denne hjemmeside!!! :/

Mvh Kenneth

Aros Kurser[rediger kildetekst]

Hej Knud

Kan se, at du har slettet siden for "Aros Kurser". Har jeg overtrådt en regel?

VH Anders Rosenlund (Skrev 90.184.82.240 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Anders. Jeg slettede den primært fordi den var meget kort og jeg ikke kunne se at dit firma overholdt kriterierne for virksomhedsartikler.
Desuden kommer jeg til at henvise til Wikipedias neutralitetspolitik, man skriver ikke om sig selv eller sin arbejdsplads. Jeg håber det besvarer dit spørgsmål. Mvh. Knud Winckelmann 15. sep 2011, 11:17 (CEST)


Slettet side[rediger kildetekst]

Hej Knud

Jeg har lige oprettet en side på BibZoom.dk, som du med det samme slettede. BibZoom.dk er et offentligt tilbud fra danske biblioteker. Det er en gratis service, som hører under Statsbiblioteket på lige for med fx. BiblioteksCenter for Integration. Jeg forstår ikke årsagen til, at denne side skal slettes, så hvis det kan omgøres, vil jeg da meget gerne bede dig gøre det med det samme.

Hilsen HeidiReidel (Skrev HeidiReidel (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej HeidiReidel . Som du kan læse af min begrundelse på din diskussionside, så fremstod din artikel om din arbejdsplads som ren og skær reklame og overholdt derved ikke kravene til en god artikel. I den forbindelse betyder det ikke noget at det er en gratis offentlig service eller ej.
Artikler bør skrives af uafhængige, neutrale skribenter, som ikke har nogen tilknytning til projektet. Mvh Knud Winckelmann 15. sep 2011, 15:03 (CEST)



Hej Knud Min artikel er ikke reklame, idet jeg ikke forsøger at sælge, men at oplyse om et GRATIS offentligt tilbud, som DU betaler til over skatten. Du har ændret artiklen og endda med en stor fejl, da der ikke er tale om udLEJning, men udlån. Præcis som når man går på det fysiske bibliotek og tager en bog med hjem. Hvordan et offentligt tilbud er skruet sammen, og hvilke elementer det består af, kommer ikke til at på nogen måde at anfægte regler for artikler om virksomheder. At jeg samtidig er ansat på dette projekt, betyder IKKE iflg. wikipedias regler, at jeg ikke må forfatte en artikel om min arbejdsplads. Det betyder, at jeg skal være varsom med at være subjektiv.
Wikipedia bør til enhver tid tilbyde gode, grundige og informative artikler, ikke den sms-udgave du har reduceret denne til.
Hilsen Heidi (Skrev HeidiReidel (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er ikke Knud Winckelmann der har lagt artiklen op igen i en forkortet form men Bruger:Fnielsen. Mvh. --Bouncingnewsgreen 15. sep 2011, 16:17 (CEST)
Der eksisterer lige nu to udgaver: Bibzoom og BibZoom.dk - førstnævnte (gen)skabt af Knud W, sidstnævnte skabt af FNielsen. De bør i øvrigt slås sammen under sidstnævnte artikelnavn.
TIl Heidi: Jeg vil gerne gøre dig opmærksom på Wikipedia:Selvbiografier. Her fremgår det tydeligt, at det stærkt frarådes at skrive om sig selv eller noget, man er dybt involveret i. Problemet er beskrevet i en række eksempler, hvoriblandt et af de vigtigste argumenter er, som Knud skriver, at det kan være uhyre svært at skelne mellem, hvad der er encyklopædisk relevant, og hvad er ikke er. Jeg har også set på din oprindelige artikel, og den levede i hvert fald ikke op til encyklopædiske standarder. Den er beskrevet på en måde, så den forsøger at få flere til at bruge tjenesten - gratis eller ej -, og det er vel det nærmeste, man kan komme reklame for en offentlig tjenester. Knud er kommet dig i møde på en måde, vi normalt ikke gør for personer, der skriver om noget, de er involveret i, og du har fundet en fejl (som han så har rettet). I modsætning til dig koncentrerer Knuds udgave sig om formelle forhold, og af andre encyklopædisk relevante informationer kan man fx skrive noget om oprindelsen: Hvornår, hvem, hvorfor. Det er også ok at skrive noget om indholdsmængden, brugerantal osv.
Vi er enige om, at gode, grundige og informative artikler er et mål, men hvis din udgave efter din mening lever op til dette, er vi ikke enige i fortolkningen. Så hellere kortere, men mere neutral, tak. --Arne (Amjaabc) 15. sep 2011, 17:59 (CEST)

Hej Knud.

Jeg er ny her på Wikipedia, derfor jeg roder lidt rundt i det og er kommet til at genuploade siden om Bolius.

Jeg er en smule i tvivl om hvorfor du fjernet indlægget om Bolius. Vil du hjælpe mig lidt på vej, så vi ikke "slås" over indholdet til uendelig tid?

Med venlig hilsen

Søren Jensen(Skrev Schleckel (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Søren. Jeg sletter din artikel fordi den er ren reklame for Bolius og derfor ikke overholder kravene til gode, neutrale artikler. Du kan læse mere om dette i velkomsterne på din brugerside..
Desuden skal man ikke skrive om sin arbejdsplads, netop af de samme årsager. Erfaringen viser at man ikke kan forholde sig neutralt og objektivt. Mvh Knud Winckelmann 21. sep 2011, 13:51 (CEST)

Hej Knud.

Du kalder min nylige tilføjelse i artiklen vedrørende Mads Würtz Schmidt for ukorrekte, hvilket jeg på ingen måde kan nikke genkendende til. Jeg ved ikke om du kender Mads, men han har på adskillige ferier udtrykt sin begejstring over lige netop Elena isen. Det virker umiddelbart en smule useriøst fra dit synspunkt, hvilket jeg sagtens kan forstå og sætte mig ind i, men i mine øjne bør der også være plads til sjov og ballade, så længe det ikke overskrider en given grænse. Lad mig igen påpege mit første postulat; det er på ingen måde en ukorrekt påstand, hverken at Mads er utroligt glad for Elena isen, eller at Mads har haft en ganske uheldig oplevelse med Volcano isen. Begge påstande er tværtimod ganske korrekte, hvorfor din fjernelse af påstandende vel må være at betragte som hærværk. Derfor vil jeg på det kraftigste opfordre dig til at indsætte de fjernede påstande igen.

Derudover kan jeg se at du har rettet i de familiemæssige oplysninger der på siden er opgivet omkring Mads, på trods af at jeg netop havde læst korrektur på denne del - det forholder sig nemlig således at Mads' far på ingen måde hedder Benny Schmidt. Om en Benny Schmidt overhovedet findes vil jeg tillade mig at så tvivl om. Mads' far hedder derimod Steen Schmidt, mens Mads' morfar hedder Benny Würtz. Hvordan disse ganske hæderlige personer er blevet blandet sammen er for mig en gåde, men hvis det er dit værk, må jeg henvise dig til dine egne ord og citere: "Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk." Jeg har ikke nærlæst reglerne, og agter ærligt talt heller ikke at gøre det, men jævnfør ovenstående må oplysningen vedrørende Mads' far, være at betragte som hærværk.

Blaugrana92 21. sep 2011, 21:53 (CEST)

Det indsatte fra din side er desværre uencyklopædisk og derfor ikke encyklopædisk relevant og heller ikke relevant her, da artiklen omhandler en cykelrytter. Hvilken is han foretrækker må ses som værende ligegyldigt og kun vigtigt for hans nærmeste venner og familier. Desuden var påstanden sat ind uden kilder. Uden at kende de præcise grunde til at Knud har gjort som han har gjort, vil jeg tror at det er på grund af de to her nævnte ting, at han har gjort det. Mvh Tøndemageren 21. sep 2011, 22:13 (CEST)

Hej Tøndemager.

Hold da helt op - det var dels et kortfattet, og dels et meget indholdsfattigt svar. De oplistede grunde anser jeg for værende decideret uholdbare. Dels må du gerne forklare, hvori forskellen på uencyklopædisk og encyklopædisk indhold ligger. Jeg har ærligt talt svært ved at se, hvordan det er mere relevant at Thierry Henry er fan af NBA og Allen Iverson, end at Mads er glad for en bestemt is - Henry er jo trods alt fodboldspiller, og ikke basketballspiller.

Derudover finder jeg det mystisk, at du ikke forholder dig til den anden del af indlægget. Lad mig igen påpege at Mads' far på ingen mulig måde går under navnet Benny Schmidt, ikke engang blandt venner. Hvori hjemlen til at kalde ham for Benny Schmidt ligger, kan jeg heller ikke finde ud af, da der ikke står et hak om nogen som helst Benny Schmidt i den opgivne kilde. Moderens navn er ganske korrekt, hvilket selvsagt er ganske glædeligt, men lige netop derfor finder jeg det samtidig skammeligt, at faderens navn skal være fejlagtigt oplyst. Med andre ord er det noget af en selvmodsigelse, at rette min ene påstand, der ikke har medfølgende kilde, til en anden påstand, der har medfølgende kilde, dog uden at denne kilde nævner lige netop det den bør - nemlig at faderens navn er Benny Schmidt. Ak, ja - gode gamle Aristoteles formår på ny at imponere, med sin benyttelse af selvmodsigelser.

Blaugrana92 21. sep 2011, 22:32 (CEST)

Hej Blaugrana92. Jeg har rettet faderens navn tilbage til Steen, man har dog ikke lige kunne finde en kilde til det?
Jeg slettede dit afsnit om isen, da din redigering faldt sammen med et andet bidrag, åbenbart fra Mads's klassekammerater, som var mindre end seriøst. Derfor antog jeg at I havde en fælles agenda om at tilføje nonsens-afsnit til artiklen og at ændringen af faderens navn var en del af denne.
I samme omgang vil jeg dog tillade mig at mene at det ikke er voldsomt relevant, og da det, som før nævnt, ikke umiddelbart kan dækkes af en neutral kilde, mener jeg ikke at det bør stå i artiklen. Mvh Knud Winckelmann 21. sep 2011, 23:28 (CEST)

Hej Knud....

Jeg oprettede en side om et band jeg er i, hvilken du slettede iflg. reglerne, og det kan jeg da også kun synes er okay.... Men undrer mig da bare over forskelsbehandlingen på wikipedia så.... Men det er vel stilen? http://da.wikipedia.org/wiki/Peter_og_de_andre_kopier Acoustika 24. sep 2011, 00:48 (CEST)

Ændringer[rediger kildetekst]

Kære Knud

Hvorfor er nogle af mine ændringer blevet slettet på thomas skov gaardsvig's profil?

Kh (Skrev Vamsetsweater (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Vamsetsweater. Jeg slettede noget af dit bidrag, da det ikke virker videre encyklopædisk at skrive at han "er en usædvanlig flot fyr med meget markante kindben, og han kan knap nok gå i fred for pigerne." Ligeledes er det noget subjektivt at skrive " Det er et hyggeligt og spøjst program".
Du kan læse mere om retningslinierne for gode artikler i velkomsten på din brugerside. Og husk, man bør ikke skrive om noget, man har et tæt forhold til. Mvh Knud Winckelmann 28. sep 2011, 17:52 (CEST)


Rekha Thapa[rediger kildetekst]

Ganske kort tid efter jeg havde flyttet artiklen Rakha thapa til Rekha Thapa slettede du sidstnævnte – lige inden jeg skulle til at gemme min oversatte og wikificerede version. Hvad siger du til, hvis jeg genopretter artiklen? Thomas Vedelsbøl 28. sep 2011, 18:39 (CEST)

Hejsa. Har du en artikel, så kom endelig med den. Jeg slettede den udelukkende på grund af dens tilstand, ikke emnet. Mvh Knud Winckelmann 28. sep 2011, 18:41 (CEST)
Det bliver blot en stub, men måske vil den anspore andre – jeg prøver. Thomas Vedelsbøl 28. sep 2011, 18:47 (CEST)


Syddansk Elite har været på Wikipedia i et par år[rediger kildetekst]

Hej Knud Winkelmann. Du har sat spørgsmåltegn ved, om omtalen af projektet Syddansk Elite er relevant fr en større kreds af læsere/brugere. Projektet er nonprofit, har eksisteret i seks år og har hjulpet omkring 500 elitesportsudøvere med at forbedre deres muligheder efter sportskarrieren med en uddannelse. Pt. hjælper vi omkring 150 elitesportsudøvere. Projektet har været omtalt i en artikel på Wikipedia i et par år, så derfor forstå jeg ikke helt, hvorfor der nu er noget galt? Eneste ændringer i forhold til oprindelig ertikel er, at vi har skiftet navnene på sportsfolkmunder uddannelse og sat mit navn ind.

Mange hilsner Jens Franck(Skrev Jens Franck (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Jens. Jeg har ikke påsat skabelonen, blot genindsat den igen, da den blev fjernet uden begrundelse. Du kan komme med argumenter mod en evt. sletning på artiklens diskussionsside. Mvh Knud Winckelmann 28. sep 2011, 20:08 (CEST)