Brugerdiskussion:M0Nster20010 is back

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Blokeret som marionet
Du er blevet blokeret på ubestemt tid, da det formodes at du er den samme som M0nster20010 (disk.bidrag) . Der henvises til bidrag for bevis. Når du er blokeret eller bandlyst, må du ikke redigere Wikipedia. Alle dine redigeringer er blevet eller vil blive rettet tilbage.
--Pixi Uno (diskussion) 20. apr 2012, 22:18 (CEST)

Alternativ ?[rediger kildetekst]

Jeg kan se, at du er i færd med at indsætte forskellige musikgrupper i en nyoprettet kategori "Alternative rockgrupper". Det kan i vidt omfang diskuteres, hvad det vil sige at være "alternativ". Har du nogle kilder på, at de forskellige bands er "alternative" og/eller generelt betragtes som værende "alternative" ? Pugilist (diskussion) 9. apr 2012, 13:33 (CEST)

Og hvis du læser artiklen om alternativ rock, kan du se at den er placeret i Kategori:Indie, hvor en underkategori er Kategori:Indierockgrupper, så der er næppe grund til at oprette en ny kategori. --Palnatoke (diskussion) 9. apr 2012, 13:36 (CEST)

Hejsa og tillykke med den nye brugerkonto.

Jeg håber på at du husker alle de gode tips du fik på Brugerdiskussion:M0nster20010 og alle de andre brugersider? Så gør det arbejdet lettere for alle parter. Knud Winckelmann (diskussion) 9. apr 2012, 16:40 (CEST)