Brugerdiskussion:M0nster20010

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, M0nster20010! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) 7. jan 2012, 13:36 (CET)

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen --NivlekDaDisk. 8. jan 2012, 21:35 (CET)
Hej. Jeg gentager liger tippet. Mvh. --Pixi Uno 20. jan 2012, 22:47 (CET)
igen. :-) --Pixi Uno 27. jan 2012, 20:56 (CET)
Læs og brug venligst ovenstående. Du finder knappen "forhåndsvisning" lige til højre for "gem" knappen. Mvh. --Pixi Uno 27. jan 2012, 21:14 (CET)
IGEN! --Pixi Uno 5. feb 2012, 20:59 (CET)
Igen igen igen. --Pixi Uno 24. feb 2012, 21:22 (CET)

Shock Rock[rediger kildetekst]

Jeg har netop slettet ovenstående artikel, efter en bruger havde markeret den som uencyklopædisk. Artiklen fremstod uden kilder med nogle ufuldstændige eksempler i en opsætning og et sprog, der ikke var særligt læsevenligt.

Såfremt du igen ønsker at arbejde med en artikel om denne genre, bør du gøre det i en "sandkasse". Her kan du i ro og mag arbejde over tid med indholdet, og flytte det ud, når du er færdig med den. Fordi som udgangspunkt må en artikel forventes at være klar til offentliggørelse og læsning. Derfor kan det være en fordel med et "arbejdsværelse" - altså en sandkasse.

En sådan sandkasse kan oprettes som en vilkårlig underside (dvs. med skråstreg foran navnet) efter dit brugernavn - f.eks. Bruger:M0nster20010/sandkasse. --|EPO| COM: 27. jan 2012, 22:23 (CET)

Maskinoversættelse[rediger kildetekst]

Din indsættelse af maskinoversat tekst i artiklen om nu metal er af særdeles ringe kvalitet. Jeg vil stærkt råde dig til ikke at anvende denne form for oversættelser. Det bedste resultat for alle parter er at gennemlæse indholdet og selv oversætte det - f.eks. med hjælp fra en ordbog.

Kvaliteten af sproget i artiklen er lige nu af så ringe kvalitet, at den oversatte tekst vil blive slettet. --|EPO| COM: 29. jan 2012, 21:04 (CET)

Hejsa. Undlad venligst at slette skabeloner uden begrundelse. De er påsat af en grund og før problemet er løst, skal de ikke slettes. Knud Winckelmann 7. feb 2012, 20:53 (CET)
Hej igen. Husk venligst det ovenstående. Mvh Knud Winckelmann 17. feb 2012, 21:09 (CET)

Kategorier[rediger kildetekst]

Hej. Inden du fortsætter med at indsætte kategorier i blinde, så vil jeg anbefale dig at kigge på de kategorier der allerede er indsat. Som oftest er dine indsatte kategorier allerede nævnt. --Pixi Uno 24. feb 2012, 21:14 (CET)

STOP! Læs venligst! --Pixi Uno 24. feb 2012, 21:19 (CET)
Stop hand nuvola orange.svgHej M0nster20010. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Pixi Uno 24. feb 2012, 21:36 (CET)


Jeg har givet dig en læsepause på 15. minutter. Hvis du derefter fortsætter med intetsigende kategori-indsættelser kan blokeringens længde blive forlænget. --Pixi Uno 24. feb 2012, 21:42 (CET)
Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i 15 minutter på grund af ignorering af gentagne henstillinger.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.