Brugerdiskussion:Mikkel - Økonom

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Mikkel - Økonom! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen --|EPO| COM: 16. maj 2021, 12:31 (CEST)[svar]

Men In Black[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet din ændring i artiklen, fordi din ændring får det til at se ud som om, at den eksisterende kilde underbygger dit udsagn. Det er muligt, at dit udsagn er korrekt, men så skal der fremlægges en kilde, der underbygger det. --|EPO| COM: 16. maj 2021, 12:31 (CEST)[svar]

Det ved jeg ikke noget om. Men det andet er faktuelt forkert. I givet fald bør man slette det hele. Mikkel - Økonom (diskussion) 16. maj 2021, 12:39 (CEST)[svar]

Dertil kan jeg oplyse at selve formålet som står nu er forkert.

De har skrevet ud om deres formål her for 2 dage siden den 14. Maj 2021.

Citere/ EN GANG FOR ALLE!

Men In Black Denmark er en folkelig bevægelse og en platform for folk der gerne vil et alternativt samfund, hvor elitens frygt og opdelende politiker, ikke skal være styrende.

Vi støtter aldrig nogen regeringer eller politiske organisationer, som har bidraget/bidrager til, at skabe de problemer vi har i dag. Hverken herhjemme eller i udlandet.

Derfor vælger vi ikke side i nogen konflikt, når vi sætter fokus på palæstinensere der lider under bomber, og heller ikke når vi sætter fokus på den israelske befolkning, der som foregangsland er tvunget til at leve med vaccination og vaccinepas, kontrol og overvågning.

Som apolitisk organisation vil vi netop vise at man kan holde begge folk på alle sider af en konflikt og stadig være imod den splittelse og armod, som politikerne og eliten forårsager.

Vi nægter at bidrage til polariseringen af befolkninger, der lider under en konflikt. Vi spiller ikke efter Elitens pibe og nægter at lade os styre af frygt og manipulation.

Ægte medmenneskelighed er en svær balancegang i en verden præget af manipulation og løgne. Ingen skal nogensinde forfalde til at hylde bomber mod NOGEN befolkninger.

FUCK HØJREFLØJEN FUCK VENSTREFLØJEN FUCK ALLE REGERINGER VI ER FOLKET OG KUN MED FOLKET! Mikkel - Økonom (diskussion) 16. maj 2021, 12:46 (CEST)[svar]

Det er problematisk, når man erstatter et kildebelagt udsagn med et, der ikke er kildebelagt. Kilden underbygger jo, at målet med protesterne var rigtigt nok på det pågældende tidspunkt. Nu har jeg indsat en ny kilde, som omtaler deres mere generelle mål. Dermed kan artiklen illustrere, at der er sket en udvikling. --|EPO| COM: 16. maj 2021, 13:44 (CEST)[svar]