Brugerdiskussion:Perlmutter.dk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

17.08.2011. Jeg har i de sidste dage tilladt mig at ændre den oprindelige lidt knudrede og mangelfulde tekst om Thylejren der kan ses på siden om Thylejren...

Den tekst, der lægges op til ovenfor, er (undtagelsesvist) slettet, idet den allerede kan ses på Thylejren, og fordi dette er en side til generel kommunikation med denne bruger. --Arne (Amjaabc) 17. aug 2011, 14:15 (CEST)


Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Perlmutter.dk! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) 17. aug 2011, 14:15 (CEST)

Hej Perlmutter.dk. Det er naturligvis ok, at du skriver en mail til mig, men vi vil normalt søge at holde diskussioner her på Wikipedia, så også andre har muligheden for at se med og give deres besyv med.

Jeg er med på, at du er ny i mediet her, og derfor har du også fået ovenstående velkomst, hvor du forhåbentlig kan se svar på mange spørgsmål og usikkerheder, du måtte sidde med. Konkret spørger du:

"om det er muligt at signere de omfattende opdateringer af Thylejren som jeg har foretaget de sidste dage."

Svaret er både ja og nej. Hvis man kigger på historikken for Thylejren (eller en hvilken som helst anden side på Wikipedia), kan man se, hvem der har bidraget til den. Der vil du kunne se, at du har foretaget enkelte rettelser, men jeg formoder, at du har lavet mange flere; de øvrige er blot foretaget uden brugernavn, hvilket gør, at de i historikken optræder som foretaget af en anonym IP-adresse. Det er ikke muligt at ændre det med tilbagevirkende kraft.

Et andet syn på det kunne være, at du - som man ser i fx Den Store Danske eller trykte encyklopædier - ønskede, at dit navn fremgik mere tydeligt, fx nederst på siden. Det bruger vi imidlertid ikke her. Ideen er, at alle kan bidrage, og derfor vil langt de fleste artikler fremstå som et fælles udtryk. Ganske ofte vil der dog være en eller nogle få, der har skrevet langt det meste, men det fremgår så af historikken, hvor man i øvrigt kan hente hver enkelt mellemudgave af enhver side. Hvis du mener, at dit navn skal stå tydeligt i artiklen, så har du desværre fundet et forkert sted at skrive. Jeg håber, at du kan leve med det andet, og håber i øvrigt, at du har lyst til at skrive om andre emner, du kender noget til.

Hvis du gerne vil vise omverdenen, hvad du især har bidraget med, så er det muligt at lave en liste på sin egen brugerside. Den er beregnet til at skrive lidt om brugeren og hans/hendes baggrund og interesser mm. her på Wikipedia. Der er dog meget vide rammer for, hvad man skriver der; så når du havde skrevet en kopi af en artikel der, så vil du få lov til det. Men som nævnt er det ikke lige det, den er beregnet til (så derfor synes jeg også, det er helt fint, at du har slettet det igen!). Brugersiderne vil kun i meget specielle tilfælde blive redigeret af andre end brugeren selv - det betragtes som dårlig opførsel.

Hvis du har flere spørgsmål, trykker du bare på "Redigér" på denne side og skriver herunder; så skal jeg eller en anden nok svare dig. Mvh. Arne (Amjaabc) 17. aug 2011, 18:28 (CEST)