Brugerdiskussion:Prahmsson

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Prahmsson!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) 15. jul 2010, 08:16 (CEST)

Den del af gadeidrætten som rummer et konkurrenceelement.

Wikipedia er ikke...

På Wikipedia er vi meget glade for nye bidrag, men vi har nogle grundregler, og da ikke alle dine bidrag ser ud til at være i overensstemmelse med disse, vil vi gerne minde om at Wikipedia ikke er:

  • ... en ordbog - brug i stedet Wiktionary
  • ... en talerstol
  • ... en kampplads eller diskussionsforum
  • ... et sted hvor du kan uploade billeder, blot for at dele dem med dine venner
  • ... et CV-indeks
  • ... et sted hvor du skal reklamere for dig selv, dine venner, din hjemmeside, arbejdsplads eller forening eller bare butikker og hjemmesider, du godt kan lide
  • ... en netavis eller blog
  • ... et chatroom

Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får vi alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 8. feb 2011, 22:05 (CET)

Hejsa. Vær venligst obs på at med mindre at du selv har taget billedet eller eksplicit har en tilladelse fra oprethaver, så kan man ikke uploade f.eks. billeder fra hjemmesider til Wikipedia. Du kan læse mere om dette i Wikipedia:Ophavsret. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 17. sep 2013, 22:02 (CEST)

GAME København[rediger kildetekst]

Hejsa. Du har i dag bedt om hjælp til at flytte StreetMekka til en ny titel. Jeg har tilladt mig at gøre det for dig, således at artiklen nu ligger under GAME København. Der er for så vidt intet i vejen for, at du selv flytter en artikel, næste gang du støder på et tilsvarende problem. Det gøres ved at finde drop-down menuen i øverste højre hjørne under "Mere" (ved siden af "Rediger" m.v.) og vælge "Flyt". Så kommer du til en side, hvor du kan 'omdøbe' artiklen til et nyt navn. Samtidig opretter systemet automatisk en omdirigeringsside, så alle der søger på det gamle artikelnavn automatisk bliver viderestillet til den nye artikel. Hvis du forsøger at flytte en artikel til et navn, der allerede er brugt, så skal du have en administrator til hjælp, men ellers kan du sagtens handle alene.
Jeg håber, det hjælper lidt. Hvis du i øvrigt har spørgsmål er du naturligvis velkommen til at stille dem. Jeg holder et øje på denne side, så spørg bare hér, så skal jeg (eller en anden) forsøge at svare så hurtigt som muligt. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 20. jul 2015, 10:58 (CEST)

Tusind tak for flytningen + ansvisningerne :-) (Denne usignerede kommentar er skrevet af Prahmsson (diskussion • bidrag) 31. jul 2015, 11:25‎ )