Brugerdiskussion:Sjö

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Sjö!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Mikhailov Kusserow 12. aug 2008, 11:38 (CEST)

Ballerup, Venskabsbyer[rediger kildetekst]

East Kilbride, South Lanarkshire, Skotland

Prag , Tjekkiet

Wuxi, Kina

Brandenburg an der Havel, Tyskland. De her byer er Venskabsbyer med Ballerup i Danmark. Og hvis du ikke tror på det så kan du bare tryk på linket hvor der står Ballerup på min fine ven :). https://ballerup.dk/om-kommunen/internationalt-samarbejde/kommunens-internationale-samarbejder

Og PS det her er din første og sidste advarsel hvis du redigere en gang til på den her Wikipedia side om Ballerup, så er jeg desværre nødt til at blokere dig på den danske Wikipedia på grund af vandalisme og hærværk imod denne her Wikipedia om Ballerup og fakta om Ballerup og Ballerup by, så du ikke kan redigere noget her på den danske Wikipedia men kun kan se hvad der står på den danske Wikipedia, min fine ven :). og kan du have en god dag min fine ven :). Spidy30 (diskussion) 19. jul 2019, 12:50 (CEST)

Nu vil jeg lige sige at du ikke er administrator Spidy30 og derved ikke kan bloker nogen brugere. Hvis det er et problem så smid en besked på WP:AOA og så vil en jeg eller en anden administrator lige få kigget det igennem. --SimmeD (diskussion, bidrag) 19. jul 2019, 12:56 (CEST)
@Spidy30: Jag vill igen peka på mina råd till dig: en:User talk:Spidy30#Some tips. Dessutom vill jag lägga till ett, nämligen att läsa källan och se till att du förstår vad källan säger. I länken du gav ovanför står det att bara East Kilbride och Prag 10 (inte Prag) är under rubriken "Venskapsbyer". Wuxi och Brandenburg an der Havel står under en annan rubrik.
Jag kommer att fortsätta att rätta till de felaktiga uppgifter som du lägger in. Som SimmeD skriver kan du ju anmäla mig på WP:AOA om du tycker att det jag gör förtjänar en blockering.
Slutligen vill jag säga att jag är inte din vän, och ännu mindre din fine vän. Var vänlig tilltala mig inte på det nedlåtande sätt som du gör ovan. Sjö (diskussion) 20. jul 2019, 15:25 (CEST)

om Den Dominikanske Republik[rediger kildetekst]

Hvorfor har du slettet det med el Monte, fordi det her bjerg findes rent faktisk, og min familie bor rent faktisk på foden af det her bjerg og det undrer mig hvorfor at du har slettet det her og men nu ved du at det her bjerg findes og eksisterer og det her bjerg også registreret og nu ved du det og det var så lidt ;) :) Spidy30 (diskussion) 19. jan 2020, 23:01 (CET)

För att det finns ingen bergskedja i Dominikanska Republiken som heter el Monte. Var finns källan ? Sjö (diskussion) 19. jan 2020, 23:50 (CET)

Struds og fugle[rediger kildetekst]

Struds, Somalistruds, Emu, Nandu, Kasuarer, Kasuarfugle er tæt og nær beslægtet med hinanden:[rediger kildetekst]

      • Kasuarer og Kasuarfugle:
  • Casuarius
  • Casuariidae
  • Casuariiformes
  • Casuarius bennetti
  • Casuarius casuarius
  • Casuarius unappendiculatus
      • Emu:
  • Dromaius
  • Dromaius novaehollandiae
  • Dromaius novaehollandiae baudinianus
  • Dromaius novaehollandiae diemenensis
  • Dromaius novaehollandiae minor
      • Nandu, Nanduer, Lille nandu:
  • Rhea
  • Rheidae
  • Rheiformes
  • Rhea pennata
  • Rhea pennata pennata
      • Strud og Somalistruds:
  • Struthio
  • Struthio camelus australis
  • Struthio camelus massaicus
  • Struthio camelus camelus
  • Struthio molybdophanes
  • Struthio camelus syriacus
  • Struthioniformes

}} Paleognathae. og hvorfor har du slettet det her på wikipedia og da fuglene Struds, Somalistruds, Nandu, Kasuarer og Kasuarfugle er i familie med hinanden, og jeg sætte kun dem her ind på wikipedia for at folk kan se at det her forskellige fugle er i familie med hinanden og er tæt og nær beslægtet med hinanden og nu vil jeg sætte det du har slettet tilbage igen og, du skal ikke slettet dem/du skulle ikke slettet dem da fugle rent faktisk er i familie med hinanden ifølge evolution og det er også bare et meget godt råd fra mig til dig ;) :) Spidy30 (diskussion) 25. jan 2020, 19:36 (CET)

Som jag skrev i redigeringskommentaren lade du in texten i artikeln om arten struts. Texten passar bättre i artikeln om den överordnade familjen eller ordningen. Dessutom fanns det saker som var fel i texten. Sjö (diskussion) 25. jan 2020, 20:09 (CET)

Der er ikke nogen fejl i teksten fordi det står på latin som alle de andre dyr rundt omkring her i verden og både deres rigtige navn eller almindelig mave som man beskriver dem daglig og så også deres navne på latin eller deres latinske navne så derfor er der ikke nogen fejl i teksten ;) :) Spidy30 (diskussion) 25. jan 2020, 22:54 (CET)

Og jeg kan heller ikke skrive andet om dem end de oplysninger jeg har om der lilla ærter og eller de oplysninger og informationer jeg fandt og det er derfor jeg kan skrive andet om det som jeg har fundet, giver jo vist lidt så selv ikke ;) :) Spidy30 (diskussion) 4. feb 2020, 17:26 (CET)

Lilla ærter[rediger kildetekst]

Jeg kan se at du har slettet og fjernet det om de lilla ærter jeg tilføjer den kun fordi at de ikke var der I forvejen som jeg læste inde på den hjemmeside hvor jeg fandt er den en meget gammel ærte sort fra 1500 tallet i Holland, og og det var derfor jeg synes den skulle på med at du vælger at fjerne den er ikke en særlig god ide fordi jeg kan jo ikke sætte nogle falske oplysninger om den indtil jeg fandt på den hjemmeside jeg kan ikke selv finde på noget selv for, det er virkelig nogen mening og så hvis du har slettet den alligevel uden set hvad, så derfor var der ikke nogen grund til at slet det der det var det rigtige oplysninger og der rigtige informationer om de Lilla ærter ;) :) Spidy30 (diskussion) 4. feb 2020, 16:56 (CET)

Flera användare har berättat för dig om varför vi tar bort och ändrar dina redigeringar, men du bryr dig ju inte om vad vi skriver. Jag har berättat i redigeringskommentaren varför, så läs den. Och du har fått information på din diskussionssida om hur du kan bli bättre på att redigera och hur du kan undvika att göra fel, så läs den. Sjö (diskussion) 4. feb 2020, 18:40 (CET)

Hestefamilien[rediger kildetekst]

Hej jeg kan se du har fjernet den her fra Hestefamilien og jeg kan også se det du har skrevet med den har intet at gøre med evolutionen, da den rent faktisk har noget med evolutionen at gøre, “Hesten nedstammer fra en Eohippus som levede for 1 million år siden og var på størrelse med en ræv og havde fire tæer på forbenene og tre på bagbenene” denne her text marker med gåseøjne fortæller rent faktisk noget om evolutionen og fra evolutionen, om hesten Eohippus som levede for 1 million år siden og Eohippus udvikler sig med tiden til de moderne heste vi kender i dag og ifølge evolutionen og man kan sagtens godt se evolutionen tydelige tegn fra mange forskellige fossiler men har fundet igennem tiden er uddøde heste lignende dyr og forfædrene til mange af de heste man kender i dag og nogle man ikke kender, Med andre ord de ukendte has med andre ord de ukendte heste dyr der venter på at man at men opdager dem og finder dem nede under jorden, sneen og eller i nogle kalksten osv. i Hestefamilien finder man også zebra, vildæsel, æsel og muldyr og mulæsel, heste, ponyer og vild heste og mange flere forskellige hesteracer og ponyracer og også andre mange forskellige racer og også inkluderet krydsninger og mix, blanding af mange forskellige heste racer og forskellige pony racer, så mange forskellige racer, osv. Hesten nedstammer fra en Eohippus som levede for 1 million år siden og var på størrelse med en ræv og havde fire tæer på forbenene og tre på bagbenene. Spidy30 (diskussion) 5. feb 2020, 10:50 (CET)

En gång till, du läser ju inte vad vi skriver till dig. Läs hela redigeringskommentaren, till exempel det om att 1 miljon är helt fel. Varifrån har du fått att Eohippus levde för en miljon år sedan? Att åsnor och zebror ingår i hästfamiljen står redan i artikeln. Och den röriga texten om hästraser har inte med familjens evolution att göra. Igen, Spidy30, läs vad folk skriver till dig. Ditt uppförande nu gör att det är stor risk att du kommer att bli blockerad. Sjö (diskussion) 5. feb 2020, 10:58 (CET)