Brugerdiskussion:TS71

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, TS71! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 6. nov 2011, 03:05 (CET)

Hmmm..[rediger kildetekst]

Jeg har oprettet en side, og fået klage på den efter 2 sek. fordi den ikke er "encyklopædisk" nok - bare fordi man opfinder et nyt begreb. Hvordan får jeg den valideret og i næstbedste fald rykket over i støbeskeen? (Skrev TS71 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Først og fremmest: Jeg har tilladt mig at flytte ovenstående fra sandkassen, da spørgsmålet egentlig hører hjemme på denne side, eller eventuelt på vores nybegynderforum; det er usandsynligt at du vil få svar på spørgsmål du stiller i sandkassen, da den generelt bliver betragtet som en legeplads hvor man kan afprøve Wikipedias funktioner. Det var mest et tilfælde at jeg selv faldt over spørgsmålet.
Dernæst skal du selvfølgelig have svar på dit spørgsmål. Jeg kan godt forstå at det kan virke lidt skræmmende at få en skabelon som {{uencyklopædisk}} "smidt i ansigtet" som ny skribent. Det behøver du imidlertid ikke lade dig afskrække af. Til hovedregel er der ingen der har mere ret end andre heromkring; et af de vigtigste principper der bærer Wikipedia er at alle kan redigere frit. Imidlertid er der nogle emner, der er blevet debatteret tilstrækkeligt til at blive til almindeligt accepterede holdninger eller politikker for artiklerne. En af disse er at førstehåndsforskning - hvad du herover kalder at opfinde et nyt begreb - ikke hører hjemme her. Sagt anderledes er det Wikipedias mission at præsentere al menneskelig viden for al menneskeheden... men ikke at opfinde ny viden. Alt dette er meget nærmere beskrevet på siden Wikipedia:Hvad Wikipedia ikke er.
Jeg håber det besvarer dit oprindelige spørgsmål. Hvis ikke er du naturligvis velkommen til at spørge igen - denne side kan med fordel bruges til formålet. Jeg håber også at du fremover vil have lyst til at bidrage til projektet, trods den lidt problematiske start. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 6. nov 2011, 03:05 (CET)