Brugerdiskussion:Wassini/Arkiv 1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning


Komma[rediger kildetekst]

Jeg er ved at kigge på artiklen om komma. Du har engang (19. dec 2005) tilføjet noget stof om reglerne. Kan du huske, om det var noget, du selv havde skrevet, eller om det stammede udefra? --Pbn 25. apr 2008, 11:47 (CEST)


Billede File:Kyskhedsbaelte-500.jpg[rediger kildetekst]

Hej! Du har engang upoadet ovennævnte billede. Det fremgår ikke direkte hvem, der har taget billedet. Kan du ikke lokkes til at tilføje den oplysning? Licensen er formelt ikke gyldig uden denne oplysning. --MGA73 26. feb 2009, 17:56 (CET)


Billede:MyInnerBeast.JPG[rediger kildetekst]

Nuvola apps important.svg Der er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Billede:MyInnerBeast.jpg!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.


Statuer/skulpturer er beskyttet af ophavsret, jf. Værkshøjde#Fotografier_af_skulpturer. Det kræver derfor tilladelse fra rettighedshaveren, hvis billedet skal bruges på Wikipedia. MGA73 25. apr 2009, 17:27 (CEST)

Hej! Har du planer den 18. august?[rediger kildetekst]

Eller kan jeg lokke dig med til mødet med Odense Bys Museer? Det vil jo ikke gøre noget, hvis det også kunne være en chance for at møde andre wikipedianere... --Palnatoke 7. jul 2011, 22:58 (CEST)

Henvisninger[rediger kildetekst]

Hej Wassini, vi henviser ikke til Facebook. Læs gerne den her, henvisninger der skal undgåes. --Pacx 18. aug 2011, 22:23 (CEST)

Noteret! :-) --Wassini 18. aug 2011, 23:23 (CEST)

SharePoint[rediger kildetekst]

"ansvarlig for Axapta og Sharepoint i Europa". "Sharepoint" -> "SharePoint" (ref Microsoft SharePoint). --The Astronomer 20. aug 2011, 22:28 (CEST)

Billede:BDSM Emblem.gif[rediger kildetekst]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 00:17 (CET)


Pladeselskaber etc.[rediger kildetekst]

Hej! Jeg kan se, at du er igang med pladeselskaber... Ville det være relevant med en kategori kaldet Musikindustri til artikler om pladeselskaber, musikproducere, hitlister, selskaber der udgiver musik etc.? Jeg har også postet forslaget på Kategori_diskussion:Musik, men det er ikke sikkert du har set det. Venlig hilsen, --Malou 29. apr 2006 kl. 15:34 (CEST)

Det vil jeg da synes! Der er jo ikke noget i vejen for at få det samlet lidt mere end det er i dag! --Wassini 29. apr 2006 kl. 15:35 (CEST)
Super! Så gør vi det. --Malou 29. apr 2006 kl. 15:45 (CEST)
Hej igen. Håber du kan være enig i, at pladeselskaberne ikke skal placeres i Kategori:Musik, når de allerede er placeret i en underkategori? Derfor har jeg været inde og rette. Eller hvad? Venlig hilsen, --Malou 29. apr 2006 kl. 16:13 (CEST)
Både og... Men det er da bare noget vi vedtager, at de ikke skal :-) --Wassini 29. apr 2006 kl. 16:17 (CEST)
Godt, at vi kunne blive enige om det, så vi ikke modarbejder hinanden. Ellers super flot arbejde med artiklerne om pladeselskaber. De manglede virkelig. :-) --Malou 29. apr 2006 kl. 16:24 (CEST)


Billede:Kyskhedsbaelte-500.jpg[rediger kildetekst]

Hi Wassini, did you take that picture by yourself? Please include the source into the description and consider moving it to commons :) Thanks in advance, --Flominator 8. maj 2006 kl. 00:28 (CEST)


Revert to revision NNN using popups[rediger kildetekst]

Smart værktøj du har der - men ku' du ikke få det til at lave en lidt mere sigende besked? (Ja - man kan jo bare slå op, men det er nu meget rart at kunne se det på ændringshistorikken.)

Det kunne man sikkert - man skal bare tage en kopi af http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=User:Lupin/popups.js og rette i den. Man kunne naturligvis også rette i selve filen, men det vil der sikkert være nogen, der retter tilbage igen.. --Palnatoke 30. maj 2006 kl. 10:49 (CEST)
Man selv skrive linjen i sin monobook.js, hvilket jeg har gjort som:
popupRevertSummary = "Gendannet til revision %s grundet hærværk, nonsens eller reklame";
Det eneste der kan indsættes er dog revisions-id'et - man kan ikke få indsat hvem der slettes indhold fra, eller hvis indhold der gendannes til. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 30. maj 2006 kl. 11:10 (CEST)
Og hvis man indsætter popupRevertSummaryPrompt = true så vil man hver gang man gendanner få en javascript-prompt, hvor man kan beskrive gendannelsen. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 30. maj 2006 kl. 11:12 (CEST)
Med en prompt mister man nok det bedste ved popop-revert-tingen - hastigheden. :-( --Palnatoke 30. maj 2006 kl. 11:16 (CEST)
Jeg har i lang tid forsøgt at få det til at virke med en kopi hos mig selv, men af en eller anden grund er det ikke muligt! Når jeg kigger på min Bruger:Wassini/popups.js ligner det nu heller ikke noget JavaScript - men bare en bunke tekst. Jeg har endnu ikke fundet ud af hvordan man fortæller Wiki at der er kode man skriver... Jeg ville ellers (forsøge) at rette lidt til, så den bedre passer med den danske Wiki. --Wassini 30. maj 2006 kl. 12:24 (CEST)


Billede:OdenseLufthavnPlacering.GIF[rediger kildetekst]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen.

Medmindre du selv har ophavsretten til det originale kort har du ikke lov til at udgive billedet under public domain. --|EPO| 10. jul 2006 kl. 21:24 (CEST)

Øhhh.... Næææh ;-) Det må så nok slettes! --Wassini 21. jul 2006 kl. 13:57 (CEST)


Bioskabelon[rediger kildetekst]

Jeg har netop set din bioskabelon, og jeg synes, det ser godt ud. Måske kunne man ændre den, således der ikke bliver en overskrift, der hedder resume. I stedet kunne teksten blot stå i et felt, der er lige så bredt som hele skabelonen. Det vil formentligt give sig selv, at der er tale om et resume, tror jeg. Dette vil også give mere plads at skrive på.--Bsh 21. jul 2006 kl. 13:35 (CEST)

Har jeg gjort nu! Jeg har også tilføjet Kategori: biografier, så denne automatisk kommer med på personen, men jeg kan ikke lige gemmenskue om der er smart... --Wassini 21. jul 2006 kl. 13:56 (CEST)


2006[rediger kildetekst]

Der er skam sket noget i både juli og august måned. Men de begivenheder står under Aktuelle begivenheder indtil ca. midt på måneden, hvor der sker arkivering til 2006. --|EPO| 11. aug 2006 kl. 13:52 (CEST)

Strålende - havde jeg lige glemt! :-) --Wassini 11. aug 2006 kl. 14:03 (CEST)


NASA har mistet de originale optagelser[rediger kildetekst]

Hvor har du en oplysning fra? Den er ikke på nasa.gov eller CNN, BBC eller DR. Lennart Larsen 14. aug 2006 kl. 15:56 (CEST)

Det står mange steder. F.eks.:
Jeg er dog lidt i tvivl om hvornår jeg egentlig skal sætte dato til - det er åbenbart kun en "nyhed" i Danmark i dag :-)
--Wassini 14. aug 2006 kl. 16:01 (CEST)
Jamen se! Wikipedia er hurtigere end DR, som først har "nyheden" på i dag... http://politiken.dk/visartikel.iasp?pageid=470834  ;-)
--Wassini 15. aug 2006 kl. 08:53 (CEST)


Konspirationsteorier om månelandingen[rediger kildetekst]

Jeg forstår ikke helt dit argument med at tage billeder af familien på en stjerneklar nat, det lugter af blitz eller andre kunstige belysninger. --Necessary Evil 14. aug 2006 kl. 18:01 (CEST)

Ja - og det er vel også grunden til at der ikke kommer stjerner med. Hvis du vil have et billede af et forgrundsobjekt vil stjernerne aldrig kunne komme med da de er meget svage i forhold til det lys der kommer tilbage fra forgrundsobjektet. Hvis du indstiller blæde/lukketid på at optage stjerner og fjerner blitzen vil du få forgrundsobjekterne MEGET overbelyst - og dermed helt utydelige! Belysningen af forbrundsobjektet vil altid være kraftigere end stjernernes lys og derved vil kameraet aldrig opfange stjernerne - ligesom på månebillederne. --Wassini 15. aug 2006 kl. 09:07 (CEST)
Jeg tror at vi taler forbi hinanden.
Hvis man står på Lars Tyndskids mark en stjerneklar nat, uden bylys o.lign. vil familien vel være kulsort, mens stjernerne kan ses. Hvis du snakker om LLLTV vil stjerner og personer komme med, men det er for moderne. En blitz, naboens garagelys og en fjern gadelygte vil være 'medbragte' lyskilder - og medbragte lyskilder er jo 'beviser' for konspirationsteorien.
Hvorfor ikke bare skrive at stjerner heller ikke kan ses tæt på fuldmånen (set fra Jorden).
Med venlig hilsen --Necessary Evil 15. aug 2006 kl. 17:32 (CEST)
Det medbragte lys er nødvendig for at kunne få et billede af familien. Det jeg forsøger at beskrive, er at hvis et objekt i forgrunden er oplyst (af solen, blitz, gadelys) vil der med et normalt fotoapparat heller ikke komme stjerner med... Måske kunne man skrive: "Prøv at tage et billede af månen midt om natten - der kommer heller ikke stjerner med, da månen lyser langt kraftigere end stjernerne og dit fotografiapparat indstiller sig til dette - ligesom det originale Hasselblad kamera." --Wassini 16. aug 2006 kl. 11:06 (CEST)
Det er fint med mig, bortset fra at Hasselbladkameraet ikke selv indstillede sig, det var mekanisk.--Necessary Evil 16. aug 2006 kl. 16:23 (CEST)


Spørgsmål[rediger kildetekst]

Tak for svarene. Jeg har lige et til :) Hvordan sletter man en bruger? Jeg har flyttet min profil til en ny, og vil gerne slette den gamle. Jeg kan ikke finde noget sted hvor det lader sig gøre.

I øvrigt (nok det mest relevante spørgsmål): Hvor burde jeg stille alle sådanne slags spørgsmål? landsbybrønden virker ikke som stedet, på trods af at det er wikipedias "skribentforum". Malten 22. aug 2006 kl. 13:42 (CEST)

Tak igen for svar. Jeg har i visse tilfælde (mest under fagbiografier) manglet flere informationer i infoboksene, så det er da godt at man kan oprette nye og redigere i gamle. Er det muligt at gøre for almindeligt dødelige som mig, eller skal man være hardcore programmør? Mvh Malte

Jeg svare lige her og samtidig med også på din egen side. Så vidt jeg ved, er det ikke muligt at slette en bruger. Det eneste du kan gøre, at at skrive {{slet}} i beskrivelsen og så lægge en kommentar ved, der fortæller, at denne bruger en nedlagt og hvad det nye brugernavn er - så vil den måske blive slettet at en admin. Men egentlig gør det vel ikke noget at den stadig ligger der til historikken!?
Jeg har ingen ide om hvor man skal stille spørsmål henne andet end landsbybrønden og så som du har gjort inde på din profil - det er en god ide!
Med hensyn til infobokse, så har alle adgang til at ændre i dem... F.eks. har jeg oprettet en bioinfo skabelon:bioinfo, men det tager lige et par minutter at finde ud af hvordan man gør og jeg er slet ikke hardcore til det endnu.
--Wassini 24. aug 2006 kl. 08:33 (CEST)
Tak.
  • Det er heller ikke nødvendigt at slette brugeren. Jeg tænkte måske mere at den lå og "fyldte", men god pointe med historikken. Så lader jeg den ligge med en henvisning til den nye bruger-side.
  • Sir48 har henvist mig til en dansk wiki-chatside på IRC, hvor man kan snakke nemmere sammen. Adressen er at finde på Hjælp:Chat
  • Må man spørge hvordan du bar dig ad med at oprette den bioinfo? Jeg bruger den jo selv og synes det utroligt handy med de infobokse. Jeg er dog interesseret i at lave nogle til mere specifikke bio'er (musikere, videnskabsmænd osv). Bruger du et program eller er det muligt at programmere boksene i browseren?
Mvh Malte 24. aug 2006 kl. 11:50 (CEST)
Alle artikler (og dermed også skabeloner og andet) oprettes bare ved evt at skrive det i URLen... Eller lav et link Skabelon:MinSkabelon (som [[Skabelon:MinSkabelon]]) og tryk på det. Dette kan du evt. gøre i din profil - så kan du også lettere finde den igen hvis den skal rettes. --Wassini 24. aug 2006 kl. 12:31 (CEST)


Almindelige borebille[rediger kildetekst]

Hej Wassini. Kig lige indenfor på Diskussion:Almindelige borebille. M.v.h. --Brams 6. dec 2006 kl. 18:53 (CET)

WikiProjekt Odense Bys Museer[rediger kildetekst]

Hej!

Jeg håber at du har set at der tirsdag den 6. december er opfølgningsmøde i WikiProjekt Odense Bys Museer. --Palnatoke 5. dec 2011, 09:27 (CET)

Sankt Hans Hospital[rediger kildetekst]

Den 26. april 2006 foretog du en udvidelse af artiklen med en del historie. Men kan du mon huske noget om kilden til disse oplysninger? --|EPO| COM: 27. jun 2013, 15:22 (CEST)

- Uha - nej! Jeg fandt en del historie på nettet i forbindelse med slægtsforsning, så det jeg har skrevet er ikke fra een bestemt kilde, men flere. Desværre har jeg ikke gemt kilderne, men det ligger alt sammen på nettet. --Wassini (diskussion) 31. jul 2013, 10:21 (CEST)