Brugerdiskussion:Wildeagle

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Wildeagle!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 8. okt 2010, 23:07 (CEST)
Wikipedia er ikke...

På Wikipedia er vi meget glade for nye bidrag, men vi har nogle grundregler, og da ikke alle dine bidrag ser ud til at være i overensstemmelse med disse, vil vi gerne minde om at Wikipedia ikke er:

  • ... et sted hvor du skal reklamere for dig selv, dine venner, din hjemmeside, arbejdsplads eller forening eller bare butikker og hjemmesider, du godt kan lide
  • ... en ordbog – brug i stedet Wiktionary
  • ... en talerstol
  • ... en kampplads eller diskussionsforum
  • ... et sted hvor du kan uploade billeder, blot for at dele dem med dine venner
  • ... et CV-indeks
  • ... en netavis eller blog
  • ... et chatroom
  • ... en kogebog – brug i stedet Wikikogebogen

Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får vi alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 8. okt 2010, 23:10 (CEST)

Hejsa. Undlad venligst at slette påsatte skabeloner uden diskussion. Du kan evt. anvende artiklens diskussionsside. Mvh Knud Winckelmann 8. okt 2010, 23:20 (CEST)

Hej igen. Det er på denne side du kan argumentere imod skabelonerne. Det hjælper ikke bare at slette dem uden videre. Mvh Knud Winckelmann 8. okt 2010, 23:37 (CEST)

Hej igen. Vær venligst obs på de ovenstående velkomster, man bør ikke skrive om sig selv eller emner man har et tæt forhold til, som f.eks. den klub man er formand for. Mvh Knud Winckelmann 10. dec 2010, 12:56 (CET)

Der er ikke valgt nogen licensskabelon for ovenstående fil!

Tak fordi du uploader til Wikipedia - vi er glade for at få frie filer.
Desværre har du ikke angivet en licens og uden licens kan det ikke afgøres, om filen er udgivet under en fri licens og således må anvendes på Wikipedia.
Hvis ikke du angiver en gyldig og korrekt licens, vil filen blive slettet efter minimum 7 dage.

Du kan se en liste over godkendte licenser her.

Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 10. dec 2010, 21:13 (CET)
Kan jeg lokke dig til at forholde dig til ovennævnte? Klublogoer er ikke fri. Hvis du har rettighederne til logoet og vil tillade fri brug - også komercielt - så send en tilladelse til info-dawikimedia.org med tilladelsen. Ellers vil billedet blive kunne slettet efter syv dage. Se også evt. Wikipedia:Ophavsret og Wikipedia:Billedpolitik.
- Sarrus (db) d. 12. dec 2010, 19:59 (CET)
Jeg er i tvivl om hvad jeg skal skrive i den mail, som skal sendes med tilladelse. Har jeg overset noget, eller er der en mulighed for at 'krydse' af her på Wikipedia? (Skrev Wildeagle (diskussion • bidrag) 13. dec 2010, 21:55. Husk at signere dine indlæg.)
Kan godt forstå, at du har svært ved at finde den rette formulering, for det er ikke helt simpelt. Du kan få mere hjælp her Wikipedia:Kilder#Forespørgsel_om_tilladelse hvor der bl.a. også er links til nogle eksempler. Du kan fx bruge teksten her commons:Commons:E-mail-skabeloner#Samtykke-erklæring til værker e-mailet eller overbragt på anden vis til dig. Der skal også stå en licens i tilladelsen fx Navngivelse-DelPåSammeVilkår 3.0 Unported. --MGA73 18. dec 2010, 17:17 (CET)
Jeg har nu slettet logoet. Hvis licensforholdene bliver bragt i orden, kan det til enhver tid gendannes af en administrator.
- Sarrus (db) d. 23. dec 2010, 09:45 (CET)

Link i artikler.[rediger kildetekst]

Hejsa! Du bliver konsekvent ved med at indsætte link til andre sprogversioner af Wikipedia. Disse og andre link er ikke velkommen midt i teksten. Hvis du har nogle link der kan udbygge artiklen, kan de passende indsættes nederst under eksterne henvisninger. MVH. --Pusleogpixi 13. dec 2010, 21:18 (CET)

Link til andre artikler fra andre sprogversioner af Wikipedia er ikke velkommen. KUN hvis de omhandler præcist samme emne. - i dette tilfælde Gentofte Hockey Klub. --Pusleogpixi 13. dec 2010, 21:49 (CET)

Det er jo temmeligt vanskeligt at angive kildemateriale, når eksterne links ikke er velkomne i teksten, og man fx ikke må henvise til en given spillers udenlandske meritter i feltet for eksterne links. Hvad vil du foreslå man gør hvis man nu har kildemateriale men ikke kan henvise til det? Wildeaegle 15. dec. 8:20 (CET)

Så vidt jeg kan læse af ovenstående, er der ingen der har talt imod eksterne sider som kildemateriale. Det, der derimod opponeres imod, er at indsætte andre wikier som eksterne kilder. Hvis du mener, der er oplysninger på Wikipedia på et andet sprog, der er relevant for den artikel, du arbejder på, så vil jeg umiddelbart anbefale dig enten at oversætte den relevante tekst og inkludere den i den danske artikel, eller at se, om den udenlandske artikel angiver en kilde, som kan bruges også i den danske udgave. Endelig vil jeg lige slå et slag for, at de eksterne kilder, der anvendes, er af en vis kvalitet; YouTube, Facebook og blogs er som hovedregel ikke ret gode kilder, af den simple årsag at materiale hentet derfra kan være lagt op af hvem som helst, med et vilkårligt formål, og kun sjældent er det muligt at verificere, om de givne oplysninger er fakta eller fabrikation. Mvh. --Medic (Lindblad) 15. dec 2010, 08:28 (CET)

Tak for vejledningen. Du har ret i der ikke tales mod eksterne links, men der tales mod eksterne links "...der ikke refereret til præcist sammen emne. - i dette tilfælde GHK". Jeg vil gerne imødegå ønsket om kildeangivelse for den ene spiller, men der er kun eksterne links, og han er jo ikke GHK, men en spiller. Derfor denne vildrede. Kaqn du i øvrigt vejlede mig præcist i hvordan jeg får licensen på logoet i orden? Wildeagle 15. dec. 2010 16:02