Christine Feldthaus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Christine Feldthaus
Født 9. november 1962 (59 år)
Frederiksberg
Nationalitet Dansk
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Erhvervskvinde, foredragsholder og tv-vært

Christine Feldthaus (født 9. november 1962Frederiksberg[1][2]) er en dansk erhvervskvinde, foredragsholder og tv-vært, der er mest kendt fra livsstilsprogrammerne Kender du typen? og for So F***ing Special, begge på DR1.

Feldthaus er opvokset i Sønderborg, og er uddannet lægesekretær. I 1985 flyttede hun til København, hvilket blev begyndelsen på en lang karriere i reklamebranchen, hvor hun er autodidakt. Først blev hun tilknyttet Bates som kontaktsekretær, men kom i 1986 til bureauet J. Walther Thompson som kontaktassistent. Allerede året efter vendte hun tilbage til Bates som projektleder og direktionsassistent, og blev i 1995 kontaktchef. I 1997 sprang hun til en stilling som kontaktdirektør på Young & Rubicam. Siden 2004 har hun været selvstændig med kommunikations- og foredragsvirksomheden Feldthaus & Mand.

Christine Feldthaus sidder i bestyrelsen for Energifonden. I 2008 udgav hun bogen Feldthaus skruer ned – en dagbog om at spare på miljøet, og hun har arbejdet på en række andre bøger.

Privat har hun siden 1994 været bosiddende i Vanløse.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Kristeligt Dagblad (8. november 2012). "Fødselsdag i morgen". Hentet 31. juli 2015.
  2. ^ TV Syd. "Christine Feldthaus". tvsyd.dk. Hentet 31. juli 2015.

Kilder og eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]