Diskussion:Anders Plovgaard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Anders Plovgaard

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.


Anders Plovgaard lader til at være en notabilitet inden for sin branche. Men er det nok til en WP-artikel? Jeg syntes der mangler noget generelt og umiddelbart lader en hurtig søgning ikke til at give noget. Knud Winckelmann (diskussion) 22. mar 2012, 23:15 (CET)

  • Slet - At have stort ansvar inden for sin branche er ikke i sig selv nok til notabilitet - det har piloter fx også. --KLN (diskussion) 24. mar 2012, 00:55 (CET)
  •  Kommentar - Tøv en kende, Hverken Carl Bro, Vejdirektoratet eller COWI Consult er helt ubetydelige foretagender. --Rmir2 (diskussion) 24. mar 2012, 19:54 (CET)
  •  Kommentar - Der er ingen tvivl om foretagendernes størrelse, men jeg hæfter mig mest ved at AP ikke har haft nogen ledende stillinger eller lignende, som p.t. er dækket af kriterierne for notabilitet. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 24. mar 2012, 23:52 (CET)
  • Slet - Jeg er enig med KLN, hvorfor jeg siger slet. --Altaïr Ibn-La'Ahad 25. mar 2012, 10:29 (CEST)
Konklusion:
Der er fuld opbakning til at slette artiklen. --|EPO| COM: 27. mar 2012, 21:20 (CEST)