Diskussion:Argentina

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Argentina er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Stock post message.svg Huskeliste for Argentina: rediger · historik · overvåg · opdater
Yes check.svg Gjort De fleste af disse er fjernet og kilder indsat i stedet. --EileenSanda (diskussion) 6. feb 2017, 15:41 (CET)
  • Kildebelægningen er lige i underkanten. Jeg synes der bør være mindst én per større afsnit. Toxophilus (diskussion) 15. aug 2016, 18:07 (CEST)
Yes check.svg Gjort Der er 72 noter nu, hvilket er meget mere end f.eks. Afghanistan, der har 22 kilder. Så vidt jeg kan se har de allerfleste afsnit mindst en kilde. --EileenSanda (diskussion) 7. feb 2017, 08:07 (CET)
  • Afsnittet om kultur bør udbygges. Ligeledes er der flere andre afsnit, som kun består af én linje, og det er for lidt. Så hellere slette afsnittet eller skrive det ind i et andet. Toxophilus (diskussion) 15. aug 2016, 18:07 (CEST)
Yes check.svg Gjort --EileenSanda (diskussion) 6. feb 2017, 15:41 (CET)
  • Artiklen mangler stadig kilder, se fx den første linje i geografiafsnittet. Der er tre kilder i hele afsnittet, men ingen af dem dækker denne påstand. Jeg ønsker dog ikke at overplastre artiklen med kilde mangler-skabelonen. --Morten1997 (diskussion) 7. feb 2017, 08:57 (CET)
Hvilken påstand? Om antal kvadratkilometer? Jeg skal nok finde en kilde til det, og hvis det ikke er rigtigt, så må det rettes. Mvh. --EileenSanda (diskussion) 7. feb 2017, 11:29 (CET)
Nu har jeg indsat en række [kilde mangler] i geografiafsnittet, som jeg mener skal kildebelægges. Jeg ønsker dog ikke at ødelægge artiklen ved at fylde artiklen op med dem, men dette er eksempler på påstande, som bør kildebelægges. --Morten1997 (diskussion) 7. feb 2017, 14:11 (CET)
Nu er det jo ikke mig der har skrevet alt det der og derfor heller ikke mig, der ikke har gidet indsætte kilder. Men jeg skal da forsøge at finde kilder til de steder du har indsat. Du fjernede en kilde, var det et dødt link? --EileenSanda (diskussion) 7. feb 2017, 14:44 (CET)
Nej, jeg har ikke fjernet en kilde, jeg har i stedet sat en ind :) --Morten1997 (diskussion) 7. feb 2017, 14:59 (CET)
Ok, jeg tog fejl :) Jeg har indsat kilder de steder, hvor du har indsat kilde-manlger. Mvh. --EileenSanda (diskussion) 7. feb 2017, 16:12 (CET)
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Argentinas flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Argentina, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Argentina-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
BlankMap-World.svg Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Landeproces
Denne artikel er i fokus hos WikiProjekt Lande
Artikel oprettet
Yes check.svg Gjort - artiklen blev oprettet engang for længe siden.
Artikel start-mærket
Yes check.svg Gjort - artiklen har en fin længde.
Artikel afsnitsinddelt
Yes check.svg Gjort
Indledning Ikke færdig
Artiklen er færdig
Etymologi
Historie
Politik
Administrativ inddeling
Geografi
Natur
Klima
Økonomi
Uddannelse
Infrastruktur
Demografi
Kultur