Diskussion:Azalea i Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hmm måske skal indholdet heri flyttes til en anden Azalea-artikel, den er jo sådan set på linje med f.eks. sommerfugle i Danmark og det er vel ok eller? Mvh Malene Thyssen 30. apr 2005 kl. 13:25 (CEST)

Sammenskrivningsforslag[rediger kildetekst]

Jeg forsøger mig her med et sammenskrivningsforslag for hele 3 artikler.

  • Rododendron-arter Her kan jeg slet ikke se noget argument for en egen artikel - der er masser af andre artikler med en "artsliste" til sidst i en slægts-artikel; også ganske almindeligt på en-wiki (som vi jo ofte kigger lidt til). Der er ikke her taget stilling til om nogen af artiklerne på listen burde slettes (eller ja, det burde de, men det er et eller flere andre forslag)
  • Azalea i Danmark Et andet sted hvor vi generelt har valgt at sammenskrive: Xxxx i Danmark. Ingen grund til at det skal være anderledes her.
  • Japansk azalea Den kunne vel også have været et sletningsforslag, men "Japanske Azalea" er ikke et irrelevant opslagsord så det er bedre med sammenskriv

Jeg synes ikke selv der lige er brug for flere argumenter, men det er jo ikke sikkert alle andre er enige.--Honymand (diskussion) 27. aug 2020, 19:35 (CEST)

Jeg kan dog lige tilføje en ting mere - det er ikke som sådan et argument for sammenskrivning, men: Artiklen Rhododendron er i hvert fald ikke for lang. Rhododendron er et stort emne som der er skrevet adskillige bøger om, og artiklen på en-wiki er da også ganske meget længere end den danske - man skal altså ikke være bange for at artiklen bliver for lang eller tung.--Honymand (diskussion) 27. aug 2020, 19:38 (CEST)
Konklusion:
Jeg sammenskriver.--Honymand (diskussion) 22. sep 2020, 21:40 (CEST)