Diskussion:BDSM

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


BDSM tekst fejlagtigt i fare for at blive fjernet[redigér wikikode]

En del af teksten - forfattet af en anden bruger - er stadig i fare for at blive fjernet af admins. Begrundelsen var ... tekst kopi blev set på websiden Swingland.dk/bdsm.

Teksten blev vurderet til at være uretmæssigt kopieret fra Swinglands webside, som artikel indhold til Wikipedia. Ved afsendelse af mails til både Wiki og Swingland gik jeg i gang med en undersøgelse af sagen, da jeg undrede mig over at en Swingerklub havde en så omfattende og detaljeret beskrivelse af en specifik seksualitet.

Ved sagens opklaring fik jeg besked fra Swingland at de havde modtaget teksten fra et medlem, og havde gjort den til sin egen. Swingland havde derfor brudt Copyright som retteligt tilhørte Wikipedia.

Swingland har nu slettet siden, så Wikipedia igen har status som oprindelses kilde og tekstens originalitet.

Wiki var (og er stadig) i fare for at fjerne/slette artikel indhold som oprindeligt tilhører Wiki selv. Formodningen om uretmæssig kopiering blev ikke undersøgt af Wiki, selv om admin påstår sig 'inklusionist'.

Jeg har tilskrevet info-da@wikimedia.org - men har på intet tidspunkt modtaget response.

Siden står derfor stadig markeret som en kopi af Swinglands tekst. Denne oplysning og advarsel må gerne fjernes, dels da linket til Swingland faktisk fungerer som glimrende reklame, og dels da der ikke er brud på Copyright.

Det vil være et omstændeligt arbejde hvis side og tekst skal gen-forklares.

Mvh (skrev WinterDF46 (diskussion • bidrag) 14. jan 2016. Husk at signere dine indlæg.)

  • De må sådan set gerne bruge teksten, hvis den oprindeligt er en wikitekst, det skal bare være under CC BY-SA 3.0-licensen, og med kildeangivelse. - Nico (diskussion) 14. jan 2016, 23:27 (CET)