Diskussion:Beryllium

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Searchtool.svg En bruger ønsker en evaluering af denne artikel for at modtage feedback om, hvordan den kan forbedres. Du skal være velkommen til at give dit besyv med.
Stock post message.svg Huskeliste for Beryllium: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Der er en del <span>-tags internt i koden. Det kunne være rart hvis de kunne proppes i en skabelon (såsom {{Chem}}) eller lignende
  • Nogle af værdierne i infoboksen mangler enhedsangivelse

Bøvl[redigér wikikode]

Øv. Siden er oversat ved hjælp af Special:ContentTranslation, men det lader til at værktøjet ikke håndtere store oversættelser særlig godt, så der er kommet en del mystisk resultat ud af det. Det beklager jeg. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 20. jul 2016, 23:27 (CEST)

Nå, det meste ser ud til at være bragt i orden nu --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 21. jul 2016, 12:43 (CEST)

Faresymboler[redigér wikikode]

Jeg har dd. tagget beryllium som værende T+-faremærket ("Very Toxic") i EU. Det baserer jeg på ECHA's infokort, hvor man imidlertid anvender betegnelsen "GHS06: Acute Toxicity". Er der nogen her der ved om der er forskel på de to klassifikationer, eller evt. kan finde en bedre kilde på at beryllium er T+? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 21. jul 2016, 18:15 (CEST)