Diskussion:Bi Skaarup

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Bi Skaarup er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Huskeliste for Bi Skaarup: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Kilde til dødsfald?[rediger kildetekst]

Det lader desværre til at Bi Skaarup skulle være afgået ved døden den 15. Jeg kan dog ikke finde nogen kilde (endnu), er der andre, der evt. har fundet noget? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 17. mar 2014, 14:55 (CET)

Nej jeg kan heller ikke finde noget - endnu. Hun har lidt af sygdom i et stykke tid i følge hendes hjemmeside. Toxophilus (diskussion) 17. mar 2014, 17:17 (CET)

Jo. Hun er død. Det står i Berlingske 20/3. Har Wiki været først til at publicere nyheden? Peter Mulvany (diskussion) 20. mar 2014, 13:51 (CET)

Nej ikke helt, men tæt på. Hvis du kigger i historikken, så tilføjede en IP-bruger hendes dødsdag, men Knud Winckelmann fjernede det igen efter forskrifterne, da det ikke var muligt at underbygge med en kilde på dette tidspunkt. Jeg tilføjede det, så snart jeg fandt en kilde, der verificerede hendes død. Toxophilus (diskussion) 20. mar 2014, 14:32 (CET)
Undskyld jeg nørder, men det er interessant, hvis Wiki var først. Landbrugsavisen http://www.landbrugsavisen.dk/Nyheder/Netnyheder/2014/3/18/Madhistorikererdoed.htm havde nyheden 18/3 fra et Ritzau-telegram. Det var dagen EFTER Wiki. Jeg kan ikke finde nyheden online hos Folketidende. Hvem havde den først - og hvornår? Peter Mulvany (diskussion) 20. mar 2014, 22:50 (CET)
På en måde var wiki først, men det blev fjernet igen, da vi kan jo af gode grunde ikke erklære folk for afdøde, før vi har kilder på det. Det kunne føre til nogle uheldige situationer. Efter ip-brugerens tilføjelse og Winckelmann's kommentar her på diskussionssiden ledte jeg aktivt (flere gange), da jeg regnede med, at det ville blive offentliggjort snart efter. Jeg vil ikke afvise at visse dagblade har brugt artiklen som udgangspunkt for deres egne artikler - det ville jo ikke være første gang. Toxophilus (diskussion) 21. mar 2014, 11:15 (CET)