Diskussion:Christian Grochau

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Christian Grochau

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen om Christian Grochau fik skabelon for et halvt år siden. Han har tilsyneladende spillet i det tysk pop-orkester Polarkreis 18, men anden information er der ikke i artiklen. Der er ikke en artikel om ham på tysk Wikipedia. Pugilist (diskussion) 5. aug 2013, 10:16 (CEST)

  • Slet - Er der ikke anden information om han, kan informationen skrives ind i Polarkreis 18 og siden herefter stå som redirect. Pugilist (diskussion) 5. aug 2013, 10:16 (CEST)
  • Slet - i sin nuværende form ikke notabel. Enig med Pugilist. Rmir2 (diskussion) 7. aug 2013, 18:57 (CEST)
Konklusion:
Ikke megen debat, men da der ikke er væsentlig information i artiklen er det intet upretteligt tab at ændre til redirect. Pugilist (diskussion) 12. aug 2013, 20:54 (CEST)