Diskussion:Christina Durinck

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Christina Durinck

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Det ser ud til at være en klar hejmor- eller tætpå-artikel, tilsyneladende oprettet af Bruger:Wikibruger. Næstformand for en mindre fagforening kan vist ikke gøre notabel i sig selv (måske ikke engang formandsposten kan). Der er link til Linkedin-profil, så formålet kan være at fremme sin karriere. Der er også oprettet en engelsk artikel om personen, med hele 25 redir, hvoraf nogle hedder "Expert in pharmaceuticals Christina Durinck" osv. Brugeren er ellers en flittig wikiskribent, og det er naturligvis al ære værd. Men så må man vide at en person skal være notabel, og at man skal være ret forsigtig med at skrive om sig selv.--Casper (diskussion) 25. jul 2012, 01:35 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet - Stærkt reklamerede og sikkert også unotabel. --Cgtdk (diskussion) 25. jul 2012, 01:41 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar Ved nærmere sammenligning af Bruger:Wikibruger og Linkedin-profilen, så er det nok alligevel ikke en autobiografi, det beklager jeg. Men under alle omstændigheder virker den "tæt på" og ikkenotabel. --Casper (diskussion) 25. jul 2012, 02:08 (CEST)


JEG KAN KUN SIGE AT JEG ER GANSKE ENIG. Jeg ved ikke, hvem der har oprettet den her side. Mange af informationerne er ganske fejlagtige... Hvordan finder jeg ud af, hvem der har oprettet siden? Christina Durinck

Det kan du se i artikelhistorikken. Så vidt jeg kan se er artiklen oprettet af Wikibruger. Mvh. Cgtdk (diskussion) 25. jul 2012, 21:43 (CEST)

Er der mulighed for, at man kan tage kontakt til denne og få siden slettet- eller i hvert fald som minimum korrigeret??? Christina Durinck

Man kan altid kontakte en bruger på dennes brugerdiskussionsside: Brugerdiskussion:Wikibruger. --|EPO| COM: 25. jul 2012, 22:03 (CEST)

Tak for det- er hermed gjort...Christina Durinck (diskussion) 25. jul 2012, 22:10 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet. Ingen notabilitet er godtgjort. Uagtet at det ikke er selvpromovering er der, for mig at se, ingen basis for at bevare artiklen. --Medic (Lindblad) (diskussion) 26. jul 2012, 08:15 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - når hun selv er med på den, og der ikke ser ud til at være grunde til at beholde artiklen ud fra notabilitetsreglerne. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. jul 2012, 09:30 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Enig i kritikken. Jeg vil dog ikke helt afvise, at hun kan vise sig notabel. I givet fald skal der skrives en ny artikel. --Rmir2 (diskussion) 27. jul 2012, 06:57 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er fuld enighed om at slette artiklen. --|EPO| COM: 30. jul 2012, 17:32 (CEST)