Diskussion:Danske domkirker

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

En kirke i Århus?[rediger kildetekst]

Der står bare "En kirke i Århus" under tidligere domkirker. Tager jeg helt fejl, hvis jeg siger, at det er Vor Frue Kirke, der var den gamle domkirke, før den nye blev bygget? Jeg var nemlig til konfirmation i den i sidste måned, og mener at det blev nævnt. --Emilsj 3. jun 2006 kl. 16:47 (CEST)

Sletningsforslag: Danske domkirker

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Det er overflødigt at have denne artikel (som er en ren listeartikel), når de samme oplysninger findes i artiklen Domkirke. -- WikibrugerDu kan skrive til mig her... 13. sep 2012, 14:35 (CEST)

  • Sammenskriv med Domkirke. --Simeondahl (diskussion) 13. sep 2012, 14:40 (CEST)
  • Behold - Antallet af domkirker er begrænset. Det er hensigtsmæssigt at have eet sted, hvor der kan søges. På en anden side er emnet "domkirke" stort nok til, at der kunne skrives en meget lang artikel (længere end i dag), hvor en listeoversigt er mindre egnet som en del af artiklen. Hellere beholde den nuværende tvedeling. Til gengæld burde listen slettes fra artiklen om domkirke, som i stedet burde udvides betydeligt med oplysninger om funktioner, historie mm. --Rmir2 (diskussion) 13. sep 2012, 17:08 (CEST)
  • Behold - Enig - problemet her er mere at få noget mere alment på Domkirke. - Nico (diskussion) 13. sep 2012, 17:40 (CEST)
  • Slet - jeg kan ikke lige se, hvad artiklen kan, som kategorien Domkirker i Danmark ikke kan... MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 13. sep 2012, 18:06 (CEST)
  • Sammenskriv med Domkirke. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 13. sep 2012, 21:00 (CEST)
  • Behold - og fjern listen fra artiklen Domkirke. --Palnatoke (diskussion) 13. sep 2012, 22:43 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke enighed om sletning, men snarere at lade listeartiklen overtage listen. Dette er nu gjort. --|EPO| COM: 16. sep 2012, 17:36 (CEST)