Diskussion:Disney XD

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Ang. flytteforslaget[rediger kildetekst]

Denne side er foreslået flyttet til Disney XD (Skandinavien), men selvom der evt. er regionale varianter af den samme kanal, kan de vel omtales på samme side? Og hvis det er fordi den kun sender i Skandinavien, er det næppe begrundelse nok.
- Sarrus (db) d. 28. nov 2011, 14:18 (CET)

Jeg regner med at det er fordi at artiklen kun nævner om kanalen i skandinavien. Trade 28. nov 2011, 14:27 (CET)
Det gør da ingen forskel. Der er ingen grund til at bruge parenteser i artikelnavnet, medmindre der er flertydighed. Som jeg skrev i Wikipedia:Landsbybrønden/Parenteser i artikelnavne kan man jo se, hvad artiklen handler om, ved at læse artiklen.
- Sarrus (db) d. 28. nov 2011, 14:31 (CET)
Jeg har fjernet {{flyt}} jf. WP:FLYT.
- Sarrus (db) d. 11. feb 2012, 21:10 (CET)

Rebranding?[rediger kildetekst]

En bruger skriver om rebranding af kanalen i 2018 og har omskrevet til datid, men de angivne kilder skriver intet om det, og den er stadig programsat. Jeg ruller tilbage indtil der findes sikker information. Nico (diskussion) 29. mar 2018, 10:56 (CEST)

Jeg sår tvivl om præcis det samme, og IP’en bliver bare ved og ved med at indsætte samme tekst på siden. Indtil videre synes jeg at artiklen skal semibeskyttes indtil videre. Med en Googlesøgning finder jeg heller ikke noget information om at Disney XD lukker. Hvis det bliver bekræftet at kanalen lukker snart, kunne man godt genindsætte teksten. Mvh EeveeSylveon 30. mar 2018, 13:42 (CEST)
Det er vel en 1. aprilsnar?! XD <-- læg mærke til smileyen :D  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 30. mar 2018, 17:04 (CEST)