Diskussion:Doctor Who

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tv-serier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tv-serier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tv-serie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Artikelforbedring påkrævet[rediger kildetekst]

Jeg ville mene en artikelforbedring ville være meget at ønske. En ting er at artiklen mangler en god del formatering for at være læsevenlig, det er hvad det er. En anden og vigtigere ting er prioriteringen af stoffet. Jeg kan selvfølgelig ikke svare for alle, men for en del mennesker ville det interessante at læse være informationer om DW2005-serien og ikke hvilke båndtyper den gamle serie er overleveret på. Det punkt hvor artiklen er problematisk er xt8088's redigering 31. jan 2009, 16:18. Den tilføjer en masse uwikificeret information. Før den redigering var artiklen kort, men bedre imo. --Kasper Simonsen (NuclearWarhead) 23. jul 2010, 13:33 (CEST)

Bedre overskrift til afsnittet "Opdagelser om Doktoren"[rediger kildetekst]

Jeg er ikke helt tilfreds med ordet opdagelser. I den engelske artikel hedder afsnittet "Revelations about the Doctor", men åbenbaringer er nok lige at tage den for langt. Jeg tænker på at kalde afsnittet Afsløringer, forhistorie eller Baggrundsviden eller sådan noget. Afsnittet handler jo om doktorens forhistorie og ting som kun omtales i serien, men som ikke er en del af handlingen. @Økonom: Kan vi mon sammen finde på en mere sigende overskrift? Mvh. Toxophilus (diskussion) 21. dec 2020, 20:47 (CET)

"Afsløringer" lyder som en udmærket løsning. Økonom (diskussion) 21. dec 2020, 21:03 (CET)
Udmærket, det er blevet implementeret :-) Hvad med oversskriften Offentlig bevidsthed, da den er lidt intetsigende. Den er jeg heller ikke helt vild med. Hvad med noget i stil med Rolle i den offentlige bevidsthed? Mvh. Toxophilus (diskussion) 21. dec 2020, 21:15 (CET)
Jeg er heller ikke tilfreds med "Offentlig bevidsthed", men havde svært ved at finde på et bedre navn. Jeg ved ikke, om "Rolle i ..." er så meget bedre - måske kunne man også forholde sig mere frit til den oprindelige overskrift og kalde den Reaktioner på tv-serien eller tilsvarende. Måske kan også andre byde ind med gode ideer? Økonom (diskussion) 21. dec 2020, 21:48 (CET)