Diskussion:Efterskolen Solgården

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Efterskolen Solgården

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Vi har mange artikler om efterskoler. Er Efterskolen Solgården tilstrækkelig notabel? Vi bør måske få uddybet Wikipedia:Kriterier for virksomhedsartikler#Skoler. --|EPO| COM: 14. maj 2021, 09:32 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet - Jeg kan ikke vurdere om efterskolen er notabel, men som artiklen fremstår nu, så mener jeg at den kan slettes som værende uencyklopædisk.--Kjeldjoh (diskussion) 17. maj 2021, 15:15 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold/Symbol neutral vote.svg Neutral - Der er stor almen interesse omkring efterskoler, omend denne liger på det tyndeste. Der må vvære noget mere at fortælle, så på den led er jeg enig med Kjeldjoh. - Nico (diskussion) 17. maj 2021, 15:31 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold* Jeg er også enig i, at artiklen kan forbedres, men opfatter det ikke som en slettegrund. Efterskoler er efter min mening generelt vigtige nok til, at de er notable, og de sidste mange slettediskussioner, der er oprettet, har alle endt med, at artiklen er blevet beholdt. Det tyder på, at der ikke generelt er opbakning til at slette blandt dawp's brugere. Økonom (diskussion) 20. maj 2021, 18:52 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ikke konsensus for sletning. Økonom (diskussion) 25. maj 2021, 08:49 (CEST)