Diskussion:Elastik

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Elastik

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Ordbogsopslaget Elastik bør slettes. Jeg citerer fra Wikipedia:Hvad_Wikipedia_ikke_er:

[Hvad Wikipedia-artikler ikke er] ... Ordbogsdefinitioner, så lav venligst ikke artikler, som udelukkende definerer et ord. Men selvfølgelig kan og bør en artikel begynde med en god definition eller klar beskrivelse af emnet. Hvis du kommer forbi en artikel, som ikke er andet end en definition, så undersøg om der er information, du kan tilføje, som vil være passende for en encyklopædi. Hvis du er interesseret i at arbejde på en wiki-baseret ordbog, så se vores søsterprojekt Wikiordbog.

Artiklens indhold uden formattering:

Elastik [1]er et objekt der oftest bruges til at spænde ting sammen. Der findes mange typer elastiker der bruges til mange forskellige ting.
Elastikype 	Bruges til
Hårelastik 	At sætte hår op
Madelastik 	At lukke embalage af madvarer til
Elastiksnor 	At holde perler sammen til armbånd og halskæde
Elastikbånd 	At holde stramt rundt om et objekt
1. ordnet.dk/ddo/ordbog?querordnety=elastik&tab=for
  • Symbol delete vote.svg Slet Ordbogsopslaget bør slettes. --Madglad (diskussion) 15. maj 2016, 09:28 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - ikke et ordbogsopslag. Som man hurtigt vil kunne overbevise sig om, er der masser at skrive om dette emne. Rmir2 (diskussion) 15. maj 2016, 09:46 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Som Rmir2. --Pugilist (diskussion) 15. maj 2016, 12:02 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er skrevet lidt mere, og artiklen er klart ikke nær sletning. Ingen grund til at spilde alles tid på dette sletningsforslag. Det er heller ikke hensigtsmæssigt at hjælpe nye brugere på vej ved straks at begære nye brugeres nye artikler slettet. I stedet kan nye brugere hjælpes på vej, og artiklerne kan i samarbejde forbedres. Sletteforslag skal ikke bruges for at fremprovokere forbedringer i artiklerne - der er mere egnede metoder. Den nuværende praksis er ikke hensigtsmæssig. --Pugilist (diskussion) 15. maj 2016, 12:09 (CEST)

Sletteprocedure ikke overholdt[redigér wikikode]

Jeg konstaterer at der er hverken opnået konsensus eller gået en uge fra forslaget blev fremsat, jf. Wikipedia:Sletningsforslag#Sletteprocedure. At grundlaget for sletteforslaget til dels er bortfaldet - fordi der er panikindsat lidt ikke-ordbog - er desværre set før og efterlader W. med en masse rodede, langt fra færdige artikler (som der sjældent, om nogen sinde, bliver skrevet videre på). --Madglad (diskussion) 15. maj 2016, 12:35 (CEST)

Jeg konstatere, at du er enig i, at grundlaget for dit sletteforslag "til dels er bortfaldet". Da grundlaget er bortfaldet, er der ingen grund til yderligere diskussion. Jeg noterer din brug af ordet "desværre". --Pugilist (diskussion) 15. maj 2016, 12:42 (CEST)
Hej Pugilist. Ja, jeg skrev "til dels", vi har nu en ikke-færdig artikel om emnet. Du skriver: Jeg noterer din brug af ordet "desværre". - hvad mener du med det? Ønsker du at Wikipedia skal fyldes med stub-artikler? --Madglad (diskussion) 15. maj 2016, 12:46 (CEST)
Sletteforslaget burde aldrig have været oprettet. Det tog mig 10 sekunder at konstatere, at emnet er notabelt. Rmir2 (diskussion) 15. maj 2016, 13:27 (CEST)
Sletningsforslaget har ikke nævnt notabilitet. Der er masser af notable emner, Wikipedia ikke har en artikel om, hvilket man kan forvisse sig om ved at se på fx WP:EA. Hvorfor er det lige vigtigere at få skrevet en dårlig artikel om "Elastik", end at lave en ordentlig artikel om et af de efterspurgte emner? Du skrev jo heller ikke en gang din ændring færdig, der mangler fx stadig tekst på links, lige som Sarrus måtte lave Referencer-afsnittet for dig. --Madglad (diskussion) 15. maj 2016, 13:53 (CEST)
Nu vi snakker om procedurer. Som jeg læser [Hvad Wikipedia-artikler ikke er] ... Ordbogsdefinitioner, så skal artikler der kun eller primært er ordbogsdefinitioner ikke bare slettes. De skal slettes hvis der ikke er andet at skrive om ordet, end ordbogsdefinitionen - ellers bør man udvide dem, eller vente på at en anden gør det. Derfor burde denne artikel heller ikke have været forsynet med {{slet}} men kun med {{Ordbog}}. --Honymand (diskussion) 15. maj 2016, 14:33 (CEST)
Jeg konstaterer at der er konsensus om at der ingen konsensus er om kvalitetsniveauet på Wikipedia. Der er konsensus om en række normer, men samtidigt konsensus om at de ikke skal overholdes. Artiklen fremstår nu som 50 % fristil over et ordbogsopslag, og 50 % ufærdig substub om gummis elastiske opslag som passende kunne skrives ind i den manglende artikel om gummi, eller med andre ord komplet pinlig for Wikipedia. Jeg konstaterer samtidigt at Bruger:Pugilist ikke anerkender Wikipedias sletningsprocedurer. --Madglad (diskussion) 18. maj 2016, 23:09 (CEST)
Og jeg konstaterer, at du ikke kan læse indenad. --Pugilist (diskussion) 18. maj 2016, 23:15 (CEST)