Diskussion:Favrskov Kommune

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvorfor er mine ændringer af 30. nov 2013 blevet slettet af Theras Taneel. Der er da tale om neutrale, faktuelle oplysninger. Det er således problemetatisk at der nu - igen - står at "Hinnerup og Hadsten har station på Den østjyske længdebane, mens Ulstrup har på Langå-Struer-banen". Fakta er at Hinnerup ganske vist ligger på længdebanen, men der er ikke længere nogle længdebanetog der stopper der. Det er kun togene på Århus-Struer der stopper. Og så kan man vel ikke tale om at Hinnerup "har station" på længdebanen. - PederM (Skrev PederM (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Fordi du fjernede hele infoboksen samtidig, indholdet har jeg ikke taget stilling til. TherasTaneel (diskussion) 2. nov 2013, 16:14 (CET)

Jeg synes nu bare at jeg skrev ind - men jeg prøver igen snarest! PederM (diskussion) 2. nov 2013, 16:24 (CET)

Yep, du kan se forskellen i historikken for artiklen. TherasTaneel (diskussion) 2. nov 2013, 16:25 (CET)
Hej PederM. Den østjyske længdebane betegner det fysiske anlæg, hvorfor det faktuelt korrekt, at Hinnerup Station er et del af det fysiske anlæg. Dette er irrelevant at skrive i artiklen om Farvskov Kommune, hvorfor jeg henviser dig til at udvide artiklen om Hinnerup Station. --Laketown  (disk) 2. nov 2013, 20:35 (CET)

Geografiske koordinater[rediger kildetekst]

Der henvises til et sted på Fyn. Faverskov ligger nordvest for Århus. (Skrev 93.165.29.85 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har indsat koordinater for Hadsten i stedet.
Koordinaterne kom fra Wikidata indsat af en 'bot' med denne redigering, som jeg har ændret til noget der i det mindste er bedre.
Måske findes der en 'favr skov' på Fyn ?
-- Mvh PHansen (diskussion) 24. jul 2014, 11:03 (CEST)
Det er bedst at kun rette på Wikidata, så der ikke er flere steder at vedligeholde. Desværre er Wikidata's kilde ikke nævnt... og jeg kan hellere ikke finde noget. --Steen Th (diskussion) 24. jul 2014, 12:19 (CEST)
Wikidatas kilde er da nævnt som: Importeret fra engelsk Wikipedia (hvor det nok også burde rettes). I øvrigt så jeg denne debat lidt tidligere og spekulerede på om koordinater for Hadsten er det bedste valg for Favrskov Kommune. Jeg ved ikke om principperne for valg af koordinater er diskuteret på dansk Wikipedia før, så jeg tog det op på Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Kom til kort#Koordinater for administrative inddelinger. Mvh. Kartebolle (diskussion) 24. jul 2014, 12:28 (CEST)
Jeg havde ikke kigget godt efter - det gik lidt hurtig... men det er en oprindelige russisk koordinater, som er blevet importeret til enwiki... Og jeg har set mange fejl i de russiske angivelse af koordinater. Hvad der det bedste valg af koordinater har jeg aldrig set noget bud på. Men hovedby for et området ikke dårlig bud. --Steen Th (diskussion) 24. jul 2014, 18:10 (CEST)